![]() |
Citiraj:
https://www.smartson.hr/trgovina/mob...bitele/torbice Ali preporuka da uzmeš s Ebaya i uštediš |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nedostupno već mjesecima, kao i u LG/Panasonic dućanu u Areni. S ebaya ga moram čekati, a mrzim telefon imati nezaštićen. Izgleda da će biti Hama za početak... |
Kupi neki onda tpu case tek toliko dok ti je stigne ono što želiš.
|
Citiraj:
|
Stigao danas G3 iz T-mobilea.
Prvo i nadam se jedino pitanje. Kako da maknem svo ovo smeće koje su gore nabacali?! Počevši od startup screena, mase idiotskih aplikacija, zvukova i slično. A opet, da ne gubim garanciju. Hoću LG-ev stock, bez T-mobile pizdarija, ništa drugo. Ne treba mi root i tak to. Nemojte zamjeriti na glupom pitanju, ipak sam 2 godine proveo na WP gdje nema takvih čudesa. |
Citiraj:
http://cafe.mobil.hr/threads/79411-L...-specifikacije.... |
Citiraj:
|
Lollipop je kod nas službeno pušten za G3?
|
Da.
A i da nije sluzbeni je software. |
Vidim da mi ga ne nudi regularnim putem, pa zato pitam.
|
Preko OTA ili LG PC Suite?
Ali da, dostupan je Lollipop. A i što se tiče rootanja i unroota LG je prilično jendostavan po tom pitanju. |
OTA. Software update, kaže da je 4.4.2 zadnji. Ostavit ću na kitkatu zasad, pa lako kasnije dignem ako bude trebalo.
|
Preko OTA nisu nikom stizale kod nas. Svi su ručno morali preko PC Suitea.
Ili preko onog flash toola iz tutoriala. |
Citiraj:
|
Dva puta sam već flashao firmware na onaj opisani način, s 2 različita firmwarea (jedan s direktnog linka i drugi s LG stranice) i još se nisam riješio T-com bloatwarea. Nije mi jasno...
|
Citiraj:
Naime, T-com je malo zakomplicirao stvari i njegove stvari se nalazi u dodatnoj particiji tako da bilo kaj kaj flashas imat ćeš njegov bloatware. Tako da ti root ne gine ako se želiš riješiti t-coma |
Znači, ne mogu ih se riješiti bez eventualnog gubitka garancije.
|
Pa garancija se lako vrati, unroot i rijesena stvar.
|
Root, brisanje tih aplikacija i onda unroot nakon toga?
|
Jep, tako bi islo.
Samo vidi na netu jel ima gdje detaljnije gdje se kriju aplikacije operatera ako ih titanium backup ne bude htio obrisati. |
Već mi je zlo od Androida, a nisam ni počeo :D
|
A kriv je t-com :D
|
Ta firma kao da mrzi svoje korisnike i želi im iskustvo korištenja svojih usluga samo još dodatno zapapriti :D
|
Jednostavno u postavkama u aplikacijama pojedinacno iskljucis sve. Ne treba root za to.
(rootanje moba nije nista strasno,skines one click aplikaciju,rootas,skines titanium backup i s njim brises sve zivo,kad zavrsis unrootas i to je to) Edit: Juice o kakvom brisanju particija pricas? |
Time sam se riješio aplikacija, a što s t-mobile animacijom kod paljenja?
|
Citiraj:
@1v@n- za neku drugu bootanimacija morat ces rootat mob, drugog nacina nema. |
U folderu da,ali ne bi smio brisati particije..
Ja sam mislio da su blotware aplikacije od providera ili proizvođača mobitela :) |
Ne znam kako i zašto, ali sve od T-coma je nestalo nakon što sam stavio Lollipop, pa vratio na Kitkat. Pametniji očito popušta nakon 5 flashanja :D
Uglavnom, 4.4.2 mi se puno više sviđa nego 5.0. Nekako je brži/fluidniji. |
Flešao sam prije 4-5 dana zadnji officialni cyanogenmod Lollipop na G2, stvarno fini ROM, ultra brz (preko 41000 antutu). Nisam primjetio nikakve bugove, ali kako svaki dan izlazi novi Nightly build, vjerovatno ovisi od dana do dana.
Vratio sam se jučer na službeni D80220H jer fale mi neke specifičnosti LG frameworka, ali ako želite Lolli na G2 probajte. http://download.cyanogenmod.org/?device=d802 E da, za vas koji se hrvate sa Titanium Backup aplikacijom, već neko vrijeme koristim za uklanjanje bloatwarea i systemskih aplikacija System app remover (ROOT), po mojem mišljenju puno jednostavnija i user friendly aplikacija od TB...i free. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:34. |