![]() |
Zato mi i je to sve čudno :D
Ovaj dio foruma se zove "UZI Shop - poslovnica Zagreb" i onda takve "spike" :D @thermaltake priznaj da tvoj AC koristi 10 ljudi :D Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
AC-ove sam montirao nasred sobe tako da hladi svo osoblje, a po potrebi može i grijat ako se sprdiš pored :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Isss nisam ni pročitao do kraja quote :lol2: ja mislio ventove šta sam uzeo pa da je vidio :D ne samo ja koristim. Skroz sam zaboravio da sam to pitao daaamn morat ću ako ostane šta ginko uzet :D Znači kad pišem i to ne smijem imat ovih 20 tabova otvorenih i radit još par stvari jer mi koncentracija je u banani, shvatiš da ipak nisi žena i da ti to ne možeš :D |
Fino i pošteno kad se prizna :D :D :D
|
ups krivi thread
|
jel se ima popust na sve komponente ili samo na neke?
|
ako mislis na ovih 3%, to je na sve
|
Vidim da su vec rasprodane gtx 970 g1.Sreca da sam uopiknuo svoj primjerak na vrijeme.
|
Kad će bit opet gtx 970 g1, ja bi uzeo sljedeći mjesec oko 10og, nije valjda da ću morat u drugom dućkasu tražit...
|
Moraces.
|
Citiraj:
|
Pa kupuješ bez poreza pa ti je tak svejedno di ćeš kupit, kaj ne?
|
Citiraj:
|
na koji način forumaši ostvaruju 3% popusta? di mogu pročitati više o tome?
|
regaš se na Uzi i pošalješ Nini svoj nick sa foruma da ti omogući popust
|
Ili meni na hrvoje@uzishop.hr :-)
|
Svaka cast Hrvoju, znaci saljem mail u petak nakon radnog vremena i covjek me nakon par minuta nazove i objasnjava kak da namjestim kablove po kucistu! :care:
Vidimo se za monitor sigurno, necu ni gledat jel drugdje ima jeftinije :D |
Svaka čast, sve pohvale ekipi iz Uzija. :)
Kupio sam monitor tamo, komunikacija mailom je bila besprijekorna, a i darkydark je super lik! Sad je došlo vrijeme i za novi PC, apsolutno sam sve našao što sam i tražio, jedino mi je Zalman Z3 rasprodan. :( Tražim neku dostojnu zamjenu jer ga odbijam kupovat u drugom shopu. :D Edit: Sad tek vidim da se grafa rasprodala u jednom danu i proklinjem trenutak kad sam odlučio sačekat spomenutog Zalmana. |
Ak pise rasprodano za neki proizvod, sibni hrvoju mail pa ti mozda nadje i kuciste i grafu :)
|
Hvala na ideji, no već te Hrvoje preduhitio :)
|
Svatko tko ne kupi u Uzija radi zločin protiv čovječnosti.
Naime, baš sam prije koji dan uzea cpu, mbo i ram, ali kako nisam ima cooler još za 2011v3 (adapter je u dolasku od be quieta), greškom sam mislio da i7 dolazi sa box hladnjakom, no naravno nije došao, no tu su uskočile legende sa Uzija i poslale mi jedan monstruozan cooler master zbog kojeg sad ne mogu zatvorit kućište :D na korištenje dok mi ne dođe hardware za bequiet. Što reći, koju posluku porati?! Uzishop dođe skoro kao humanitarna organizacija :D |
Jedan prijedlog, iako vjerujem da je već netko napisao.
Da jedan dan u tjednu radite popodne, 12-20h, jer netko tko radi 9-17, nema šanse da stigne u trgovinu osim dok traži slobodan dan. |
Citiraj:
|
@nino Dali ima ikakvih planova za otvaranje još jednog Uzi dućana?Just curious.
|
Pa iskreno, postoji nekav plan, ali o tome za sada nista konkretno. Vidjeti treba kako ce se stvari odvijati u Zagrebu.
|
Evo obavio još jednu kupovinu kod Uzija. Ovog puta cijeli komp i slaganje. Sve prošlo super, dobio sve brzo i prije nego što mi je rečeno bilo. Svaka čast.
|
Neki spam je na www.uzishop.hr, neka obavijest. a baš sam želio tucet usb stickova naručiti 16.12. :D
|
Citiraj:
Edit:ispravili su na utorak |
Neznam jel prava tema, al ugl. pošto Uzi daje na Dell monitore 2.g. garancije, dok je kod ostalih 3.g., je moguče kupiti dodatno kod dell-a garanciju?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:48. |