PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Košarka (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=251747)

Roberto 05.04.2017. 20:22

Citiraj:

Autor trouble (Post 3045482)
Ljudi moji jeste vi skužili kad gledate(ako gledate) Oklahomu ,da svako drugo(ili treće) slobodno bacanje protivnika visoki Oklahome rade box out da se ovaj može dočepati skoka? Tolko o tome :)

Ne samo to. Koliko god da ima slab supporting cast, imam dojam da ga on svojom igrom još više slabi, da mu suigrači stagniraju. Jer, sve se svelo na igru daj Russsu loptu i čekaj šta će biti, kako on odluči.

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 3045475)
Harden i Wes ne igraju obranu, OKC je potpuno podredio igru sa šljakerima u obrani, a wes ima sve ovlasti u napadu. Houstonu paše sustav, vidjet ćemo u PO kako će to izgledati.

SA po meni ima još slabiju momčad po imenima, imaju najbolji defencive eff. i 7. napad. Volim gledati Leonarda, taj sjajan mentalitet i kako grize. Njemu bi dao MVP, James drugi a onda Wall/Thomas/Paul i slična ekipa koja čini sve igrače boljima. Statistika je samo statistika.

Kawhija sam zaboravio, apsolutno bi bilo zasluženo, čovjek igra sjajno u oba smjera.

Wall mi ipak nije na toj razini da bi ga se uopće spominjalo kao MVP. On i Beal prečesto forsaju i soliraju.

CP je pak daleko od modernog PG. Dobar je, simpa mi je, ali njegova igra je taman za povratak u devedesete :D

adaksinjo 05.04.2017. 20:31

uz sve vec navedeno, treba napomenuti da su Spursi prvi put u povijesti spojili 2 sezone zaredom sa minimalno 60 pobjeda. razlog vise da Kawhi digne piksu.

udvajaju ga ko da nema sutra, covjek ni kriv ni duzan indirektno izbori produzetak s pol gasa :D

Citiraj:

Autor trouble (Post 3045482)
Ljudi moji jeste vi skužili kad gledate(ako gledate) Oklahomu ,da svako drugo(ili treće) slobodno bacanje protivnika visoki Oklahome rade box out da se ovaj može dočepati skoka? Tolko o tome :)

Roberto 05.04.2017. 20:39

Ružno za vidjet da Adams koji je prošle sezone odigrao sjajan PO, umjesto da napreduje ove godine nastupa samo u jednom filmu. Čuva Russov skok :D

Gilbert5 05.04.2017. 21:09

To se vidi i iz statistike kada Adams ima 6 skokova a wes 12.

Ti wesovi skokovu znace koliko i Pau Gasolovi skokovi. :D Na papiru skupi 10 skokova, 5 poslje promasenih slobodnjaka i 5 kad drugi zagrade.

Roberto 05.04.2017. 21:23

Nema sto se u nba nece izmjerit:
http://www.index.hr/mobile/clanak.as...port&id=961681

Ali pumpa se za Russa
http://www.sbnation.com/nba/2017/4/5...indset-why-not

vorda22 05.04.2017. 23:33

Citiraj:

Autor trouble (Post 3045411)
A daće mu ga čisto radi reklame....tripple double ovo ono.

da...ovo kaj on radi je inace pizdarija, i svatko tu na grupi to moze napraviti...

Sent from my MI MAX using Tapatalk

dh41400 06.04.2017. 00:14

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 3045538)
uz sve vec navedeno, treba napomenuti da su Spursi prvi put u povijesti spojili 2 sezone zaredom sa minimalno 60 pobjeda. razlog vise da Kawhi digne piksu.

udvajaju ga ko da nema sutra, covjek ni kriv ni duzan indirektno izbori produzetak s pol gasa :D

Čini mi se da stari lisac Pop i računa na ovo u PO-u ... a budemo vidjeli koliko mu je ostalo iskustva, pa da okrene to u korist momčadi.

Ako su imalo skužili druge momčadi kako gravitiraju prema Šapi, onda bi moglo biti veselo u nastavku sezone, jer bi drugi igrači trebali dobiti više prostora na terenu. U tom će im slučaju itekako ići u korist činjenica da su najefikasnija momčad lige u tricama, a ne bi bilo loše da okinu i pokoju više s obzirom da se relativno sramežljivo odlučuju na šut iza linije.

Samo trebaju malo ubrzati protok lopte i biti će veselja do kraja sezone :)

Roberto 06.04.2017. 06:47

Summa summarum derbija na istoku:
Citiraj:

I hope Lonzo Ball, or whoever they get in the draft, is worth it. This Cavs team is beatable, but Boston isn’t quite ready to do the beating.
https://theringer.com/nba-cleveland-...s-9feba1851325

adaksinjo 06.04.2017. 06:59

Citiraj:

Autor dh41400
Samo trebaju malo ubrzati protok lopte i biti će veselja do kraja sezone :)

zato ih ljudi i vole tak da nemaš brige :)

trouble 06.04.2017. 13:02

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 3045623)
da...ovo kaj on radi je inace pizdarija, i svatko tu na grupi to moze napraviti...

Ne može,naravno.

Zato će i momčad završiti na "gone fishing" za koji tjedan.

Jer kako je neko reko....jel se ko sjeća Oscar Robertsonovog naslova? Naravno da ne,svi se sjećaju triple double sezone. Samo što će u direktnoj usporedbi ovijek stajati da je Oscar šampion...a Wes...

Ići će on i na TD slijedeće sezone da postane jedini koji je to napravio u DVIJE sezone. Problem je šta je fulao sport,ovo nije fliper već košarka,timski sport u kojem je cilj pobijediti u šestom mjesecu.

Još nešto,cilj playmakera je suigrače činiti boljima,u Russovom slučaju on ih čini lošjima. Neko je spomenuo Adamsa,jelte...

vorda22 06.04.2017. 15:54

Citiraj:

Autor trouble (Post 3045774)
Ne može,naravno.

Zato će i momčad završiti na "gone fishing" za koji tjedan.

Jer kako je neko reko....jel se ko sjeća Oscar Robertsonovog naslova? Naravno da ne,svi se sjećaju triple double sezone. Samo što će u direktnoj usporedbi ovijek stajati da je Oscar šampion...a Wes...

Ići će on i na TD slijedeće sezone da postane jedini koji je to napravio u DVIJE sezone. Problem je šta je fulao sport,ovo nije fliper već košarka,timski sport u kojem je cilj pobijediti u šestom mjesecu.

Još nešto,cilj playmakera je suigrače činiti boljima,u Russovom slučaju on ih čini lošjima. Neko je spomenuo Adamsa,jelte...

prije ce bit da ovim lijencinama tipa adams, odgovara da westbrook ganja td, a ovi lade jaja i produzuju si karijere za brdo para...

Gilbert5 06.04.2017. 16:10

Haha. :D

Nikome nije odgovarao taj tip igraca i nitko s njima nije htio igrati. Primjer neka bude Kobe. On je bio sebicna svinja ali je igrao i obranu. A ovaj ne igra obranu.

Roberto 07.04.2017. 19:33

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 3045852)

Nikome nije odgovarao taj tip igraca i nitko s njima nije htio igrati. Primjer neka bude Kobe. On je bio sebicna svinja ali je igrao i obranu. A ovaj ne igra obranu.

True that.

Ma, nek mu daju MVP, ne mogu reći da će biti skroz nezasluženo.

No, kako god okreneš za NBA 1st team... Barem bi tri PG-a stavio ispred njega.

listerstorm 07.04.2017. 22:10

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 3045852)

Mislim da je on svojedobno bio jedini u ligi koji je mogao čuvat Iversona.

adaksinjo 08.04.2017. 13:55

Loverboy odglumio kraljicu, ma za oskara :D

panda505 10.04.2017. 01:14

Koji game Cavsa i Hawksa:goood:

vorda22 10.04.2017. 06:45

ajde vise da pocne playoff tako da se ovi timovi tipa hawksi, zaseru i vise nikog nece moc dobit...

Roberto 10.04.2017. 07:11

Znači prosut ovo... :D
I još su gospoda odigrali +40 minuta uoči b2b.

Što mislite kolike su šanse da će LeBron odsjediti protiv bivših, čime će im povećati šanse za playoff? :D

Russ se s druge strane upisao u povijest i vjerojatno osigurao MVP nagradu.

adaksinjo 10.04.2017. 08:13

ne samo to, nego je odigrao q4 u rangu onih 13 koseva T-maca u zadnjih pola minute. trica za pobjedu i 13 zadnjih koseva OKC-a, kolko god ga ne volim, milina za gledati :D

trouble 10.04.2017. 20:20

Dajte mu taj MVP na temelju tog rekorda. Potom će mu Harden napraviti metlu,il ajd,4-1 i dosvidanja :D

Roberto 10.04.2017. 20:43

4-1 za rocketse je moj tip. Bit ce to Hardenova slatka osveta :D

Ima Russ sjajnu sezonu, nema spora, ali iritira ovo forsiranje brojki, i to da ekipa izjavljuje da ce uciniti sve da ovaj obori rekord, a to su na kraju i napravili. Nista losiji igrac on ne bi bio sa 2 poklonjena skoka manje.

Ali tu dolazimo do toga da je od Hardena statisticki bolji za dva poena i ta dva skoka po utakmici, jel :D

Ak nis drugo, vise je clutch nego Harden.

Roberto 13.04.2017. 16:18

PO stigao :)

EAST

Boston Celtics - Chicago Bulls
Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers
Toronto Raptors - Milwaukee Bucks
Washington Wizards - Atlanta Hawks

WEST

Golden State Warriors - Portland Trailblazers
San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies
Houston Rockets - OKC Thunder
Los Angeles Clippers - Utah Jazz

i ajmo se malo igrati prognozera :)

Boston Celtics - Chicago Bulls 3:4
Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers 4:3
Toronto Raptors - Milwaukee Bucks 4:2
Washington Wizards - Atlanta Hawks 4:2

Golden State Warriors - Portland Trailblazers 4:0
San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies 4:1
Houston Rockets - OKC Thunder 4:2
Los Angeles Clippers - Utah Jazz 3:4

trouble 13.04.2017. 16:22

Boston u 6
Cleveland metla
Toronto u 6
Wizardsi u 7,predviđam triller

Gsw 5 namjanje,Lillard će da poludi načisto bar jednu
SAS u 7,neznam dal M.Gasol igra
Houston metla il 5 max
Ovo zadnje ni Isus nemre pogodit

adaksinjo 13.04.2017. 16:41

Citiraj:

Autor Roberto (Post 3048495)

Boston Celtics - Chicago Bulls 3:4
Los Angeles Clippers - Utah Jazz 3:4

dakle ne da ne vjerujem, nego šaljem par kobasica za svaku tekmu koju Bullsi, Indiana i Utah dobiju.

po meni 3 metle, brezove metle :D

Roberto 13.04.2017. 16:59

Mozda sam se zaigrao, nisam neki prognozer, kladionicu takodjer ne posjecujem, ali ovo budu tri metle nikad :D

Neka, bit ce kobasica :D

vorda22 13.04.2017. 17:26

Citiraj:

Autor Roberto (Post 3048495)

lolcina koji fanboy

Roberto 13.04.2017. 17:38

Wow. Javio si se brze nego sto sam pretpostavio :D

Trouble, si vidio, Rob je dobio metlu. Vrlo ocekivano :D

adaksinjo 13.04.2017. 18:00

kraljici odgovara da bude sto vise tekmi. tesko da ce ga itko ikada prestici u postseason poenima.

http://d2s3dt9f4iyeup.cloudfront.net...c509eb5236.png

trouble 14.04.2017. 13:22

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 3046381)
Mislim da je on svojedobno bio jedini u ligi koji je mogao čuvat Iversona.

Da,zato je u finalu ovaj maltretirao Fishera a Lue dobivao rekordnu minutažu :D

Gilbert5 14.04.2017. 13:28

Hocemo neku internu kladionicu? :)

Boston Celtics - Chicago Bulls 4:1
Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers 4:0
Toronto Raptors - Milwaukee Bucks 4:1
Washington Wizards - Atlanta Hawks 4:2

San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies 4:2
Houston Rockets - OKC Thunder 2:4
Los Angeles Clippers - Utah Jazz 4:1

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:17.