![]() |
JA razvijam 1 stupanj tehnologije za energiju.
A zgrade su 10-8-4-10. Uglavnom ide nabolje. |
evo meni još 9.5h do prvog transića :(
|
Citiraj:
user_pref("capability.policy.policynames", "localfilelinks"); user_pref("capability.policy.localfilelinks.sites", "http://ogame460.de"); user_pref("capability.policy.localfilelinks.checkloaduri.enabled", "allAccess"); S time da ugasite FireFOX pa napravite user.js, .js je extenzija NE SMIJE BITI .txt ili nesto trece ... sada pokrenite FireFOX i stavite putanju skina kod mene je file:///c:/themes/Sputnik/ |
Meni dans navečet transiči dolaze :D
I stime i prva ninja : D Tako da... :thumsbup: Rudnik metala lvl 7 , kristala 6 , deut 4 , elektrana 8 , robota 2 , brodova 2 , Još samo mehanizam sagorijevanja da stavim istraživati : P |
Sve sam istrazio i odem naruciti transic i nekako uzmem raketobacac ;(
Sad moram cekati 3h da se skupi metal... |
hihihi, je evo u 00:16 počinjem :)
|
Ja za sad tučem u poljoprivredu.
9-8-5-10 Tehnologija za energiju 1 Mehanizam sagorijevanja 1 |
eee ljudi u koliko se sati refreshaju bodowi?
|
00:05
08:05 16:05 00:05 I tako u krug.. |
8, 16 i 00:00, znaci svakih 8 sati :)
Ali uvijek racunaj malo vise... |
Fala ,ma pročitao sam negdje ,ali nezhnam gdje...hehee...
|
Citiraj:
|
moj čeka... sutra ujutro budem počistil malo susjedstvo...
|
jel ima koji dobar savez u uni8?
imam 500 bodova?! |
Najači sam u svom sistemu, sreća pa mi nisu zeleni, ali činimi se da sam vidio na dva planeta nekakve pomake.
Moram napraviti transportere da ih malo ometem u razvoju. |
bravo ti, ja imam 3 jača od sebe, jednog puno slabijeg, jednog zelenog i jednog plavog :(
|
SA 748 mjesta već sam na 383.
Svi su mi u sistemu bijeli i dvojica meć imaju avijaciju pa ću morat malo pripazit. |
Citiraj:
|
Lol.. >U mom sistemu .. samo je jedan jači od mene... : P
ja sam zabunom izgradio lovac a ne transič :D Ali sve jedno sam napao već dvojicu s lovcom.. Ipak tek danas navečer transiči dolaze... : ( |
Ma ja jos ne forsiram flotu, najprije da si malo ekonomiju razvijem, a i imam 2 raketobacaca za svaki slucaj :p Male lovce mogu graditi, a transici ce biti do veceri... :)
|
Ja poceo danas igrat :D.....
|
jel ima pce savez u uni9?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Okupili smo se svi koji smo igrali u UNI1. Stara škola je na okupu. :) |
Evo na početku i več fijasko : (
Tako je to kad nema sond... Bum se ubil : suicide Datum / Vrijeme: 06-22 16:52:54 - izvjestaj borbe: Napadac MChaos (X:XXX:XX) Oruzje: XXX% Stitovi: XXX% Omot: XXX% Tip: Ma.trans. Ma.lovac Broj: 1 1 Obranioc Hellscream (X:XXX:XX) Oruzje: XXX% Stitovi: XXX% Omot: XXX% Tip: Raketob. Broj: 2 After battle... Napadac MChaos (X:XXX:XX) Unisten! Obranioc Hellscream (X:XXX:XX) Tip: Raketob. Broj: 2 Napadac pljacka sljedecu kolicinu resursa: - Metala, - Kristala i - Deuterija. Napadac je izgubio ukupno 8.000 jedinica. Obranioc je izgubio ukupno 0 jedinica. Na ovim koordinatama u rusevinama sada pluta 1.500 Metala i 900 Kristala. Sansa za stvaranja mjeseca iznosi 0 %. -- Created by Takana's CR Converter v1.930 beta - Dragon Takana -- |
dogadja se, bitno da su se isplatili prije nego su poginuli ;)
|
RENESIS Speaking :)
ajoj beda, ja sam dosada sve uspješno raidao, sutra će valjda bit i špija gotova, iako bi trebao malo poljoprivrede dignut.... |
Nisu se isplatili:D Ovo je bio prvi napad :(
ALi. Što nas ne ubi , učini nas jačim! ;) |
Moj prvi je bio uspjesan, skinuo sam 1 raketobacac sa 2 lovca
i sa transom pokupil |
ja napravio 2 uspjesna napada,treci povukao kad snimio rusevine kraj tog planeta :O
Stavio radit i 2 lovca tako da veceras bi mogla past jos koja zrtva Sve ce pocet lakse kad kova skupi deuta za sonde :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:18. |