![]() |
Schalke izjednačio. :D KME! :D
OP OP city izjednačio. :D Milan izjednačio. :) |
Pocela je puniona Dinamovog gola. Dinamo bezopasan i igra svoju igru i dalje. Brijem da je ovo jedna od zadnjih Cacicevih tekmi--
|
Ajaxov golman je car. :)
|
Da, nažalost, a on je tu najmanje kriv, kao i svaki drugi trener Dinama..
|
Kaj ste očekivali da će bolje proći? :) Pa igraju protiv PSGa. :) Nije to tek-tak-bezveze klub. :)
4:0.... za PSG. |
Trpaj Mileeeeeee
|
Citiraj:
Dinamo je sve tri tekme koje sam gledao igrao vrlo dobro, a nikako da zabiju taj gol (nisam gledao prošlu s PSGom)... I danas su u prvom poluvremenu dominirali, kao i protiv Kijeva. Jednostavno nemaju iskustva i fali im ta završnica, a rezultat je definitivno nerealan. |
I real izjednačio. Super tekme večeras. :)
|
City stišće ko blesav. :) Još su im i gol iz li-la zaleđa poništili. :)
|
Halilović je čudo.
|
Citiraj:
btw. slazem se da je Cacic jedan od glavnih krivaca, najprije zbog nedostatka muda. |
Isss čisti penal za city sudili nisu. :) ČISTI! :)
|
Steta za primljeni gol pred sami kraj utakmice. Nepotreban prekrsaj, ali dobro, zasluzio je Real bod.
Svaka cast mladicima iz dortmunda, 4 boda u 2 utakmice protiv ovakvog reala nije mala stvar. Nur der BvB! |
Citiraj:
Velim li-la zaleđe kajd je city dao gol pa ga poništili i sada ovo zadnje je fakat bio penal. :) Da mogao bi biti zadnji. :) Edit: i da ono nije bilo zaleđe. :) Pokrali ih sudije ali grdo ih pokrali. :) |
Naj veća istina je rečena u onoj analizi prije tek me kad su pokazali da je Dinamo u tri utakmice napravio 21 faul. U tri utakmice. Idanas još 5-6. Od toga Ademi 3.
Činjenica je da Dinamo ne može parirati znanjem, ali ko im brani imat MUDA?! |
A golovi od ajaxa su bože me oprosti. :D Greška obrane ali greška kakve se rijetko viđaju. :D
Sutra: Juventus - FC Nordsjaelland Chelsea - Shaktar Valencia - Bate Bayern - Lille Benfica - Spartak Celtic - Barcelona Cluj - Galatasary Braga - M.United |
Dugo ne vidjeh gluplji gol. Fernanda za 1:0.
|
Gol je gol :D
Cheeellllssseeeaaaaaaa :) |
ENA-ENA! :D
|
Je, 1:1. :D
|
Aha:D
|
Haha :D
|
1:1 lol
ovo bu vesela tekma :D come on chelsea!!! |
Francuzi bi mogli proć ko Dinamo. :D
Bayern vodi 2:0. Barca gubi. 3:0 za Bayern.... |
4:0 :D
Ali se o Lillu neće pričati kao o najvećoj sramoti u ligi prvaka :D 5 and counting :D |
Golmana u gulag.
|
Mislim da je mandja sad lud sto je bolestan i sto neigra. Konta negdje kako je mogao zavuc bar 3 :D
|
idemo! idemo! jos koji u mrezu plavih, jer zasluzuju izgubiti!
jer su dali dva sranja od gola. ok, drugi bi lako vjerovatno bio jako izgledan da ovaj nije istrcao, ali prakticki dva lucky gola........ |
Riknuli reflektori na Braga-UTD :D
|
Celtic vodi 2:0:p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:32. |