![]() |
tako je.
|
Upravo kupio S3, javlja da ima update kad vidim piše Jelly Bean. Veli 4.1.1 :goood:
Jel mogu negdje skinuti originalne t-comove firmwareove ili mi ostaje jedino CWM? Hvala |
Ljudi,prvi post se stalno updejta, prije postavljanja pitanja pogledajte da li se odgovor nalazi u prvom postu.
|
Ispricavam se i zahvaljujem na informaciji.
|
Sobzirom da nisam mogao instalirat official firmware, uspeo sam ugurat neki costum firmware 2.3.6.
Dal postoji način povrat na staru verziju? i plzz neka mi neko malo bolje objasni. Kad god ubacujem fleshanje preko Odin uvjek mi zapne na amss.mbn. Promjenio i pc i sve ali opet isto. Ja stvarno ne kužim svima radi na isti način ja nemogu ubacit. Jedino što mi pomoglo sa foruma je onaj recovery za to svaka čast, spasili ste mi mob. Ali nikako ne mogu instalirat neku originalnu verziju 2.3.6 :( plzz ako netko zna (kao što sam naveo samsung gt-i9001) |
http://www.slimroms.com/changeloganddownload.htm
Proba ko Slim Bean 2.0? Na njihovom sam Slim ICS 4.2, pa eto, malo mi je dosadno u životu:D |
Citiraj:
|
s3 firm
Ima li smisla i je li zdravo po uređaj staviti XXDLJ4(koji ne bi trebao biti brandiran) umjesto XXDLIH(t-mobile)? ili da ga jednostavno rootam i debrandiram?
hvala |
ima smisla, zdravo je. Obe opcije su ok.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://slimroms.net/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni je Slim vrlo dobar rom na sgs2, koristio sam ga dok je bio na ICS-u. Smeta me što se toliko fura na mali file size da mu je mrsko ubaciti par AOKP featurea. Točnije, ako autor procijeni da je taj feature od esencijalne bitnosti, ubacit će ga. Zato se ne mogu maknuti s AOKP based romova... Fali mi tih nekih featurea.
|
Ipak ostajem na AOKP-u do daljnjega. Sve je tu u par featurea vise manje, ali mi je drazi AOKP tako da se vracam...
|
Obrisao sam slučajno tw launcher i sad ne mogu upalit mob da bi ga fleshao ponovno (jer moram ubacit usb debuging) ima li neko ideju kako da ovo popravim?
samsung gti9001 Rješio resetovao i vratilo se sve :D U svakom slučaju Bruno hvala na pomoći ipak je bilo do kabla. Kad dolazim u Rovinj častim te kavom :D P.S.nikad ne kupujte kineske stvari! |
I ja stavio Slim 3.0 na Nexus S, i kao da mi je brži:/ od AOKP.co?
Nekako sveukupno bolji tako da ostajem na njemu. |
S3 touch wiz home se sruši svaki put kad idem na edit page i pokušam brisati screen. Isto na t-mobile i zadnjem samsung 4.1.1 za naše područje. Kod vas?
I čitam po netu da mnogi pljuju po touch wizu. Ima li neki poseban razlog ili eto tek toliko? jer sam ja baš zadovoljan sa ponašanjem moba kako sam stavio ovaj rom i maknuo samsungovo smeće. |
Probaj neki drugi launcher tipa Apex, Go Launcher i sl. pa ćeš shvatiti...
|
I Nova laucher.
|
Ja iskreno ne vidim razliku između Nove i Apexa.
|
Prešao sam sa Defy na S3. Svi su mi launcheri poznati. A na S3, osim vizualnog i par opcija, ne vidim nikakvu razliku u performansama ili funkcionalnosti.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav
Ovako imam samsung galaxy s3 i moze li mi itko reci kako ga mogu jailbreak-at Hvala |
Citiraj:
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1703488 On odrađuje sve i sve potrebno imaš na linku |
Hvala puno :)
|
Jedno pitanjce, u odinu na opciji PDA mi nevidi cijeli rom, nego tek kad ga drugi puta ekstraktam na PDA, PHONE i CSC, sto onda svaki posebno moram dodat u odin?
Posto na vecini tutoriala svi samo vracaju na stock preko PDA samo.. |
Je li ekstenzija ispravna? Jesi li probao drugu verziju odina?
|
Pa sve poskidao sa prve stranice, jel se moze na ovaj nacin da svo troje cekiram ili bas ide iskljucivo preko PDA?
Ili koju da jos verziju odina pogledam? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:05. |