![]() |
ma sta ti je, igrao sam protiv 6sloted nabrijanog bristlebacka, samo sto sam imao normalan tim, malo je rec da ga nismo nijednom uspjeli ubiti, ali je bezglavo setao po mapi dok smo mu isprebijali kolege i pushali.
heroj je useless. |
A čuj, druga stvar je kad je igrač debil pa nezna sudjelovat u teamfightovima i slično. Meni je Bristle zanimljiv jer čim imaš team koji može izdržat malo duži teamfight on dolazi do izražaja
|
ma on moze bit u svakom fightu ako ga kiteas i ne dozvolis mu da nastacka na vas 5 quillspray, jednog uspije ubiti, u 15sec, dotad mu isprebijas sve ostalo...
:) |
|
Evo dobra duša sa foruma mi je poklonila DOTA 2, u jedinici imam dane i dane iza sebe no mogu reći da mi se dvojka sviđa.
Jel igrate ili imate kakvu grupu, da se prikljućim, netko ko zna češće igrati nek mi pošalje ili me nek doda za frenda da malo ubijamo vrijeme... Kako da podesim postavke da mi slika bude oštra i jasnije, sad mi je mutna kao da je neki blur uključen... |
da ti nije spušten onaj slide na render quality (ili tako nešto)? čim to nije na max, sve je mutno
|
Nisam niš diral, samo sam sve stavil na high :) , i da taj slider nisam pomical, onak mi je na sredini!
danc00 mi je acc, nek me doda neko ko igra, nemam nikakvu zaraznu bolest :) |
digni taj slider na max obavezno, bolje izgleda sa low texturama i max renderom, nego high sa manjim renderom :) dodam kad opet odem bacit, nekako nemam volje više xD
|
Citiraj:
Mislim stoka je to ka ga se zna igrat al samo dalje od njega |
nevidim cemu tolka mrznja za ovog heroja, dosadan je ali je late game lud
Citiraj:
pametnije samo kupiti ring of basilius pa kasnije vladimir-a sastaviti + ako netko u tvom team-u dobije bas heroja kojemu urna bolje ide ti ces mu onemoguciti "punjenje" urne, doduse neznam kako u d2 je nastelano no dota 6 ima ograniceno urnu punjenje samo na 1 heroja kao sto je brodjo napisao, nabit mu vanguard, brze cizme, basilius za manu (ja bi kasnije i vladimir) te velik armor (curiass tu rastura) + da drugima smanjis i heart super build ako je igra nategnuta ja bi ubacio linkena prije Heart-a onda samo bacas šmrklje, bodlje i kolješ |
Ovaj Steam je sve gori i gori zadnjih par tjedana, trenutno serveri down za sve
|
pa nemožeš mi ovakav model za abadona napravit :/ Iskreno se nadam da je ovo neki fake video :( EDIT; Citiraj:
I bolje, ja sam tolko šokiran bio da nisam ni razmatrao tu mogućnost. Jer spelovi će bit više manje isti, who cares za prezentaciju istih. |
nije to model, ne boj se :) samo pokazuju spellove, to je model za nekog ancienta
http://www.dota2wiki.com/wiki/Drakken_Camp |
|
Haha kak ga je Pugna snjuko.
|
jel su digli kakvu ligu u doti 2 ala cro community na rgcu il nest slicno
|
|
ja ovo nis ne zimku. dobil sam pozivnicu na steam, nemrme ni botove ubit
xD |
Ma daj, da su botovi tako problematicni.
Anyway, ako tko ima invite neka baci na mail ili nesto. :) |
Imam hrpu pozivnica pa tko treba neka pošalje PM sa e-mail-om. :)
|
|
Ej... tek sad gledam jel igra to tko ovdje... Ugl ja stalno igram...
Nick je [LoF] ZWeR pa me addajte.... I ako netko treba invite, slobodno nek se javi na pm... |
ja osobno neznan šta je sa ovim matchmakingom, kako mene sa 500 partija i 52% winrateom može stavit u tim sa tipom koji ima 30 partija od toga 5 dobivenih -.-' a nisam u low priority
|
ma sve je to varijabilno, ja kad sam igrao sa frendovima u stacku koji su relativno losi, nabijem si postotak jer sam prebijam gejmove, matchmaking radi na ocito neki drugi princip ( ponekad cudan, slazem se ), ali moram rec da je iz patcha u patch u zadnjih mjesec dana sve bolje i bolje, svi nubovi su valjda presli na ovaj soloque i sad je jebeno igrat klasican mm
|
Kome se igra, a treba pozivnica (mada vjerovatno svi imaju :P ) saljem 15-tak kome treba
|
Citiraj:
|
|
Record
927 - 213 Win Rate 81.32% Kakav je ovo debil.... |
Citiraj:
|
Mrzim igrat Dotu s prokletim rusima
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:33. |