![]() |
Jesu oni normalni? OMG! Napokon igra koju imam, ali nebi Isus preša ovo... :hitthewal:
|
Ja bih išao na GTA :D
Hvala bogu, danas sam potrošio zadnju lipu sa kartice tako da nema više kupovanja u ovom turnusu. Sprašio sam jedno 3put više od planiranog tako da nema kupovine do nagodinu. Danas očekivao neki free quest, al nula bodova :( Kad već pišem, da pitam. Jel treba ovaj ugalj koji nismo iskorisitili za craftanje nekako preusmjerit u nagradnu igru il to automatski ide? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Slično je bilo i prošli put kad je SMB imao achievment - Hell u nekom rekordnom roku, čini mi se. Očigledno ima ljudi koji mogu, ali .. ni ja nisam od njih. |
Activison 25% (MW3 included - nije bio na popustu) pa ako neko želi dajem skupa sa Orange Box-om i ostalim popustima i igrama za neku normalniju igru... :)
steamID: Formaldehyde_HR |
Ak kome treba imam kupone za:
-25% Codemasters -50% Valve, Strategy First,Rock of Ages -66% Singularity -75% Torchlight te ak neko oce igru The Tiny Bang Story |
Savjet: Ako ste si dobri sa nekim preko velike bare, oni su i više nego volji kupiti vam neku igru u zamjenu za coal i kupone (TF2 metal/itemi još znaju zapečatiti deal često). Ja sam tako jučer ugrabio Terrariu :D
Požurite se, poslije nove godine će coal postati bezvrijedan... |
Citiraj:
|
Imam 2 Holiday Coal i Valve -25%.
Ako kome treba. |
@pupo, ziva istina...kajne? :D
http://cheezcomixed.files.wordpress....ou-need-it.png |
Dajem HL2: Episode One i -25% Valve, za Coal ili nesto drugo ak tko ima :)
steam id: atjeroid :) |
Ja iskopo popust od 50% na igru koja je sad na akciji 75%off :D
kretenizam samo takav :D Ako kome treba imam sljedeče nick je mrva01 50% OFF Greed Corp 50% OFF Shadow Harvest |
Citiraj:
|
LA Noire -75%
:dobartek: |
Dajem 6 tih ugljena, -33 vavle i -33 GSCGames (valjd za stalker) ko mi kupi cs 1.6 :D
|
Iskreno malo sam razocaran, samo sam dobival kupone i coal-e, a niti jednu igricu. Dok su drugi dobivali svega. Nadam se da bu malo srece u izvlačenju :)
Poslje napisem koje kupone imam pa ako neko treba nesto do toga nek se samo javi posaljem mu. |
Ako ima tko kupon za World of Goo nek se javi na PM.
|
Evo:
-25% Codemasters -33% Valve x2 -50% Valve, Strategy First,Rock of Ages,LEGO Batman,SEGA Classics Collection,Eufloria -66% Singularity -75% Torchlight i neka igrica The Tiny Bang Story Ak kome treba samo nek veli Samo da obavjestim one kaj planiraju craftati 7 coala u gift nemojte, ja sam ih zamjenil 21 i dobil 3x -50%Valve neznam ko je tu normalan. Ali u svakom sluacaju nije fer. Sad se nadam da ostalih 6 bude doneslo kakvu nagradu |
imam jednu novogodišnju želju. da mi netko uzme danas cs 1.6 i pošalje kao gift, novce naravno vratim na račun. može na pm.
|
Citiraj:
|
Dajem "onakav :D" origin akaunt sa bf3 crysis 2 i dragon age 2 za gift cs 1.6 :D
sretna nova godina :D ... a dam i 6 ugljena samo da imam cs :D |
Citiraj:
Nespominji mi steam. Makar da sam neku poštenu igru kupio, al ono, sve gluposti po par € :hitthewal: |
Citiraj:
Sad vise nemam nijednog coala da udem u finalnu nagradnu igru... |
Citiraj:
|
Dajte ljudi nemojte pretjerivat. Oni daju, oni određivaju pravila, oni određuju način na koji se dijele igre. Pa nećemo biti bezobrazni. Većina nas je makar nešto dobila i trebamo bit sretni :D Nisu morali nikome ništa dati. Ovako daju, a bože moj, netko je imao više sreće, netko manje.
Što se tiče ugljena i craftanja, nemojte sad insinuirat neke stvari kad sve lijepo piše u pravilima odpočetka. |
|
a jedino dobro je što sam upiknuo Serious sam za 14€ i Dungeon Defenders tek toliko da potrosim pare s steama.
|
A koja im je fora sa Batmanom. Zasto nema za nas?
|
Novi popusti:
25% na MW3 - 44,99 € 33% na Skyrim - 33,49 € 50% na Serious Sam 3 - 13,99 € 50% na Dead Island - 24,99 € 75% na L.A. Noire - 12,49 € |
To nisu novi nego sve stari. Uvijek zadnji dan ponove ono najbolje od ponude.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:40. |