![]() |
Citiraj:
ali mi radi u kombinaciji sa još dva "normalna" 120 m ventilatora (jedan vulgaris na 1200 rpm i jedal slip strim na 1900 rpm) trebao bih ga malo isprobati kako se ponaša samostalno na IFX-14 (čak mi je jednom palo na glupavu pamet :stoopid::stoopid: da stavim 4 takva slim venta - ali sam brzo odustao kad sam isprobao ovog prvog) |
Citiraj:
|
Hmm, dosta cudno ali ne i nemoguce... Ima svakakvih primjeraka to je zasigurno..
|
Citiraj:
|
...ako radi ne popravljaj..
Slazem se :) |
Citiraj:
LINK |
E to ovisi o layoutu ploce, jer nemaju sve X58 ploce jednak raspored i razmak izmedju komponenti.
Sa onog linka mi se cini da ce stati na Asusicu. Kako god okrenes sa onim tanasnim Scytheom ga neces ohladit, to je sigurno ... Ukoliko ti slucajno i ne bude dovoljno mjesta s te strane (izmedju RAM-a i proca), mozes vent staviti na drugu stranu - da isisava zrak iz coolera. Na taj nacin imas i ofce i nofce :) |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Citiraj:
Nekako mi se to ne cini predobrim (ispravite me ako grijesim) .... jedino sto ga eventualno moze donekle proslaviti je ukoliko cijena bude osjetno manja od 300kn ... No opet s druge strane vent koji ide do 2500 RPM ... hmmm to nemre biti tiho ... |
1.29xxv na 4.2Gzh... Pa slazem se, nije nesto posebno dobar... Da drzi proc ispod nekih 70 stupnjeva stabilno, to bi vec bilo nesto :D
|
Ja vidim temp od 67-70,nikakvih 80c :D.
|
Moras imati dovoljno brzo oko :D
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_500b0b79.png Jedino se nisu izjasnili u vezi okolne temperature ... valjda je neka normala :/ |
Zbilja cepas :D.
|
evo da se i ja malo pohvalim, napokon mi stigao megahalems overclocker edition iz svabije sa dva xigmateka xlf-f1 1253, obadva namontirao, jedan usis, drugi ispuh.
na stocku, idile temperatura 32-27-31-28, dok mi real temp pokazuje nesto manje temperature 30-24-28-25, a u full loadu sa primeom nekih pola sata temperatura iznosi 45-42-43-43. Dok sam koristio intelov stock kuler temp. bila nekih 74-72-70-72, znaci skoro 30ak stupnjeva hladnije. Temperatura u full loadu mjerena cpuid HWmonitorom. sada sto me zanima dali je to visoka temperatura za 2.66??? premda je dosta toplo u stanu i koristio sam njihovu termalnu pastu pk-1? |
pa kak bi bila visoka kad je sa stockom bila 70...o bože...
|
ma mislio sam da je dosta visoka za taj kuler ...pa sad neznam dali bi trebala biti jos manja :)
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni dolazi za Uskrs nadam se :D:D |
danco nabacio sam vec neke slike, ali me kamera nesto zeza, svaki put kad je upalim, komp mi zamrzne :( ...radi 20 sekundi i onda zabloka, moram restartati, nemam pojma koji je to, ako0 itko zna u cemu je problem da ne otvaram novu temu? :) ...drajver nisu, jer sam isprobao, brijem da je nesto u postavkama :(
poslao sam ti privatnu poruku... |
pa zašto onda pitaš...zar ne vidiš da se sa stock coolerom temp popne do 74?
|
...pitam zato jer sam vidjao da budu i nize temperature od 45 stupnjeva sa tim hladnjakom, pa posto sam ga sam montirao, nisam siguran dali sam stavio malo vise ili manje termalne paste, premda i to kao utjece na temperaturu...
|
a kaj ja znam..ja je razmažem žiletom
netko je samo kapne (zrno riže) |
@dadosbcro
Temperature su ti odlicne. Evo za usporedbu s mojim Zalmanom CNPS10x Quiet Inace proc nam je isti. Idle:27-30-27-31 Load:50-47-49-50 (10 passova Prime95) (core temp 0.99.5) S time da ti imas push&pull a ja jednoga 1500RMP 80godisnjeg asmaticara :) |
Mislim da se zna kako se testiraju cooleri tog tipa (hint: ne na stock vrijednostima)
Piknite vi njima nekakve postene napone od 1.45V pa ce sve biti puno jasnije =) |
Citiraj:
to ce mi onda biti i prvi OC, nadam se da necu nista skuriti :D |
Savijet molim...za e6550 lagani oc...
Koji hladnjak da piknem. Katana 3? Samurai zz? Cm hyper tx2 ili tx3? Ograničen sam na max oko 200kn. |
Dupli post...ispričavam se...pišem s moba pa se dogodila greška. Delete
|
Citiraj:
http://valid.canardpc.com/cache/banner/894456.png |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:49. |