![]() |
igrao sam mp desetak sati,onako,ok je,mape mi se vecinom ne sviđaju.Stvarno su mogli bolje napravit taj matchmaking system,nisu se potrudili ni stavit chat unutar lobbya,nemoguce je pretrazivat lobbye prema mapi,ima sammo S&D i TDM u HC mmodu.
|
Ma dajte, ljudi!!!
SP dosadan? Pa u kojem svijetu vi živite?? Vodi te od početka do kraja, kao i svaki COD do sad...odlično je napravljen i jedino istinski iritira nemogućnost leananja. Da je port, port je, ali što ćemo sad. IW je svejedno sve u svemu napravio odličnu igru. To što su ju usrali sa portanjem, IWNetom i sličnim je njihov problem jer su po meni izgubili dosta novaca na tome. Ozbiljni igrači su kupovali COD:MW zato da bi imali svoj key i igrali u miru. Isto kao što su i dvojku kupili. MW2? Teeeeeeško. |
Citiraj:
sad si dirnuo u osinje gnijezdo :D ali potpuna istina, potpuno linearno, s tim da nekad ne znas zasto radis to sto radis. prica je nategnuta preko svake mjere, na kraju krajeva je ipak zabavno radi detalja nekih, ali da sam se uzivio, i nisam. samo, kako netko moze nazvat taj SP epskim kad traje 5-6 sati? ponovno odigravanje nema smisla, sve je isto. kako imaju muda proizvest igru koja tako kratko traje? nes ti velikog razvoja, u usporedbi s crysisom je na razini java igrice na mobitelu, od svijeta, misija, price, do same izvedbe graficke i zvucne. MP sam igrao sinoc nekoliko sati, i ocekivano je zabavan, u vecini slucajeva nema laga (znaci dobar netcode), ali opet osjecam se glupo s onim pustim challengima, emblemima, callsignovima itd. koji mi iskacu kako nekoga ubijem(i usput smetaju). tipicno maloumno konzolaski, mi na PC-u zelimo opcije. fala bogu, izgleda da ce uskoro dedicated serveri :chears: |
Citiraj:
komentar se odnosio na priču, a što se tiče sistema igranja malo manje linearnosti i skriptiranosti ne bi škodilo. Citiraj:
ne kažem da nije zabavno na trenutke, no uglavnom se radi o prežvakavanju već viđenoga i pokušaju maskiranja te činjenice s još više eksplozija nego u prethodniku; klasičan primjer brže-više-jače (no ne nužno i bolje) sindroma nastavka. ali ako se nekome svidjelo, nemam ništa protiv. |
Citiraj:
|
mislim da je tu sve rečeno kaj se trebalo reči
http://www.infinityward.com/forum/vi...?f=24&t=180756 :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
ne bi rekao da su nista updateali, već jednostavno nema dovoljno ljudi sa originalnom igrom da bi hostali sve pirate.
kao što vjerojatno mnogi znate, u gameu mora biti bar jedan original :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zasad preostaje samo čekati da stigne "ključ" pa će opet biti sve ko prije:D
|
Citiraj:
|
kaj se moze igrat bez orginala?
|
Mislim da je prilicno jasan, i dalje se moze igrati sa pirat verzijom (isprobano sa 2 steam acc prije 5 min), problema sa steamom trenutno imaju i vlasnici original igre.
|
Citiraj:
gospodin mladi je mogao i sam shvatiti da se moze po mom postu prije :chears: |
Zbog ovoga sam ga i pitao da pojasni svoj post ;)
http://www.gamefaqs.com/boards/genme...topic=52288592 |
ha dobro, ako ti tako kazes ;)
|
Mogu li zamoliti nekoga tko ima orginal (hammer :D ) da se spoji na steam, udje u cod6 i vidi koja mu verzija igre stoji u donjem desnom kutu igre :) Da li je 1.0.159 ili nesto novije?
Hvala ;) |
i meni isto sad ne radi a jucer je radilo bez problema... e jel se di da kupit samo org cd-key?(nasao odgovor na pitanje)
|
Citiraj:
1.0.166 ;) |
Citiraj:
Eto, kao sto sam rekao, cod6 je updejtan i stoga me i cudilo kako to da neki mogu igrati... :) |
Citiraj:
|
ne znam onda u cemu je kvaka, i kak to da mogu i dalje igrat...je da treba dulje privekat da nade server, ali spaja se...
e sad kak dugo.. |
A koja je tebi verzija igre? 159 ili 166?
|
159.
ali vec ima i rijesenje za 166 :D dugo im je trebalo |
kakvo rijesenje? moze neki link?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:02. |