![]() |
Gledao tko 13 Hours The Secret Soldiers Of Benghazi?
Prilično dobra makljaža, plus neizostavni prstohvat američkog patriotizma. Al svakako ok film. |
Citiraj:
|
Pogledao sam
Misconduct 2016 Film je sam po sebi loš, Al Pacino te Byung-hun Lee su dosta dobro odradilo dok Josh Duhamel, Anthony Hopkins malo iritantni očekivao puno više od filma pogotovo s glumcima sa takvim iskustvom te listom filmova. Uglavnom isprepletena priča ali zna se tko pije tko plaća na početku filma tako da ispada dobar dio filma dosadan. Sisters 2016 How to be single 2016 Zadnja dva filma jednostavno smeće, loš humor, iritantan, dosadan... Jedino u How to be single Rebel Wilson ako kome odgovara njezin humor |
Citiraj:
|
A jesi napisao post tako da se spoiler vidi :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nope
Ovo za COD/BF se slažem, šta je i bolje nego da je Quake/Dooom izvedba s body countom od par tisuća :D |
Citiraj:
Uskoro u našim kinima. :D https://youtu.be/SRaXI8O1IKM |
a joj doom sa alienom no no no
doom je dobar film ali alien je alien ne računajući prometheus |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Navodno da se sprema holivudski projekt ultimate fighta Terminatora protiv Chuck Norrisa. Tko preživi, pričat će...
|
Citiraj:
Postoji samo Aliens. A Doom film je... ma samo ću reći da gdje god vidim Dvejna Đonsona D Roka, mam mi se kaka. A taj fil je mogao biti puno puno bolji... koliko ima na IMDBu, toliko i zaslužuje. Čak i možda za jedan niže. @Drvoje Di si taj biser iskopao... |
Citiraj:
Rock i Urban su baš face i dižu film dosta. Brko i Alien 2 je ok,Aliens je origigi naslov.Kad je došao u kina kod nas bio je Alien 2!Znam jer sam ga gledao u kinu kao klinjo. |
|
Citiraj:
http://www.moj-film.hr/film/info/alien-2/ |
jao mene jao...pa pogledah jučer tropa de elite...ajme meni koja filmčina.....
|
The Spectacular Now - solidan film ali previše klišeja
Krampus - film po meni dosta loš nimalo smiješan nisam ga ni do kraja pogledao Before I go to sleep - film je dobar ali priča sama po sebi malo pre mlaka God of Egypt - totalno iritantan film i dosadan jedino efekti koliko toliko dobri sa par dobrih linija The wolverine - po meni najbolji x-men seriala zato jer nema ostalih mutanata koji po kostimu nikako mi se nisu uklapali. Klasična priča koja se vrti oko Logana |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kad vec spominješ brazlisku filmčinu grijeh je ne spomenuti još veću brazilsku filmčinu: City of God :care: Te dobre al manje poznate: City of Men i Trash :) Za još filmčina klikni na link |
dobra lista blue spirit posebno bih naveo sa liste La piel que habito te Millenium Trilogy orginal, američki preporučam pogledati poslije
|
Dobar film po istinitom događaju redatelja "Hitler: konačni pad."
http://www.imdb.com/title/tt1708135/?ref_=nv_sr_1 I još jedan, sličan: http://www.imdb.com/title/tt3704050/?ref_=tt_rec_tt |
|
Citiraj:
|
Švedski je original, Americki je remake.
Dobro je napisao samo nije stavio zarez. :) Millenium Trilogy orginal, američki preporučam pogledati poslije. :beer: |
Kaj nije američki samo prvi za sada snimljen?
|
Je.
Pričalo se nešto da se budu radila i druga dva nastavka, ali za sad još ništa od toga. |
evo Blue Spirit je ispravio mislio sam na Millenium Trilogy orginal...
|
Radije pročitajte trilogiju, daleko bolje. :kafa:
|
Ima već koja godina da sam čital', ali IIRC, filmovi su gotovo isti k'o i knjige - neke stvari su promjenjene, ali čisto da bi se ubrzala radnja.
|
Citiraj:
Upravo pogledao , s obzirom kaj nam sve serviraju u zadnje vrijeme ovo je 6/10 Meni daleko bolji od pretencioznog deadpool-a. |
City of God... :care:
O, da. Zaboravio sam na taj film, jbt. |
Citiraj:
E da čuo sam i za city of gods da je vrh vrhova.... |
U svaka čast kolege, taman mi se gleda nešto vanamerikansko 😂 idu obje Tropa de Elite na popis.
A City of God će čim prije na ponovno gledanje,čudinjo .. Edit : van ju es of ejovsko , da me netko me lovi na južnu Ameriku:) |
Za 7 minuta ide Hardcore Henry... nakon ovih Doom seansi ovih dana, da vidimo malo nasilja :D
EDIT: Kako lud i nenormalan film :D pa to je bolje nego sve zajedno što je kroz karijeru snimio Sylves Testalone :D onaj englez je kralj totalni :) Za okupit muško društvo, uzet 2 gajbe pive, naručit neki junk food i gledat :D Nakon toga, sinoć nažalost još pogledao i: Grimsby brothers - 0/10 Ovakvo smeće od filma nisam zbilja dugo dugo vidio... odron u svakom smislu riječi. |
Zootopia - a ono, simpatičan, fora snimljen, sviđaju mi se vizualno, ima tu i tamo neki smiješni trenutak, priča je baš onako ofucano predvidljiva ali za pogledati u subotu navečer dok vani pada kiša i tutnji grmljavina - dobar.
6/10 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
meni grimsby's odlican.
parali se od smjeha. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:20. |