![]() |
Citiraj:
|
Samo Marisol prije skole ,Red Dwarf ujutro a liti popodne prije kupanja Baywatch.Samo se nemogu siti kako se mala ona robot nesto zvala isto ujutro bi bilo...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Citiraj:
|
"Djevojčica iz budućnosti :)"
holly s*it. sjecam se koda je jucer bilo :roller:. i rosa salvahe, juah, miamor :roller:. boze kako smo stari. masters of the air. ok serija, al nemoze nijedna doc do razine BofB-a. to valjda nije moguce vise. hunters. meni srednja zalost. ocekivao sam puno vise. prica je ok, ali gluma nekako osrednja. na trenutke skroz losa. s2 jos losija IMO. poceo gledat tom clancy jack ryan. wtf je ovo. pa ovo nema nikakve veze sa origigi pricama iz knjiga. bas su se i tu morali presaltat na "modern war on terror" umjesto da su ostali cold war era :-(. :chears: |
Ima li Jason Bourne kakve veze sa knjigom? Nema. Pa nema ni Jack Ryan. Ni prvi ni zadnji.
|
bourne nisam citao pa neznam usporedit.
red october je kolko se sjecam po knjizi. a nikad mi nece bit jasno da nisu snimili cardinal. to je mogla bit filmcina i po, u ono doba afkors. danas bi to bila iz-woke-izirana bljuvotina. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Australci/NZ su imali dobrih dječjih serija. |
Za sad pogledao prvu sezonu Slow Horses, odlična serija.
|
Citiraj:
|
Slow Horses su odlični. Gary Oldman kao BMK tip je odličan.
|
Citiraj:
nisam nikad pogledao tu seriju do kraja. |
Necu sad kvotat sve ali da nostalgija je hebena stvar....
Nego Extras pocinjem gledat nisam nikako paše mi sad taman ova vrsta humora top serija Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Red Dwarf je bio obavezan! Od tuda mi je i nickname :D : https://reddwarf.fandom.com/wiki/Peter_Wragg
Ono sto mi je jos ostalo u jako lijepom sjecanju je jedna australska serija: Round the Twist I naravno: Boy Meets World |
Citiraj:
Poslano sa mog M2103K19G koristeći Tapatalk |
Ako spominjete šljam onda je u redu spomenuti i državnika novog kova.
Citiraj:
|
The Umbrella Academy, sezona 4. Vani je 6 epizoda...
|
|
Citiraj:
|
Uljepsao si mi dan <3
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ugl. savršen razlog za rano ustajanje iz kreveta i trčanje pred televizor svaki dan. Još nisam otkrio koja je to točno bila sezona simpsona, godinama čekam to rewatchat. @Wragg Round the twist sam prije koju godinu jedva pronašao, pamtio sam samo jednu scenu iz te neloše dječje serije. Bila je i još jedna dječja serija mislim da engleska oko 95. al to sam komplet zaboravio išta oko nje, nešto u školi radnja? jedino je jedan klinac-glumac ličio na mog jednog tad šulkolegu iz razreda. |
Superbaka (Supergran)?
https://m.imdb.com/title/tt0134264/ Nedavno je objavljeno da je umrla, pa me podsjetilo da sam to davno gledao https://www.bbc.co.uk/news/articles/cq5nnn53wldo |
Ne, baš je bila "dječja" u smislu da su likovi klinci do cca. 10g. starosti, ko i prijenavedeni round the twist.
Za tu Supergran sam čuo s jednog davnog "memorabilia" bloga koji se bavio tim serijama i crticima naseg TVa 90ih, al nikad je nisam gledao, kolko sam malo škicnuo naknadno, imala je catchy refren uvodne pjesme. |
Citiraj:
https://www.imdb.com/list/ls001838596/ |
Citiraj:
Ako mislimo onda sam skinuo taj blog offline na disk. |
jack ryan
s1, iznenadujuce ok. zabavna, ne previse BS-a. cak se ne sjecam ni woke-a. s2, pocetak ajd ok, od polovice prema kraju, downhill, ponor, abys, wtf je ovo i ko je ovo pisao. zadnja epizoda...smjestio bi je na top5 najglupljih i naivnih akcija u nekoj seriji ikad. ono sa helicem i upadom u presidential palace, hesus marija, facepalm. ono sto me zanima jest, jel i dalje sad sa s3 downhill il su se malo opametili? :chears: |
https://i.ibb.co/qBjFw07/455023487-1...61684454-n.jpg
iz Filma The eagle had landed What was Del doing in study constable ?? Don't worry it was only uncle Albert visiting helga :D |
Gledam spominjani Bear i mogu reći da je to meni OK serija. Jeste da budu prepirke baš luđačke, ali ima tu stvarno puno materijala, naročito u vidu razvoja likova. Koji, iako dobrim dijelom jesu luđaci, ipak nisu ljudi koje bih zaobilazio na ulici :D
Odradio sam prve dvije sezone, a u trećoj očekujem nastavak ludnice. |
Tko voli tu tematiku, ima nesto slicno od BBC produkcije: Boiling Point
|
Citiraj:
|
Treća sezona je imala opet određeni zaokret, prevladavaju vinjete i flashbackovi. Ne kažem da je loše, ali je svakako drugačije.
|
Nisam vidio da itko spominje novu "narco boss" seriju Hotel Cocaine
Meni je poprilicno legla iako ne volim taj zanr i recimo od Narcosa sam odustao na pola prve sezone. Ali ovo i Griseldu sam bez problema pogledao u par dana. |
|
Citiraj:
Davno sam gledao, mislim da je malo bolja od 2 sezone, ali koliko se sjećam i dalje ima mušica. U 4-oj sezoni su kratko u Hrvatskoj. Gledanje na bar 1.5x brzine i brže prođe jer nema puno epizoda. :Machineg: |
na s4 sam. zadnje 2 epke. da hr, dubrovnik lol.
a onak, malo bolje od s2. ta serija je po meni trebala imat samo s1 i bit miniserija. ostala bi u prilicno dobrom sjecanju. Edit: zadnje 2 epke. Uzas. Mene bi bilo sramota snimit ovakvo gofno puno rupa i totalnih gluposti. |
apropo novog orvilla:
sjećanje: kad su otkrili cigarete i bortus zapali na decku ---- doslovno jedna od najsmješnijih scena desetljeća. |
Ja sam neki dan poceo gledati Alien, onaj prvi, i uredno se pusi na decku :D
|
Citiraj:
Na Klydenu? :lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:19. |