![]() |
Citiraj:
|
napokon pao grand budapest... ma šta reći jedan od boljih filmova prošle godine, stvarno sam se nasmijao... glumačku postavu ne moram ni spominjat kao ni maestralnu scenografiju. lobby boy je zakon :D
nakon toga reko da se malo dramatiziram pa pogledao august: osage county i bogami nisam pogriješio... vrhunsko parče drametine, expandabls ekipa keep out :D |
Ljubitelji filma molio bih neke blogove di imaju reviewi stranih filmova, ali po mogucnosti da nije toliko hollywood based. Trenutno popratim http://www.rogerebert.com/, i zadnje vrime gledan vise ove s Cannesa, istoka (japan, iran, turska...) a manje mainstream trasha. Tnx
|
Citiraj:
|
daj te koreance da vidimo koji su
|
jučer pogledao inside llewyn davis i šta reć... teško, zadimljeno, mračno, bezizlazno iliti jednom riječju genijalno.
coeni još uvijek znaju dobro potegnut bogami... mjuza je vrhunska kroz cijeli film i danas ću ponovo na normalnijim glasnoćama poslušati barem onu mr. kennedy stvar koja je vrh... ma zapravo ću nabaviti taj soundtrack i jednostavno uživati :D nakon toga reko daj nešto da se uspavam i nažalost zadnjih 30 minuta budnosti sam proveo uz takvo kolosalno smeće, takvu nakupinu patetike, takve predvidljive scene, takvu osnovnoškolsku glumu i takvu sveopću učmalost inteligencije da bolje da sam se probudio mrtav danas kako se ne bi sjećao kako mi taj odron od filma zauzima diskovni prostor. da, pričamo o need for speed. jedino što mi je uber žao kaje nutra onaj tip iz devil's double (koje gledajte like odmah ako niste) i koji mi je ostao u odličnom sjećanju po vrhunskoj glumi i sada ovo dno dna. osjećao sam se identično nakon što sam bio nažalost pogledao 2012 gdje gledati cusackovo koprcanje pobuđuje prilično slične osjećaje gledanja mučenja malih mačića i baby sealsa u sli-ju :D |
Braća Coen... Njihoce filmove zaobilazim u širokom luku. Zadnji koji sam gledao je bio onaj Burn after reading... Nikad više ni jedan. :D
|
ma ti si lud, to je odlično parče filma... pa više sam se tamo nasmijao nego na neke super razivkane komedije.
sad još reci da fargo nisi gledao ili ti nije dobar da te onda sustavno popljujemo :D |
Nisam gledao Fargo. :D još ako glumi Frances McDormand, tek onda neću gledat :D
Edit: pa to je neki dan bilo na tvu. Vidio scenu di su william h. macy i ona u uniformi. Nakon 3 sekunde sam preštekao da ne bacim daljinski o tv :D |
bože ispričaj ga, ne zna šta priča :D
|
BMK. Nemam ja vremena za to :D previše sam vremena izgubio na takva "remekdjela". :D Kao npr onaj Fear and Loathing in Las Vegas. Ne znam jesam gori film u životu pogledao.
Tako da ni braći Coen neću nikad više šansu pružiti. :D i neš me nagovorit da gledam Fargo. Radije gledam ona sranja sa Jasonom Stathamom :D |
fear and loathing se ne gleda u nedjelju popodne sa ženom, nego paralelno se uzimaju supstance iz filma te se poistovjećuje sa glavnim protagonistima... što je nešto što ti ne bi znao :D
|
Citiraj:
Za Fear and Loathing se slažem, nije za svakoga. Ali Fargo, halo druže :D I dosta pljuvanja po Stathamu :D, on ima prave muževne filmove koje gledam uz pizzu i pivu. |
Citiraj:
Citiraj:
A Statham... LOL :D pa da, dobar je za jest i pit uz film :D Edit: eo, pročitao sam plot na wikipediji od Farga. This is far as l go :D iliti Far-asl-go :D |
Mali OT: film Fargo sam gledao davno davno pa se baš više i ne sjećam radnje. Ali serija je prva liga. Mislim da je BBT kao ubojica odigrao ulogu života.
|
Jel serija ima kakve veze sa filmom?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo cu reci No country for old men Nema na čemu, za pokoru tri Očenaša i dvije zdravo Marije Idi u miru i s pameti |
Možeš mi se objesit na drvo :D
Btw, to sam gledao. Niš posebno. |
Bardemova uloga i gluma u no country for old men je po meni nešto perfektno.
|
Bardem je inače vrhunski glumac, tak da to nije niš extra. Lik je sam po sebi baja. Ko i Liam Neeson :D
|
Od braće Coen, The Big Lebowski.
|
dakle pogledao sam jučer ostatak need for speeda... ne znam zašto i kome i čemu ali to je definitivno nešto najjadnije što sam gledao in a long time.
ubit, zapalit, satrat, zakopat, ekshumirat kako bi se ponovo moglo ubit :D |
Ja ne znam tko uopće radi te poluproizvode.
|
Citiraj:
|
ne mislim gledat niti jedne niti druge niti više ikakve takve mass gluparije.
|
evo za vas onda film gdje se čak ni ne povisi glas a kamoli da se auto prevrne il škripa guma...
http://www.imdb.com/title/tt1340800/?ref_=nv_sr_1 dosadno do zla boga, prekinuo na 1 sat gledana |
Pogledao Lockea (2013). Neobičan ali super film, Tom Hardy..
|
Citiraj:
Meni osobno NFS dobar, fini auti i to je to :D Razočarenje godine i jedan od rijetkih filmova koje nisam imao živaca gledati do kraja, kao što sam već i spomenuo negdje, The Grand Budapest Hotel.. žali bože tih sat vremena što sam trpio XD |
e momci dragi ako su vam tailor, spy i budapest hotel dosadni onda imate gore navedene proširene, transformirane i ubrzane ;)
oba navedena filma su odlična. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:30. |