![]() |
Citiraj:
|
|
:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
:goood: |
A danas je i festivus, George Costanza omiljeni praznik :D
|
Pogledao sam Expanse S01... ajde nije me baš držalo prikovano za stolicu ali gledati ću i dalje.
Pogledao sam i prve dve epke serije The Stand, to je reekranizacija Kingove knjige. Prve ekranizacije se sjećam još davno kad sam bio klinac. Ova je... gledljiva, imati će 9 epizoda |
Pocistio temu od nepotrebnog smeca, idemo dalje.
Poceo sam gledati Jessica Jones. Ni sadrzaj, ni pocetak mi nije bio bas obecavajuci al' sam pustio prvu epizoduda da ide dok radmi nesto drugo i nekako me zainteresiralo. Specijalnih efekata skoro uopce nema, ni kostima, ni nicega sto bi se ocekivalo od super hero serije. Ono malo sto ima, kad se tuku, nije bas najbolje izvedeno. Nekako je neuvjerljiva ali zato je kao lik kojeg glumi prilicno uvjerljiv. |
Citiraj:
Prva sezona je najbolja i općenito među najboljem što Marvel serije mogu ponuditi. Ostale sezone su meh. |
A jbga, a bas sam mislio da su i druge dvije sezone dobre.
|
Citiraj:
|
slucajno poceo gledati Bridgerton sinoc i pogledao 4 epizode u sutu. neka period drama sa naravno PC twistom uz puno seksa i nekog meni zdravog humora. ovakve serije inace ne pogledam ni krajickom oka dok se zavrti trailer. Nesto za pogledati uz bolju polovicu definitivno.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne kuzim bas. Zasto se mucite ako vam ne sjeda? Koliko traje jedna epizoda? 45 minuta? Puta 10, to je jako puno vremena samo za jednu sezonu.
|
Pa nemam pojma. Tematika je dobra, al spora u 3pm ... uvijek zaspem 😁. Cijelu sezonu bi strpao u 3 epke. Pun k* filera
Nanjusio nesto novo https://m.imdb.com/title/tt7440726/ Your Honor sa Cranstonom. Po traileru bi moglo biti brutalno. 4 epizoda su u videoteci 🥰🤩 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Your Honor bi moglo bit dobro. Btw, dogurao sam do 10 epizode Jessica Jones i sto dalje, sve bolje. Bas se dobro zakuhalo. Serija se vise oslanja na pricu, psihozu, odnose, atmosferu... nego na efekte. Sto je bas dobro. |
Počeo gledati Condor. Stoji mi već duže vrijeme, pa krenuo danas. Fakat ok za prije spavanja.
|
Citiraj:
|
Krenuli Vikinzi
|
Na Netflixu dostupno svih preostalih 10 (ili kolko vec) epizoda Vikinga.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Nema više prijatelja na Netflixu.... :(
|
S malim zakašnjenjem pogledao zadnju epizodu Mandaloriana.
Ne znam čemu silno slinjenje iskreno. Ubacivanje XXX je teški fan service da budemo iskreni i pitanje je kako misle dalje razvijati radnju. Nego, baš je full debilno kako oni Stormtrooperi ginu, debilniji su nego najdebilniji primjerci istih u svim SW filmovima skupa. Doslovno idu kao kokoši na klanje, ovi ih masakriraju u valovima i onda napokon kad "zaskoče" naše heroje onda su toliko kurtoazni da im 5x govore "ruke uvis" i čekaju da ih ovi izmasakriraju iako su ovi prehodno pobili pola njihovih kolega. Stvarno su ovo tribali bolje napraviti. S druge strane što se tiče Dark Troopera to su |
Zavrsio Jessica Jones. A onako, bolje je nego sto sam ocekivao. Cak su se i tuce popravile, likovi dobro razradili, uveli nove stvari koje se mogu objasniti u slijedecim sezonama...
|
Citiraj:
Zašto serija nebi bila fan service? Pa za koga se snima? Za fanove ili za pare? Mandalorian je nešto najbolje što je SW universe doživio i opet nije ok. :nono: btw, dark trooperi nisu od beskara napravljeni. Edit; meni Mandalorian ima žestoki Fallout New Vegas filing i to mi se baš sviđa |
Citiraj:
Meni je recimo ova zadnja epizoda super počela, da bi postala meh... loš CGI i nelogičnosti. I slažem se s Marom, Stormtrooperi u Mandalorianu su valjda najgluplji u cijeloj franšizi. |
Phrik je navodno kod Dark Troopera
https://pointerclicker.com/phrik-alloy/ |
Citiraj:
Što je toliko nelogično? CGI argument neću komentirati. To mi je besmisleno. Meni je to najnebitnija moguća stavka. Efekt ko efekt. BMK. A stormtruperi su running gag već 30 godina barem. Pa valjda je to već i pticama na grani jasno. U jednoj epizodi likovi gađaju konzerve s dva metra i ne mogu pogoditi. I baš je u tome fora. https://www.youtube.com/watch?v=4ozpVkigBtM Ono s čim se slažem, ovdje bi trebao biti kraj Mandaloriana. Nema potrebe za S3... Ovo je bilo ok. Ajmo na sljedeći spin off. |
|
Euphoria-- okay-ish , 6/10
The Flight Attendant-- malo bolje, 7/10 Tiger King-- Jebeni lunatici, made in USA, 10/10 :D |
Gledao tko 30 Coins? sta kazete? da li da gledam po videotekama ili nije vrijedno..
|
Ugasio nakon 20min. Neznam sto bih ti rekao :D
Zavrsio juce 2 sezonu Condora, gledao do 5 ujutro. Fakat osvjezenje |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:49. |