![]() |
Citiraj:
|
Dok ti pajdo ovakve slike šalje po forumima, moš ti nama bacati krafne u oči koliko želiš :D. Ovo odvozim na HT-u sa hemeoridima na guzici koliko je utabana i glatka staza :kafa:
Ma nek, 160mm i takvi bajkovi ko Enduro su za sve. Po ovakvim stazama dušu dali isto, pa ideš gore kao da sjediš na oblaku :) Jako lijepo bajk izgleda, super je rama ofarbana. |
Problem je šta nema baš kvalitetnih staza ovdje, ili kamenjar ili bike park ili makadam i slično, zato i pokušavamo negdje drugdje otić (npr. Sljeme)...
|
Ma vjerujem ti kad veliš da je dolje koma, al meni ovakve staze na slici baš fora izgledaju. Mi eto imamo tu sreću što je planina ~10km udaljena. I još nije cela kamenjar.
Kad ste pričali doć ovdje ? |
Trebali smo sutra ali vrijeme... :banned:
|
Da, sutra i prekosutra žešći drek.
Veli meni moj mali talijanski Vakula na mobitelu koji ima valjda prognozu za 3 tjedna :D da će sljedeći vikend bit sunčan i taman za vožnju. Spominje 13-14°C u gradu i sunčano sa belim oblacima. Znači na vrhu je 7-10° i ak je sunce ne bu zima toliko (softshell i baselayer taman), za spust rukavice ne bu škodile i očale. Kad bi imao prikolicu, bi izorganizirali par spusteva dnevno, al ovako štanga. Po slikama bih rekao da imate kondicije više od tu nas :D. Koliko bi dana ostali ? Iskreno, ne znam jel bi se mogao popeti 2x u jednom danu gore :D Neki okvirni plan bi bio pokazivanje par uspona: -Lojstek tradicionale -Bidrovečki makadam + popularna transverzala (ali samo uspon) -Lojstek preko Lonjščine -cesta :D spust: 57ica (popularna 57ica) 12ica (da posjetite oltar domovine) 9tka (da osjetite 3 različite staze u jednoj :D) 18ica - staza za dušu i tijelo kad treba odmor + Dotrščina 20tka od početka pa se spaja isto na kraju sa Dotrščinom 8ica do Ponikvi I onda ove druge staze, manje popularne: 50, 54, 10. (ne)Realno 3 dana da ste tu, i da imamo 2 uspona i spusta po danu - mogli bi to ispeljati :kafa:. Čak bi se neke staze i dale povezati. Tipa uspon Lojstek - spust 18 ili 20 pa uspon Bidrovečki pa spust 8ica (tehnički u jednom danu prođete 50% Sljemena :D). Uspona mi fali, makadami su većinom dosadni :smoke:... |
2 uspona dnevno, tri dana zaredom? ti ni malo nisi normalan :D
kolko znam ima kombi za 60kn 6 spusteva, al ne znam kolko ljudi treba bit, to bi se trebalo raspitat medju ekipom kaj vozi dh na dropbikeu opcija bus je 10kn ti, 10kn bike i jedan dan otpeljajte lojstek prema gore reda radi i to je to ako se zelite spustat |
Nakon prvog uspona ti noge ionako odrvene :smoke:. Garantiram da si na drugom još brži :D
Misliš da to nije moguće za otpeljati u jednom danu ? |
Kupujem set solidnih hidraulika za mtb pa ponudite na PM ako imate sta na prodaji.
Ili ako naletite negdje na kakvu dobru priliku! |
Citiraj:
Ono, tri puta sam se ispovračo od gušta:D |
Citiraj:
http://www.bikerumor.com/wp-content/...den-zaskar.jpg |
iso 2 puta 2 put na sljeme u jednom danu tak da se moze ak imaju konde decki...samo bez nekog prejakog ubijanja a ak su dobri na cesti onda mogu 20km uspona odradit u jednom danu bez beda..
|
Da nema brda oko Splita...pffff :D Kozjak, Mosor, Biokovo.....Nije to ništa dalje nego Sljeme nekome iz Novog Zageba, Malešnice... To šta vam je Marjan u dvorištu je samo bonus :)
Marjan je brutalan, znam ja, ovo su pitome slike koje su stavili. Sjećam se da sam se spuštao po sikama (hridima) usred šume :) |
jes' ti dobio vilju?
|
Zovem specialized store, jasku, nema bicikla, i nemoze se naruciti, svi za europu su rasprodani.
Treba čekat nove bikeove 2012 modele i cijena tog novog modela kojega ja hoću je 4400kn umjesto dosadasnjih 4300kn. A valjda je to novi model na službenim stranicama. |
Citiraj:
|
Kako stvari za sada stoje sutra idemo na Mosor ako ne bude kise
|
bok
dobio sam luft u Wellgo MG-1 pedali (lijeva). Ide lijevo - desno. Koliko sam primjetio fali ova "matica". http://dl.dropbox.com/u/13743970/B087.jpg di se moze kupit? (da li je to jedinstveno (teze za naci) za tu pedalu ili ....) EDIT: novi link :D |
@danij3l: link ne radi...
|
Citiraj:
Max, nisam dobio vilicu niti ću je ikad dobit (da vidim radi li ovakvo čaranje :D) |
Citiraj:
Citiraj:
Ali vjerujem da je zabavno... Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ako neće padat sutra, oćemo ić gledat na Grmu, popit koje pivo i urlat od smijeha kad se ekipa počne prosipat po blatu?
Idemo navijat za Zagija :stoopid: |
Ja bi ujutro popodne možda i bio ako ćemo se okupiti. Oko 5 moram dalje, ali do tad je brijem već sve gotovo...
|
Evo prijevod s Vucinog na hrvatski, gledaj desno
Neki okvirni plan bi bio pokazivanje par uspona: -Lojstek tradicionale - ovo je klasičan put šumom na vrh, cca 7km prohodne planinarske staze i srednje jak nagib, sve se da odvozit u najmanjoj brzini cca sat do sat i pol pentranja -Bidrovečki makadam + popularna transverzala (ali samo uspon) - uspon s zapadnog dijela grada prema vrhu -Lojstek preko Lonjščine - varijacija običnog Lojsteka s umiranjem na prvoj dionici s switchbackovima i rastresitim šoderom -cesta :D - ovog ima i u dalmaciji :fiju: 10km ceste od podnožja do vrha, cca 10% nagib, cca 1h i sitno pedaliranja spust: 57ica (popularna 57ica) - staza za divljake, najbrža dionica vrh-podnožje, skokići i tako 12ica (da posjetite oltar domovine) - grbavoća od staze s korijenjem koja vodi prema Medvedgradu 9tka (da osjetite 3 različite staze u jednoj :D) - kombinacija planinarske staze, grbavoće i vožnje kroz kanale i vododerine, izbija na zapad grada, zabavno 18ica - staza za dušu i tijelo kad treba odmor + Dotrščina - pitoreskna i brza stazica s elementima svega, pogodna za sve uzraste 20tka od početka pa se spaja isto na kraju sa Dotrščinom - isti k 8ica do Ponikvi - slično ko 9tka |
Hvala na prijevodu, sve staze zvuče zanimljivo :)
Ova 57ica me nekako privlači :D |
Citiraj:
Ja idem sa Silom navijati :goood: Splićani, ja vas vodim na Dotrščinu |
Pojeo mi forum i između.
Kad ćete biti tamo i gdje je najbolje se pozicionirati ? |
Citiraj:
|
Ajde dođite, ja ću glumiti rampu na stazi sa frulom u gubici i zastavicom u ruci :D
A imat ću i kameru i ovaj put ću i snimati ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:25. |