![]() |
Citiraj:
|
ja ga jučer počeo, ali zaspo ubrzo... ne zbog filma, ali sviđa mi se ono kaj sam vidio.
|
film je pravo jutarnji :D
|
za razliku od pol noći kad sam ga ja počeo gledat :D
|
Citiraj:
ovaj film nadjacava star trek u fantaziji uzas ni Borg mu nije ravan |
možda spoiler stavit?
|
Cold in July (Sumorno ljeto). Dobar cast, solidan film. Don Johnson :D
|
Citiraj:
Buahahaha.... Ajd barem si se usudio pogledat za razliku od mene. :D |
Citiraj:
evo jedan koji obećava... ovaj je meni definitivno jedan od boljih...pratiš ptratiš i bam...surprise!!!! |
dobar je rasel
samo kad sklopis jehovin film i strpas onaj anti talent od eme votson dobijes govno |
Citiraj:
Pokušao sam se opustiti, dva puta se nasmješnuo i to je u biti to. Nije me kupio taj humor, film je čudan, awkward, čak i pomalo perverzan. Syss, nekada si mi preporučivao prave mrcine od filmova, šta je sad ovo? Jel to žena odlučuje što će te gledati :D? |
Need for Speed (2014)
Ok film, nisam previše očekivao, ali je sasvim OK. Svakako ne u rangu prvog Fast and Furious-a, ali je naspram zadnjih par F&F - dobar. Glumci su (meni) uglavnom nepoznati (ili neprepoznati), osim Rami Maleka koji glumio u seriji The War at Home. 7/10 The Legend of Hercules (2014) Uvod dosadan, razrada OK, kraj OK. Da se ne zamijeni sa filmom Hercules (2014) koji tek dolazi u Kolovozu. Dobar za ubit slobodno vrijeme - nikakav spektakl. 6/10 |
poz.
jel to vise nema u transformerima onog shia lebolf il kak se vec zove mulac, zato jer je i on skuzio da to nema vise smisla uopce :lol2:. i sad odjednom mark walberga vrbovali za tu glupost. majko mila :hitthewal:. :chears: |
Citiraj:
nisam ga uspio probaviti, loš mi je u svemu vise manje.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Need for speed -2014 vrum, vrum, kreš :no2drug:
|
evo baš odgledo
pa moram dat komentar: ja bi umjesto glavnog negatvica kojeg glumi Matt Dillon (prvi lijevo na plakatu) , stavio ovog - po meni se bolje uklapa u oličenje karaktera i uloge!!!!:goood: |
Upravo pogledali Movie 43 - wtf did we just watch :D :D
Ludi film, šteta takvih glumaca u ovom filmu, ali baš je neki čudan :D |
Everything must go je jedan od onih filmova.. Dosadan i glup da boli glava.
|
Pogledala i ja upravo Need for Speed. Nije loš film, malo zbrda zdola, radnja je malo klišej, ali dobar je. But the cars... Oh, the cars! Divote!
|
i evo opet jos jedno razocaranje sa ogromnom ocjenom na imdb-i, snowpiercer, :wtf2:.
prestat cu gledat filmove majke mi :hitthewal:. :chears: |
Citiraj:
to je oko 20 minuta cjelog filma |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
http://www.novilist.hr/Scena/Film/Vl...lazi-i-prisile |
Citiraj:
Misliš si, samo Amer može napravit takvo smeće kad ispadne da Rus može napravit i veće. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
al usporedi to sa JNA srijalom Sutjeske, Neretve, Partizanske eskadrile, Waltera... treba li reć koliko je USA produkcija bolja i kvalitetnija u svakom pogledu???? nećemo sad o vjerodostojnosti priče, jer svaki redatelj snimi film po svom instinktu...najbolji dokaz su autobiografski filmovi koje izbjegavam baš zbog tog subjektivnog režiranja - svi likovi su naj naj naj i nijedan od njih nikad nije zgriješio, bla bnla bnla... |
Pogledah Need For Speed
Film mi je bio okej, laganini 2 sata, svakako okej za pogledati isto tako Sabotage - od ovoga sam očekivao puno više s obzirom koliko ma trailer "nabrijao" na kraju sam ostao onako, meh. Ajde, ima pucanja, metaka krvi i neka pričica nešto, ali snimanje mi nekako nije sjelo, kao da je snimao neki amater, skroz mi čudno bilo.. |
Jel gledo ko Dawn of the planet of the apes? Meni je Rise OK film, pa me zanima isplati li se ići gledat nastavak u kino?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:31. |