![]() |
svaka čast Čuki!
|
fino cuks...
ja se isto bio maloo pogubio u sumi, jer smo naleteli na pravog vepra, pa smo morali obic sa sigurne udaljenosti... |
Citiraj:
|
To Cuks :)
Jednom sam vec proso da sam moro vise pedalirat nizbrdo nego uzbrdo, sjeca se i 2die4 te voznje. Pa mi se noje dalo ici gore. |
Citiraj:
Citiraj:
- iako mislim da bi svugdje bilo lose jer gomilu suhog snijega na -16°C ne bi ugazio citav grad da je prosao po stazi. Citiraj:
Moje cestitke na avanturi, trebalo je to istrajati :beer: |
Citiraj:
EDIT: jedino sto sam se bojao da ne naletim na neki panj pod snijegom jer sam znao da me nema ako do tog dodje :D EDIT2: Citiraj:
|
Kako moćno i nabijeno zgleda taj felt, jao :D
Jako dobra avantura, baš fora fotke sa snijegom :) |
Znas kakvi su veprovi - male, nabijene i zajebane divlje zivotinje :D
Citiraj:
|
A šta nisi pukno barem jedan autoportret da vidimo kako si se zabundo?
Glavno da si se ti zabavio i odmorio. Pogotovo ovo "malkice preko volana" :D |
Hehehe. Jbg, kad ti prednji kotac odjednom uleti u nekakvu rupu let je sasvim ocekivan :D
Nisam se nesto previse zabundao. Odjeca prema vrhu: - dole 2 trenirke jer nisam htio oblacit one hlace iz razloga sto nisam znao dal ce u Lugarnici biti mjesta za susit odjecu (kasnije se pokazalo kao pametan potez) + 2 para pamucnih carapa - gore pamucna majica kratkih rukava, debeli flis i onaj moj suskavac - na faci kapa i sal preko face (fantomku nisam oblacio iz istog razloga kao i hlace, a i sa salom je bilo puno lakse ispuhati nos preko 20ak puta :D ) - na rukama obicne rukavice sa placa i cak mi je i vruce bilo Odjeca za dole: - dole one zimske McKinley hlace + termo carape + pamucne carape + stitnici :D - gore sinteticka kratkih i dugih, pamucna sa kapuljacom i suskavac - na faci fantomka + kaciga bez naocala :) - na rukama "zimske" rukavice iz Lidla za 30 kuna :D Na nogama cijelo vrijeme adidasove stabilke :D Moram napomenut da me nisu izdale, i kroz duboki snijeg nisu promocile :) Dakle, u odnosu na standarnu obleku samo sam dodao po majicu dugih rukava gore i nema zime :) |
Bravo Čuki!!!
|
Hvala svima.
Zaboravih dodat da su mi se jajca smrzla dok sam dosao do tunela. Definitivno za takve voznje treba nabavit neke termo bokserice :D EDIT: e da, od donjeg vesa sam imao samo kratke bicke sa spuzvom. |
Ja se baš provozao prekjučer navečer i smrzle mi se butine i to kaj ti veliš, "jajaca" i mislim si, kako će čuks do gore, ima da igra biljar poslije u lugarnici sa dvije ledene kuglice :D?
Svaka ti čast na ovome suludom pothvatu/avanturi. Nije svatko za to i nije to za svakoga! |
Mogu ti rec da je to bio dobar mentalni test. Na pola puta do vrha mi je doslo da se vratim natrag. Guranje me ubilo u pojam, al ipak se nisam predao :)
|
Tsss, onaj Plutus prodaje prebrutalan bike.
http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/f...-oglas-4446098 E ko je šparao navrijeme sad će se fino usrećit. Talas FIT RC2, CrossmaxUST, x9 + X0, Elixiri, itd. Jaooo. |
Citiraj:
Ne bi baš rekel, a i to je S rama. |
Sile kaj cekas, zalozi bubreg i kupuj :D
EDIT: jel netko bio na Dotki ovih dana, jel tamo kaj napadalo? Reko u subotu nista od Sljemena jer je previse snijega gore, al ako bi se dalo vozit na Dotki nebi bilo lose nabacit neki djir :) |
Citiraj:
Nema više oglasa na DB-u, maknut je ko zna iz kojeg razloga, ali sam prilično siguran da je pisalo M rama. |
Pisalo je da nije bas i siguran koja je velicina rame (jel nigdje na rami ne pise), al misli da je M :D
|
odlicno izgleda bajk..za 10k super ponuda..meni je cak bolji od endura zbog talasa..
|
Ne znam zasto imam dojam da taj Plutus lifra bajkove "posudjene" iz susjednih zemalja.
|
Citiraj:
Rama je S. Pouzdana informacija... S okvirom nemojte van Hrvatske ići :D |
Prilika za Elvisa :D
|
Midget Zlayo briše te oglase sve od Plutusa... Zmijoljubac mi je rekao da su i njemu počeli brisat , baš mi na rac idu ti modovi sa Dropa.
Ja ću definitivno uzet ramu , kaj velite vi stari XC-aši ( Salvarez i Deda ) za tu ramu? Na netu nema previše informacija , al ovo malo rewieva govore da je jako izdržljiva rama. |
Samo ti čekaj da se ne bi slučajno zajebo za 350kn, čekat će te rama do apokalipse.
Kaj imaš mislit, rama ko rama, ljepša i lakša od tvoje. A za Focusa, podrazumijeva se da bi se tražili papiri. A što se tiče raubanja dijelova, sve se da sjebat. Sve. |
Citiraj:
Na kraju krajeva, aktivan je na Njuškalu što je ok - to je baš oglasnik. Jedino za Zmiju ne znam što mu brišu. Možda je nekome antipatičan jer radi konkurenciju servisima.:D Citiraj:
Citiraj:
Pažljivim odabirom djelova si možeš potrebe za garancijom smanjiti na minimum, kao i produljiti i olakšati servis. |
Veličina mi paše , moja trenutna rama mi je kaj se izgleda tiče loša , ajmo reč 5/10 ocjena. Ovaj ATX mi je 7,5/10 po izgledu. I naravno uzimam je da skresam kilažu , računam da za svoju ramu mogu dobit 350kn tak da za 0 kuna spljugam više od pol kile.
|
Možeš ti popljugati i ~300 grama i još zaradit 50€ za 10min, pitaj Adaksinju kako. :D
Nije ni Avid tako loš. Kaj se Niku stalno dešavalo, lijeni klip, zapeče se. To se može u kućnoj radinosti isto za 15min riješit kad se spraksaš. Veći su problem brtve i ta sranja. Realno kod nas je ta cijela priča oko garancije i rezervnih dijelova katastrofa. Kome ćeš se obratit za garanciju svoje Deorke ako ti vrisne? Saši? Kome ću se ja obratit ako mi vrisne XT, Romanu? Misli pozitivno. |
Citiraj:
|
Jesi kupio Lovro na kraju ramu, vidim da je prodana?
|
Rezervirao sam je tj. kupio , veli da mu se javilo još gro ekipe al je meni sačuvao jer sam se prvi javio i jer imam dobar +rep.
|
imal prilku davno vozit, ATXice su ok rame, pogotovo te starije non china/tajvan shit...
|
Citiraj:
Na kraju krajeva, meni je zadnja kočnica došla neodzračena. Isto sam se mogao buniti nikome (mogao sam Saši, ali bih kočnicu dobio na ljeto vjerojatno :) ). Ali puno bolje da bude neodzračena nego da mi krepa na pol spusta (Nik x3 valjda) pa da kočnica putuje po svim servisima u HR i okolici i na kraju dođe netaknuta :D. Nego, opet je napadao snijeg. Jel ima igdje u ZG-u da se može nešto odvesti. Pitao sam Nika za 2 grebena, veli da se eventualno može na 1. greben nešto odvesti. Na kraju ću odvoziti ono u centru, Dubravkin put :D |
Ka`e novi bajk slozen a vrijeme katastrofa? ;)
Mislim da cemo svi skupa odmoriti neko vrijeme od voznji na bajku, bolje da ne gledate tjednu prognozu. Narucio sam famozni adapter za Jekylla s ebaya, jedva cekam da isprobam SLXice...da vidim koliko ce novi Shimano zdurati kod mene, he he. |
Mene samo zanima da li bi se na onoj jucerasnjoj temperaturi gore smrznuo i DOT u avid/formula kocnicama?
Jer uz ulje su mi se i rucice smrznule, jedva su kocnice kocile. |
Vidiš da ekipa po dropu piše da im se Hope i Avid čudno ponašaju na -5° ili koliko već. Što ne bi na -15° uz onaj vjetar gore. S time da su oni još u prednosti jer im se ne uspije smrznuti sve (što se tebi na usponu od 1,5h sigurno uspjelo).
INA tvrdi da je tecište LHM+ na -50°C. Ok, to nije baš točna vrijednost koja se treba gledati (jer tecište ima neki temperaturni raspon), ali postoji velika šansa da ti se ulje jako zgusnulo, a maščoba u ručici smrznula ili isto poprilično zgusnula. Meni se osobno nije na ovim temperaturama u gradu po noći ništa promijenilo (a uredno bajk stoji u ne grijanom prostoru po par sati kad sam kod cure). Jedino zadnja kočnica malo cvili kad se koči, dok se ne makne valjda sloj vlage/snijega. Ono kad smo Srale i ja išli zadnji put na Sljeme po snijegu laganom i hladnoći, Hayes sa DOT-om isto nije imao nikakvih problema. |
Meni bajk stoji smrznut na poluzatvorenoj lođi. Neće mu ništa bit, jel tako? :D
Ima soli po sebi, to je sranje |
Meni bajk stoji na balkonu pokriven sa najlonom :D
|
ajmo na grmu sutra, ekipa da dbu pise da se voze tam, ako nist protegnemo noge malo i riskiramo upalu svega zivoga :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:39. |