![]() |
Vidiš, vidiš.. taj sam bio davno bookmarkao i nekako ga izgubio :)
|
|
Citiraj:
|
ma davaj sve usporeno :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
gledajući ga u prijašnjim filmovima pogršeno sam zaključio da je na razani hugha granta. :) |
dajte neki mindblown ili klasik, da ubijen vrime, neki šta se mora pogledat haha
|
@karabaja... ma coogana sam ja odavno skužio da je ozbiljan kalibar samo ga nisu uloge "mazile", a ovdje je stvarno pokazao kaj može.
|
Citiraj:
Možda mi se posreći i drkica, ko zna? |
Meni je "The Grand Budapest Hotel" jedna cool slapstick komedija. Super sam se zabavio gledajući je. Scena pucnjave u hotelu mi je totalno ludilo - svi pucaju, a nitko ne pogađa iako su 20m jedni od drugih. I naravno, nitko ne zna zašto se puca. Glavno da se puca.
A glumačka ekipa je 'boli glava'. |
Meni je isto The Grand Budapest Hotel sjeo. Zabavan film i nešto drugačije napokon. Naravno pomogao je i vrlo dobar soundtrack koji sam uzeo nakon pogledanog filma:)
Pogledao neki dan Transformerse nove u kinu. Film je sranje ali eto može se pogledati ako netko obožava specijalne efekte :) |
Novi transformersi su ok, iako malo predugo i na kraju su izjave proljev.
|
World's Fastest Indian
Fenomenalan film. Ne znam kako ga nisam pogledao ranije, a 9 godina je star. Fakat odličan, već dugo ne gledah ovako dobar film. |
Slažem se - Antony je fenomenalan u ovom filmu :)
|
"World's Fastest Indian" stvarno jest odlican film.
|
'edge of tomorrow', 3D theater, non-IMAX.
zgodan filmic, svojevrstan krizanac 'groundhog day' i 'starship troopers', s emily blunt kao glavnim mamcem za dvostano druzenje. moglo se to i ozbiljnije prepricat i vjestije montirat, al ajde, moze proc. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hej hej polako :D
e da gledao sam saving ms. banks... dobalj ljubavni odron samo što nije ljubavni i nije odron :D |
The Grand Budapest Hotel
pogledao jučer,odličan sa odličnim glumcima |
forumski guru romantičnih komedija - sisoje :D
|
Bili u kinu, gledali nove Transformerse.
Prvo sam se iznenadija jer je film ima pauzu. Film je u suštini u redu, nije odron od nastavka, ali jebemu miša, žena padne iz jurećeg auta, otkotrlja se par puta i nije ni jaketu zasrala, a kamoli da ima ogrebotinu. Di ima kupiti tog pudera. U svakom slučaju, u redu film za pogledati, no ništa spektakularno. |
Kolko tih transformerosa ima? Koliko i kol of djutija ili? Svaki put kad odem u Ćinestar neš gledat, uvijek vidim foršpan za neki novi nastavak...
|
Gledao u kinu s klincima How to Train Your Dragon 2
Mislim da sam ja uživao više od njih:goood: |
|
Citiraj:
|
pogledao bad words i cuban fire... neloše komedijice, bad words pogotovo.
|
My name is Khan, u rangu sa 3 idiota. Dobar bolivudski uradak. Jedino što je skoro 3h, al nije mi smetalo...
|
Ekipica, moze preporuka za dobaaaaaarrrr 3D film ( za testirat telku ^^ )
Moze biti i stariji, samo da nije Avatar i Hobbit :P |
Transformers 3, sniman s istim kamerama ko avatar.. 2 ipo sata akcije i kršione. Drugo niš ne znam.
|
Da, taj smo i gledali na kraju, stvarno je odlicna stvar u 3du :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:13. |