![]() |
Citiraj:
EDIT: Ispričavam se, već si odgovorio. A ja stalno ispitujem isto - mislio sam da su mi odgovorili na drugom forumu, pa sam htio ovdje potvrditi. :D |
Znaci ako ja imam max tv iptv osnovni, extra, sportski plus i hbo premium i novi max3 biram paket, ove sve tv pakete gledam besplatno na laptopu ili mobu. Ako imam ove pakete na samostalnom iptv, a zelim ih gledati i na laptopu placam jos 165kn mjesecno dodatno (25kn osnovni, 50kn sportski plus i 89 kn hbo na maxtv2go)...totalno posteno!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hoj, hoj, krivo si mi rekao onda ranije. XD
Gnjavio sam prodajnog predstavnika da to makne iz ugovora. :D Sad ga moram gnjavit da vrati. :D |
Da da, ja sam krivo pitanje shvatio. Maxtv2go kao usluga se dobiva besplatno u biram paketima, a ako ga plačaš dodatno ili imaš uz pretplatu, a na istom telekom idu je kao i iptv, onda se programi preslikavaju.
|
Citiraj:
http://hope.glorystar.tv/portal/33/i..._BackPanel.jpg a na stb-u je dovoljan 3.5mm. Mislim da je prije potreban ovaj kabel... https://www.svijet-medija.hr/sites/d...0B10-21958.jpg |
Da ako su RCA (Phono) onda je to to. ili ovo:3.5mm na 3x RCA
|
Citiraj:
|
Citiraj:
kriju ga ko zmija noge,možda ti ako si ga dobijo po vezi imaš bolju vezu? Po tome bi se dala iščitat cijela namjera T-com a. |
Kakve specifikacije te zanimaju, daj neki primjer što očekuješ?
|
Citiraj:
To su velike riječi neznam što znače? Nadalje antenski ulaz DVB-T2 također neka zagonetka? Zato pitam. |
Otvara li vam se svaki puta kada uključite stb glavni izbornik? Malo je iritirajuće to napravljeno, stari stb se palio na programu na kojem je bio isključen, a ovdje automatizmom otvara glavni izbornik i potrebno je kod svakog paljenja dodatno stiskati tipkicu za zatvaranje izbornika da bi se došlo do programa.
Inače, igrao sam se malo s njime danas i 'simulirao' gubitak i pucanje konekcije, i svaki put se nakon ponovnog uspostavljanja veza sam uredno spojio i vratio sliku. Uopće nema potrebe isključivati ga iz napajanja što je bio slučaj kod većine starih prijemnika. Što se tiče brzine promjene kanala i kvalitete slike nisam primjetio velike razlike, doduše na optici sam pa ne znam koliko bi to trebalo imati utjecaja. HD kanala je na popisu puno više nego na starom sučelju, iako nisu svi još otključani. I da definitivno nedostaje prikaz sata! |
Netko nekog prca. :D
http://www.deviantpics.com/images/20...3 at 23.th.png Mislim da su na Wikiju lookupali do koje rezolucije je H265 "podržan". :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nek daju malo i nama tih droga koje oni uzimaju.
|
Evo od frenda poruka:
Zove me lik iz HT-a, da će ukinuti Discovery programe do iduće godine, da to mijenjaju zbog konkurencije i da šta mislim o tome. Rekao mu da su me zajebali već sa Eurosportom i da ako ovo ukinu, prelazim kod konkurencije. Da bi dobili neke druge programe. Zapamtio sam samo History 2. Sent from my Letv X500 using Tapatalk |
Ja se i dalje nadam da će vratit Eurosportove.
Ne kužim... Micat će programe koje svaki IPTV praktički ima, i to u osnovnim paketima. Nema mi smisla. |
Da li novi prijemnik vec radi u hevc-u ili su i na njemu trenutno jos uvijek kanali u x264 kao i na starom boxu?
koji su to novi HD kanali koji sad nisu u ponudi?
|
Meni na hd kanalima stoji "nedovoljna propusnost internetske veze"
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cd21c70888.jpg |
Jesi li ih imao do sad na starom prijemniku?
Ima ih "jesam" al ih nisam moga gledat. Blokirala je slika. Stara je kuca, zato ne mogu ni net brzi dobit. Kad ga je povecalo sve je blokiralo i morali su smanjit brzinu neta. A imam i dva maxtv-a. I sa tim je bila neka caka
|
Za HD programe ti moraju aktivirati HD profil, imam 20mbps i na 28000 mi nisu radili HD programi, tek kada je ovo aktivirano
https://image.prntscr.com/image/1847...2da05ea2b.jpeg Koliko vi dnevno imate internet spajanja na moj. telekom? Mene čudi, oko 3-4 spajanja dnevno bude. |
Ja sad imam pusteno 24mbit i radi net 10mbit i hd iptv. Ovih dana dolazi novi prijemnik, nadam se da ce i dalje sve raditi kao i sad
|
U idealnim uvjetima, svaka 24h ti se resetira IP, tj. jednom dnevno,kako ti kažeš, imaš internet spajanje.
Sve preko toga je ili do loše infrastrukure, ili tekomavci prčkaju po tvojem ruteru. |
Na ovom Albisu, ujutro ne mogu upaliti maxtv.
Znači gledam ga po noći, ugasim, stoji tako par sati i kada pritisnem na daljinskom ili njemu da se upali, ne želi, svijetli crveno iako "vidi signal" od daljinskog. Moram odiza prebaciti s 1 na 0 pa opet na 1, učitava se i upali normalno, radi, nikakvih problema. I opet mi je u 10.56 novi ip/novo spajanje ali niti je pala margina, niti 1 greška CRC niti išta... |
stigla i meni 2 nova STB-a, bome su brzi, jučer nazoveš danas stigne
|
Citiraj:
|
Meni se više ni ne javljaju. Ugovore sam potpisao, baš ih briga. :D
|
ja jucer dobio odgovor da cu dobit stb u roku 5 radnih dana.
|
Citiraj:
|
Eo dobio i ja novi STB al neće se prijaviti, kaže neispravno korisničko ime ili PIN. Zvao SZK, proveli me kroz postupak vraćanja STB-a na tvorničke postavke, međutim i nadalje prilikom prijave kaže neispravno korisničko ime ili PIN. Provjerio sam sa njima jel mi dobro kor.ime. i PIN, kažu ok. Probao još par puta ga vratiti na tv. postavke, uzalud.
Ima netko neku ideju? BTW, preko chata juče popodne naručio novi STB, danas ujutro došao...bome brzi su. EDIT: Rješeno! Kod mene je iz nepoznatog razloga trebalo razdvojiti Login PIN od glavnog PIN-a. Tak da sad sa novim Login PIN-om sve radi. (sad imam 3 PIN-a: Login, glavni i kupnja). PS: Po meni slika je iste kvalitete kao i na starom albisu, ali su meniji sada bolje rješeni, prikazuje pojačanje zvuka na ekranu, vraćanje programa je jednostavnije, ima brzine pretraživanja do 256x, responzivni je općenito |
Ja sam korisnicko "ime" prepisa sa aplikacije mojtelekom, a pin je bio isti kao i na albisu (koji sam ja izmjenija). Meni je odmah prihvatilo sve
|
Dobio sam novi STB, pa imam dva pitanja što nisam skužio....
- Gdje je vrijeme? Kad si na starom kliknuo lijevo-desno, prikazalo ti se vrijeme....gdje je to ovdje? Negdje je u temi sad prije par dana bilo nešto napisano ali ne mogu naći..... - Koji pin se upisuje kod "MojTV"? Probao sam glavni (kao kad upališ postavke - koji sam dobio na papiru), pa ne prihvaća....uglavnom i taj glavni sam isključio u postavkama jer mi ne treba ali svejedno traži u "MojTV".... :fala: |
Stisnes tipku ispod "desno" i na liniji skroz gore pise trenutno vrijeme
Meni je pin isti za kupovinu i glavni i prihvaca mi ga |
Evo stigao i meni novi prijamnik :D Stvarno su brzi s obzirom da je došao u točno 24 sata a živm van ZG-a.
Nego..zovem SZK i pitam ženu da što sa starim prijamnikom i onda se čudila da kako ga nisu pokupili te da će netko doci ga pokupiti. Ja sad stvarno više ne znam :D Netko dobije informaciju da stari uređaj ostaje, netko da treba vratiti :D Trebali su se stvarno malo bolje organizirati :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:24. |