![]() |
A treba i onoga pomaknutog Rosu zvati za pomoćnika...hijjaoo, kada bi se i taj ukrcao, koji bi to brod luđaka bio :D
... Inače, čitam da je Ćiro lansirao odjeb Šukerovoj tajnici glede poziva na finale :D Toliko o "projektu '98":fiju: |
Meni je taj Ćiro oduvijek bio antipatičan i beskičmenjak. Malo si je kum pa neprijatelj pa opet kum pa bi se pobili on i ti njegovi s kojima je oduvijek u talu. A tome kumovale pare i mutni poslovi.
Sad je kao na strani naroda jer se reprezentacija oslobodila nekih likova pa sad je on kao frajer. Ne sviđa mi se Ćiroslav Miro Blažević niti sam ga ikad cijenio baš zbog toga. I zato mi je još više drago jer je konačno poslan u ropotarnicu povijesti. Žao mi je samo što nemamo igrača koji bi zabio 7 golova na ovom prvenstvu da i Brandon ode skupa sa Ćirom, ali ajde :) nećemo biti nezahvalni :) Sent from Usreo Mobara |
Ma apsolutno, ne nedostaje niti meni ćirolino, samo se nadam da će ova škvadra biti pametnija i da će zadržati zrno mudrosti i da se neće sa vremenom posrati sami po sebi i ovome što su napravili.
|
Vjerujem da neće. Dok je god Dalić ovdje i sam odlučuje, to bude OK. Daj bože da i po trajanju mandata nadjebe Ćirohita.
Sent from Usreo Mobara |
Ne znam, možda bi bilo najbolje da se svi sa +30 oproste, pa da krenemo raditi novu reprezentaciju. Pogotovo sad kad je euro proširen, te se može kvalificirati na 2 načina.
One iz 98 se previše vuklo, pa se 00 nismo kvalificirali, a 02 i 04 izgledali ko kuratz jer se smjena generacija nije na vrijeme napravila. 06 smo već krenuli ličiti na nešto, a 08 smo lagano već postali ozbiljni |
Meni to sasvim razumno zvuči.
Uostalom, Čarlijev primjer mogu slijediti i drugi, zašto ne? |
Liga nacija je sad idealna šansa da mladi dobiju šansu. Ako se ne varam, već u 9. mjesecu kreću utakmice.
|
nemamo stadion, bar tako kaze izbornik :D
|
Jooooj jedva čekam sutra. Nadam se da ćemo odigrati utakmicu života. Baš sam jučer gledao onaj dokumentarac Vatreni '98 i sjetio se tko je trenutno naš najbolji lijevi bek.
Jarni naravno. Da se čovjek sad skine, svemirski je brod za Pivarića a za Strinića je druga galaksija. Htjedoh reći, i uopće se ne želim doticati politike i interesnih sfera, da dosta ljudi Šukera ne voli sad, a prije je bio heroj nacije itd. što nije baš fer. Ok čovjek želi karijeru u Fifi i radi sve što treba da to postigne, no treba čovjeku pošteno priznati da je napravio više koristi nego štete za Hrvatsku kad se podvuče crta, pogotovo onih ratnih i poratnih godina. Što se ne može reći za jako puno "moralnih vertikala" danas. |
Kao igrac - svaka mu cast, kao covjek - dno dna.
|
Citiraj:
Šuker je izuzetno malouman čovjek, tako da sve što radi, ne radi namjerno ili samosvjesno, tj. ili mu se sugerira ili mu se doslovno naredi. On je jednostavno takav. On je najmanje kriv za sve ovo što se događalo u i oko HNS-a. Za biti lopov i krimos ne možeš biti mutav, moraš imati dozu inteligencije. Sve sam rekao ;) Sve ostalo oko igračke karijere stoji. Nadalje, izgleda kao fatamorgana, ali očito da stvari idu na bolje glede reprezentacije. Kult se vratio, više nikome ne pada na pamet da bojkotira, štrajka ili prekida utakmice. I izuzetno mi je drago radi toga. Pred samo godinu dana bili smo u rasulu. Pušnuli onu utakmicu na Islandu i počeli su se buniti igrači na sve to skupa u i oko momčadi. Ovo sada ne da je na tragu Ćirinih godina, ovo je uskrsnuće i nova Hrvatska. Samo neka potraje. Prvi izbornik iza kojeg sada stoji narod. Jedini od prethonih tko je imao kičmu je bio Bilić kad nije pozvao Dammira u reprezentaciju. I sad je tu Dalić koji isto ne jebe živu silu (slučaj Dražen Ladić). I ono što Jeličić kaže, nitko do sada osim Dalića nije htio ni poslušati kakav savjet ili nedajbože kritiku. Sutra guzimo dužnike :D |
Da je samo jedan penal drugačije otišao protiv Danske ili Rusije sad bi skroz druga priča bila but thats none of my business..
|
Ali nije drugačije otišao.
Mogao je, zato su penali većinom sreća i prihvatiš ih kao takve. |
Ma znam, al kažem, sve je to lijepo divno sad, repka je na konju, Dalić genijalac, ide sve na bolje, a da smo popušili na penale od Danske ili Rusije nitko to ne bi pričao.
|
Danas je na rasporedu najteža utakmica na prvenstvu. Nemam favorita, ali bila bi šteta da Hazard ne uzme nikakvu medalju, odnosno broncu. :)
|
Citiraj:
Kao i u životu, bez i mrvu sreće, ne ide. |
Citiraj:
Da je baba muško, zvala bi se Duško... i isto tako that's none of my business. Da je ovo, da je ono... Da je Lillian Thuram jutro onog dana pao u kupaoni i razbio glavu o WC šolju, bili bi prvaci onda. Ajde, ostavi te priče u 5. razredu osnovne :) |
Sjećam se da si baš ti pisao bolje nek izgubimo dodatne kvalifikacije da se ne sramotimo bzvz, to su isto priče za 5. osnovne bile, jel ;)
|
Primjećuješ da si jedino ti ovdje Drama Queen na ovoj temi? Ne?
Moje observacije su bile dok je Čačara bio izbornik, a da je nekim slučajem ostao i da smo se sa njime provukli na ovu smotru, grupu prošli nebi. |
Citiraj:
To nikad nećemo znat, možda bi i jači bili :D |
Kad smo igrali najbolji nogomet valjda ikad, sreća je u guzu poljubila Semiha Senturka.
Kad smo igrali najgori nogomet valjda ikad, sreća je u guzu poljubila Ottu Barića koji je jedva na jedvite jade preko neke tamo Slovenije uz 1:1 i 0:1 odveo na Euro. Sad igramo jedan od najboljih nogometa ikada, i sreća je poljubila Dalića koji je to vidio. Zašto o tome uopće pričati :) ? Što bi Francuzi trebali reći na svoj Euro pred 2 godine. Ona gamad bunkeraška došla do finala sa 5 X-eva i jednom pobjedom i to protiv velesila tipa Austrija, Island, Mađarska i Poljska (mi smo se sami pobjedili) i na kraju uvaljala gol iz prvog udarca prema golu u 110+ minuti bez glavnog igrača. Kad te posere, posere te :) za par godina to se sjećaju samo fanovi poraženih, a u povijesti piše nešto drugo :D Mogli bi do sutra ko je zalužio, tko nije i koga je 1 mm dijelio od raja, a koga do pakla :) Da, drugačije bi se pričalo da smo sjebali penale, ili protiv Danske ili protiv Rusije. Ali bi se pričalo kako nismo imali sreće, kao i protiv Turske. Nebi spominjali majku Daliću jer nismo ni Biliću tada. |
Ajde Brko, ne uvlači se u ove provokacije, obožavam ovakve tipove... Ovo su dani ponosa, nešto šta ćemo pamtit cijeli život. Uživajmo, budimo ponosni, nemojte se sramit, ovo nam niko ne može nikad uzet.
|
Citiraj:
Pusti stari Druže, neka gusli k'o šta 'oće, mi znamo šta je naše ;) ... Sitno brojimooo, sitnooooo!!!! :beer: |
Preureditelj i razbijač diskoteka, zatvarač kafića - Pivarić, navodno kreće u prvih 11 sutra.
|
ajmo belgija!
|
Citiraj:
Hoćemo kvotat postove par dana prije prvenstva? Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Eto šta su pisali svi veliki forumski stručnjaci i znalci, svi znaju posao izbornika bolje od njega. To je klasika, kad ne ide popljuj ga, kad ide onda je izbornik legenda, a igračima treba dići spomenik, a zapravo je često stvar samo male sreće, hoće li lopta otići ulijevo ili udesno 3 cm, baš kako kaže Mirkopoter. |
Ti članovi uglavnom gluposti i valjaju po forumu tako da ništa čudno.
Evo Belgija zabila, bravo! |
Belgijaaaa!!!!
Sve se ispunjava :D |
ovi Englezići samo znaju dizati ruku da je zaleđe. nikad bili niti budu fer plej nacija, prije tekme te podcjenjuju, nakon poraza se žale na suđenje. bio bih najsretniji da im gospodin čovjek Lukaku uvali dva komada pa da Belgijci dobiju fino 3:0 i zbogom 3 lavića :D
|
Na dobrom su putu, opet gol za dlaku :)
Izgleda da smo sjebali engleze toliko duboko da su još glavom u polufinalu:D |
Citiraj:
Citiraj:
Inače da, bravo Belgija, samo naprijed :) Sent from Usreo Mobara |
KANE PANJINO!!
:D |
Belgijska igra je čudna. Uragan 10 minuta pa 10 minuta propuh. Pa onda 10 minuta presing, pa 20 minuta propuh. Nekako nema konstante u igri.
Otkako je krenula knock-out faza, tako igraju. I protiv Japana, Brazila i Francuske. Dio ubijaju i onda nestanu. Ponavlja se i ovdje. Sent from Usreo Mobara |
Strašna ekipa ova Belgija, tu nema spora.
Prekrasan nogomet igraju. Englezići se mogu po prknu lupati od sreće što su popili samo jedan gol. |
F1 analogijom - imaju Pirelli gume :D
|
Citiraj:
|
ako i zabije 3 - francuzi će popit barem toliko ili više u drugom
|
Moskovski Metro :D upravo reportaža na poluvremenu :D
Sent from Usreo Mobara |
|
Stonesovi kečerski zahvati...i onda imaju obraza da seru nešto nama o prljavoj igri...ma fuj, gnojevi!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:47. |