PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   FIFA World Cup 2018 Russia (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=291681)

windfucker 13.07.2018. 23:10

A treba i onoga pomaknutog Rosu zvati za pomoćnika...hijjaoo, kada bi se i taj ukrcao, koji bi to brod luđaka bio :D
...
Inače, čitam da je Ćiro lansirao odjeb Šukerovoj tajnici glede poziva na finale :D
Toliko o "projektu '98":fiju:

Brko 13.07.2018. 23:33

Meni je taj Ćiro oduvijek bio antipatičan i beskičmenjak. Malo si je kum pa neprijatelj pa opet kum pa bi se pobili on i ti njegovi s kojima je oduvijek u talu. A tome kumovale pare i mutni poslovi.

Sad je kao na strani naroda jer se reprezentacija oslobodila nekih likova pa sad je on kao frajer.

Ne sviđa mi se Ćiroslav Miro Blažević niti sam ga ikad cijenio baš zbog toga. I zato mi je još više drago jer je konačno poslan u ropotarnicu povijesti. Žao mi je samo što nemamo igrača koji bi zabio 7 golova na ovom prvenstvu da i Brandon ode skupa sa Ćirom, ali ajde :) nećemo biti nezahvalni :)

Sent from Usreo Mobara

windfucker 13.07.2018. 23:43

Ma apsolutno, ne nedostaje niti meni ćirolino, samo se nadam da će ova škvadra biti pametnija i da će zadržati zrno mudrosti i da se neće sa vremenom posrati sami po sebi i ovome što su napravili.

Brko 13.07.2018. 23:48

Vjerujem da neće. Dok je god Dalić ovdje i sam odlučuje, to bude OK. Daj bože da i po trajanju mandata nadjebe Ćirohita.

Sent from Usreo Mobara

Manuel Calavera 13.07.2018. 23:51

Ne znam, možda bi bilo najbolje da se svi sa +30 oproste, pa da krenemo raditi novu reprezentaciju. Pogotovo sad kad je euro proširen, te se može kvalificirati na 2 načina.

One iz 98 se previše vuklo, pa se 00 nismo kvalificirali, a 02 i 04 izgledali ko kuratz jer se smjena generacija nije na vrijeme napravila. 06 smo već krenuli ličiti na nešto, a 08 smo lagano već postali ozbiljni

windfucker 13.07.2018. 23:57

Meni to sasvim razumno zvuči.
Uostalom, Čarlijev primjer mogu slijediti i drugi, zašto ne?

1v@n 14.07.2018. 01:07

Liga nacija je sad idealna šansa da mladi dobiju šansu. Ako se ne varam, već u 9. mjesecu kreću utakmice.

adaksinjo 14.07.2018. 10:53

nemamo stadion, bar tako kaze izbornik :D

burmuz 14.07.2018. 11:14

Jooooj jedva čekam sutra. Nadam se da ćemo odigrati utakmicu života. Baš sam jučer gledao onaj dokumentarac Vatreni '98 i sjetio se tko je trenutno naš najbolji lijevi bek.
Jarni naravno. Da se čovjek sad skine, svemirski je brod za Pivarića a za Strinića je druga galaksija.

Htjedoh reći, i uopće se ne želim doticati politike i interesnih sfera, da dosta ljudi Šukera ne voli sad, a prije je bio heroj nacije itd. što nije baš fer.

Ok čovjek želi karijeru u Fifi i radi sve što treba da to postigne, no treba čovjeku pošteno priznati da je napravio više koristi nego štete za Hrvatsku kad se podvuče crta, pogotovo onih ratnih i poratnih godina. Što se ne može reći za jako puno "moralnih vertikala" danas.

Cuky 14.07.2018. 11:24

Kao igrac - svaka mu cast, kao covjek - dno dna.

Brko 14.07.2018. 13:33

Citiraj:

Autor burmuz (Post 3211609)
Jooooj jedva čekam sutra. Nadam se da ćemo odigrati utakmicu života. Baš sam jučer gledao onaj dokumentarac Vatreni '98 i sjetio se tko je trenutno naš najbolji lijevi bek.
Jarni naravno. Da se čovjek sad skine, svemirski je brod za Pivarića a za Strinića je druga galaksija.

Htjedoh reći, i uopće se ne želim doticati politike i interesnih sfera, da dosta ljudi Šukera ne voli sad, a prije je bio heroj nacije itd. što nije baš fer.

Ok čovjek želi karijeru u Fifi i radi sve što treba da to postigne, no treba čovjeku pošteno priznati da je napravio više koristi nego štete za Hrvatsku kad se podvuče crta, pogotovo onih ratnih i poratnih godina. Što se ne može reći za jako puno "moralnih vertikala" danas.

Šuker je izuzetno malouman čovjek, tako da sve što radi, ne radi namjerno ili samosvjesno, tj. ili mu se sugerira ili mu se doslovno naredi. On je jednostavno takav. On je najmanje kriv za sve ovo što se događalo u i oko HNS-a. Za biti lopov i krimos ne možeš biti mutav, moraš imati dozu inteligencije. Sve sam rekao ;)

Sve ostalo oko igračke karijere stoji.

Nadalje, izgleda kao fatamorgana, ali očito da stvari idu na bolje glede reprezentacije. Kult se vratio, više nikome ne pada na pamet da bojkotira, štrajka ili prekida utakmice. I izuzetno mi je drago radi toga. Pred samo godinu dana bili smo u rasulu. Pušnuli onu utakmicu na Islandu i počeli su se buniti igrači na sve to skupa u i oko momčadi. Ovo sada ne da je na tragu Ćirinih godina, ovo je uskrsnuće i nova Hrvatska. Samo neka potraje. Prvi izbornik iza kojeg sada stoji narod.

Jedini od prethonih tko je imao kičmu je bio Bilić kad nije pozvao Dammira u reprezentaciju. I sad je tu Dalić koji isto ne jebe živu silu (slučaj Dražen Ladić). I ono što Jeličić kaže, nitko do sada osim Dalića nije htio ni poslušati kakav savjet ili nedajbože kritiku.

Sutra guzimo dužnike :D

Mirkopoter 14.07.2018. 13:43

Da je samo jedan penal drugačije otišao protiv Danske ili Rusije sad bi skroz druga priča bila but thats none of my business..

IcyTexx 14.07.2018. 13:48

Ali nije drugačije otišao.

Mogao je, zato su penali većinom sreća i prihvatiš ih kao takve.

Mirkopoter 14.07.2018. 13:49

Ma znam, al kažem, sve je to lijepo divno sad, repka je na konju, Dalić genijalac, ide sve na bolje, a da smo popušili na penale od Danske ili Rusije nitko to ne bi pričao.

Nybelung 14.07.2018. 13:51

Danas je na rasporedu najteža utakmica na prvenstvu. Nemam favorita, ali bila bi šteta da Hazard ne uzme nikakvu medalju, odnosno broncu. :)

IcyTexx 14.07.2018. 13:54

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 3211635)
Ma znam, al kažem, sve je to lijepo divno sad, repka je na konju, Dalić genijalac, ide sve na bolje, a da smo popušili na penale od Danske ili Rusije nitko to ne bi pričao.

Istina. :)

Kao i u životu, bez i mrvu sreće, ne ide.

Brko 14.07.2018. 13:56

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 3211632)
Da je samo jedan penal drugačije otišao protiv Danske ili Rusije sad bi skroz druga priča bila but thats none of my business..

Da je baba muško, zvala bi se Duško... i isto tako that's none of my business.
Da je ovo, da je ono... Da je Lillian Thuram jutro onog dana pao u kupaoni i razbio glavu o WC šolju, bili bi prvaci onda.

Ajde, ostavi te priče u 5. razredu osnovne :)

Mirkopoter 14.07.2018. 14:00

Sjećam se da si baš ti pisao bolje nek izgubimo dodatne kvalifikacije da se ne sramotimo bzvz, to su isto priče za 5. osnovne bile, jel ;)

Brko 14.07.2018. 14:09

Primjećuješ da si jedino ti ovdje Drama Queen na ovoj temi? Ne?
Moje observacije su bile dok je Čačara bio izbornik, a da je nekim slučajem ostao i da smo se sa njime provukli na ovu smotru, grupu prošli nebi.

Mirkopoter 14.07.2018. 14:11

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3211644)
dok je Čačara bio izbornik, a da je nekim slučajem ostao i da smo se sa njime provukli na ovu smotru, grupu prošli nebi.

To nikad nećemo znat, možda bi i jači bili :D

Brko 14.07.2018. 14:19

Kad smo igrali najbolji nogomet valjda ikad, sreća je u guzu poljubila Semiha Senturka.
Kad smo igrali najgori nogomet valjda ikad, sreća je u guzu poljubila Ottu Barića koji je jedva na jedvite jade preko neke tamo Slovenije uz 1:1 i 0:1 odveo na Euro.

Sad igramo jedan od najboljih nogometa ikada, i sreća je poljubila Dalića koji je to vidio.

Zašto o tome uopće pričati :) ? Što bi Francuzi trebali reći na svoj Euro pred 2 godine. Ona gamad bunkeraška došla do finala sa 5 X-eva i jednom pobjedom i to protiv velesila tipa Austrija, Island, Mađarska i Poljska (mi smo se sami pobjedili) i na kraju uvaljala gol iz prvog udarca prema golu u 110+ minuti bez glavnog igrača. Kad te posere, posere te :) za par godina to se sjećaju samo fanovi poraženih, a u povijesti piše nešto drugo :D

Mogli bi do sutra ko je zalužio, tko nije i koga je 1 mm dijelio od raja, a koga do pakla :) Da, drugačije bi se pričalo da smo sjebali penale, ili protiv Danske ili protiv Rusije. Ali bi se pričalo kako nismo imali sreće, kao i protiv Turske. Nebi spominjali majku Daliću jer nismo ni Biliću tada.

Roso 14.07.2018. 14:38

Ajde Brko, ne uvlači se u ove provokacije, obožavam ovakve tipove... Ovo su dani ponosa, nešto šta ćemo pamtit cijeli život. Uživajmo, budimo ponosni, nemojte se sramit, ovo nam niko ne može nikad uzet.

windfucker 14.07.2018. 14:52

Citiraj:

Autor Roso (Post 3211649)
Ajde Brko, ne uvlači se u ove provokacije, obožavam ovakve tipove... Ovo su dani ponosa, nešto šta ćemo pamtit cijeli život. Uživajmo, budimo ponosni, nemojte se sramit, ovo nam niko ne može nikad uzet.

Tako je.
Pusti stari Druže, neka gusli k'o šta 'oće, mi znamo šta je naše ;)
...
Sitno brojimooo, sitnooooo!!!!
:beer:

Roberto 14.07.2018. 15:20

Preureditelj i razbijač diskoteka, zatvarač kafića - Pivarić, navodno kreće u prvih 11 sutra.

John Creasy 14.07.2018. 15:59

ajmo belgija!

zalman1 14.07.2018. 16:02

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3211644)
Moje observacije su bile dok je Čačara bio izbornik, a da je nekim slučajem ostao i da smo se sa njime provukli na ovu smotru, grupu prošli nebi.

Nije li i to "da je baba muško"? Čemu stalno neka predviđanja?
Hoćemo kvotat postove par dana prije prvenstva?

Citiraj:

Autor Manuel Calavera (Post 3200055)
Perišića i dalje nema nakon EP. Bio je najbolji igrač reprezentacije godinama, sad bi ozbiljno trebalo razmisliti dali ima mjesta u prvom sastavu za njega.

Citiraj:

Autor Revolver3844 (Post 3200056)
Zaboravio sam se osvrnut na Perišu.
Apsolutno imam isto mišljenje, u slovo se slažem sa tobom, nevjerojatno koliko je van forme.
Već gro tekmi samo šetucka uz liniju i izbjegava sudjelovat u igri, a 1 vs 1 nije pokušao probit nikog i ne pamtim, uopće ne igra na gol kao prije 2-3 godine kad je bio u top formi.
Moje mišljenje da smo ovo prvenstvo osjetno slabiji u odnosu na EURO u Francuskoj.

Citiraj:

Autor Manuel Calavera (Post 3200057)
Mogla bi biti još jedna kurchina od prvenstva. Proći skupinu nam je domet, no lako bi mogli i stati u istoj, slomiti zube na islandu i sl. Napad nam je totalno sranje (krila i napadači)

Citiraj:

Autor tizhu (Post 3200063)
najveći problem je izbornik i njegova taktika koja je ograničena.

Citiraj:

Autor Revolver3844 (Post 3202102)
Rebić nam je igrač manje, dečko nije za ekipu kao što je naša, za ekipu koja gaji posjed i kombinatoriku, on je ko muha bez glave.
Po mojoj slobodnoj procjeni slabiji smo na ovom prvenstvu u odnosu na EURO u Francuskoj bar za 50%.

Citiraj:

Autor tizhu (Post 3202148)
izbornik? što reći? zalutao čovjek u profesiju.

Citiraj:

Autor Manuel Calavera (Post 3202178)
Činjenica je da imamo OK igrače, al nemamo igru niti formaciju

Citiraj:

Autor Manuel Calavera (Post 3203585)
Mi ovaj Island nećemo moć probit. Zabit znaju. Treba tražit prolazak preko argentine.
Predvidio sam sranje s njima

Eto šta su pisali svi veliki forumski stručnjaci i znalci, svi znaju posao izbornika bolje od njega.
To je klasika, kad ne ide popljuj ga, kad ide onda je izbornik legenda, a igračima treba dići spomenik, a zapravo je često stvar samo male sreće, hoće li lopta otići ulijevo ili udesno 3 cm, baš kako kaže Mirkopoter.

Gabre 14.07.2018. 16:06

Ti članovi uglavnom gluposti i valjaju po forumu tako da ništa čudno.

Evo Belgija zabila, bravo!

windfucker 14.07.2018. 16:07

Belgijaaaa!!!!
Sve se ispunjava :D

adaksinjo 14.07.2018. 16:07

ovi Englezići samo znaju dizati ruku da je zaleđe. nikad bili niti budu fer plej nacija, prije tekme te podcjenjuju, nakon poraza se žale na suđenje. bio bih najsretniji da im gospodin čovjek Lukaku uvali dva komada pa da Belgijci dobiju fino 3:0 i zbogom 3 lavića :D

windfucker 14.07.2018. 16:14

Na dobrom su putu, opet gol za dlaku :)
Izgleda da smo sjebali engleze toliko duboko da su još glavom u polufinalu:D

Brko 14.07.2018. 16:22

Citiraj:

Autor zalman1 (Post 3211667)
Nije li i to "da je baba muško"? Čemu stalno neka predviđanja?
Hoćemo kvotat postove par dana prije prvenstva?

Eto šta su pisali svi veliki forumski stručnjaci i znalci, svi znaju posao izbornika bolje od njega.
To je klasika, kad ne ide popljuj ga, kad ide onda je izbornik legenda, a igračima treba dići spomenik, a zapravo je često stvar samo male sreće, hoće li lopta otići ulijevo ili udesno 3 cm, baš kako kaže Mirkopoter.

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3211669)
Ti članovi uglavnom gluposti i valjaju po forumu tako da ništa čudno.

Evo Belgija zabila, bravo!

Kad 2 svađalice i provokatori ovo kažu, to stvarno ima težinu :D

Inače da, bravo Belgija, samo naprijed :)

Sent from Usreo Mobara

windfucker 14.07.2018. 16:24

KANE PANJINO!!
:D

Brko 14.07.2018. 16:28

Belgijska igra je čudna. Uragan 10 minuta pa 10 minuta propuh. Pa onda 10 minuta presing, pa 20 minuta propuh. Nekako nema konstante u igri.
Otkako je krenula knock-out faza, tako igraju. I protiv Japana, Brazila i Francuske. Dio ubijaju i onda nestanu. Ponavlja se i ovdje.

Sent from Usreo Mobara

windfucker 14.07.2018. 16:47

Strašna ekipa ova Belgija, tu nema spora.
Prekrasan nogomet igraju.
Englezići se mogu po prknu lupati od sreće što su popili samo jedan gol.

Roso 14.07.2018. 16:49

F1 analogijom - imaju Pirelli gume :D

Mirkopoter 14.07.2018. 16:49

Citiraj:

Autor Roberto (Post 3211659)
Preureditelj i razbijač diskoteka, zatvarač kafića - Pivarić, navodno kreće u prvih 11 sutra.

Znači Mbappe nam tri komada daje u prvom poluvremenu s njegove strane.

tizhu 14.07.2018. 16:53

ako i zabije 3 - francuzi će popit barem toliko ili više u drugom

Brko 14.07.2018. 16:58

Moskovski Metro :D upravo reportaža na poluvremenu :D

Sent from Usreo Mobara

Cuky 14.07.2018. 17:02

https://youtu.be/k1UU3kdwjc0

Evo jedan krasan video made in south korea

windfucker 14.07.2018. 17:12

Stonesovi kečerski zahvati...i onda imaju obraza da seru nešto nama o prljavoj igri...ma fuj, gnojevi!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:47.