PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

vercetti 02.02.2006. 20:57

Nek se snađu kak znaju... :p

:D

CatKiller 02.02.2006. 21:01

Moram se NE složiti sa Sam Fischer-om.

Nema skill bas nekog utjecaja sa automatima, zato se i zove spray and pray (iliti "moli se da ces nekoga pogoditi" )

Najbolji protuotrov protiv prasinara je snajper sa scope, nema bjezanja kad te taj pogodi :)

Trsta 02.02.2006. 21:07

bok, ljudi... ja sam novi ovdje.. i ispricavam se zbog onog ispada jucer na NOB-u... i ako mi dopustite, nick ubuduce na cod2 ce mi bit .:PCE:.Trsta . pozdrav

Renesis 02.02.2006. 21:29

Ja sam sad malo bio opet na Staljingradu, i to sa tim PPSh nije normalno... ja mogu sa kar igrat, ali njih 9 naleti sa ppsh, lete bombe, ja pokušavam njih skinut, i onda me neki snajp njihov skine :fuming:

Jednostavno, protiv toga se jako teško može...

I da, još uvijek apeliram na CTF, da za nečim jurimo, a i treba malo koordinacije...

Gemmy 02.02.2006. 21:31

Citiraj:

Originally posted by Renesis
Ja sam sad malo bio opet na Staljingradu, i to sa tim PPSh nije normalno... ja mogu sa kar igrat, ali njih 9 naleti sa ppsh, lete bombe, ja pokušavam njih skinut, i onda me neki snajp njihov skine :fuming:

Jednostavno, protiv toga se jako teško može...

I da, još uvijek apeliram na CTF, da za nečim jurimo, a i treba malo koordinacije...

slažem se sa ovim

Sam Fischer 02.02.2006. 22:28

Neznam zasto mi se do to dogada..
Igram normalno i najedamput gotovo, ping 999 i ode mi sve u 3 coska..:(

A konekcija normalno radi...:smoke:

Veki-os 02.02.2006. 22:47

Citiraj:

Originally posted by Zond
kampiraju, nego dignu privremene nastambe ... kašljuc Veki .. kašljuc ;) :D
LOL Ma to kod mene ovisi od raspoloženja,nekad kampam a nekad se zaletavam među 10 protivnika:D
Ajd da mi ne bude više ovaj nesretni broj postova:)

zippo 02.02.2006. 23:38

@MadBoy
U ovom mjesecu bi trebao izaci patch za CoD koji navodno sprecava varanje u igri. Ne znam jesi li cuo o tome ali vrijedi baciti oko ako ce to pomoci da se cistije igra.
@ostatak rasprave
Sto se tice PPsh i slicnih pljuca nisam bas obozavatelj, jer kad vidim da neko sa tim sranjem poroka nas 3-4 a njemu nista dodje mi da napustim igru ali stvar izbora. Osobno preferiram tip igre Only guns.
Ali najgora stvar koja se dogadja kada pocne zaje..... konekcija. Bas imas nekog na nisanu ili bijezis u zaklon a ono te vrati 10 metra nazad i adio mare. Popi...m.
Sta ces valjda sve to ulazi u vojni rok :D

vercetti 02.02.2006. 23:59

Vidis... to i nije losa ideja...

Umjesto vojnog roka, 6 mjeseci prisilnog igranja CoD2...

zippo 03.02.2006. 00:34

: lol2 : ni Pentagonovi serveri ne bi bili dovoljni za sve :D

MisterM 03.02.2006. 01:20

Citiraj:

Originally posted by zippo61
@MadBoy
U ovom mjesecu bi trebao izaci patch za CoD koji navodno sprecava varanje u igri.

Treba izači punkbaster za CoD 2 - pročiščava 90-95% cheatera - bar je tako stari na CoD 1.
Onda bu to fina igra:beer: :p
Kaj se tiče oružja ja osobno naviše volim Garand. Ali ako vidim da je sranje uzel bum PPSh.:rambo: I da i ja se volim kretati smisleno zato CTF, S&D pa tak DM i TDM kao trening.
BTW igrao sam danas TDM na nekom nizozemskom serveru koji ima neki mod ono - urlici, kostantna baraža granata i slično - ali najbolja je fora da ako tri puta skenješ svog suigrača ( pazi 40 slotova ) budeš kažnjen - pandne ti klavir na glavu ROFLMAO: lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 :

Veki-os 03.02.2006. 01:31

LOL za klavir! Može IP?:)

Newbie Pro 03.02.2006. 02:26

Citiraj:

Originally posted by Zond
Nemam screenshot :( no kako je ono išlo:

"Čitao sam da je potrebno manje od 300 metaka da ubiješ čovjeka" ?

:D :D :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Ma to sam ja bubnuo nakon što me 10 rusa opkolilo i prčilo mi majku sa 10000 ppsh-ovskih naboja. Od straha mi kar98 ispao iz ruke :)

Catkiller, slažem se potpuno, spray and pray je smiješan do bola. Iz principa rifle all to the end ;)

Poz

MisterM 03.02.2006. 03:37

Citiraj:

Originally posted by Veki-os
LOL za klavir! Može IP?:)
Ispravka - njemački server - ide naizmjence CTF i TDM ii u TDM u gužvi tri puta svog u jednoj igri - klavir:D
IP - 62.67.42.69:28960
Samo opaska - imaju opakog admina ako i pomisli da cheatas - BAN:smoke:

ZED 03.02.2006. 11:42

kad smo vec kod pljuca onda je mp44 majka svih oruzija, na blizu na daleko em jako em automatika:D
Nego jel neko za napucavanje

atha 03.02.2006. 11:50

mp44 uvjek koristim kad sam u njemackim redovima, thompsona u brit/us redovima.
russians; don't like. ;)

grizli 03.02.2006. 12:31

Ko zna na koju foru se uopće skidaju ti čitevi nikad nisam imao niti jedan ali sam otišao na švabski server i sprašio u lika cijeli šanžer ppsh sa 5 metara i liku ništa

Virus7 03.02.2006. 12:48

Citiraj:

Originally posted by grizli
Ko zna na koju foru se uopće skidaju ti čitevi nikad nisam imao niti jedan ali sam otišao na švabski server i sprašio u lika cijeli šanžer ppsh sa 5 metara i liku ništa
Bolje da neznaš!!!!:rolleyes: :beer:

MisterM 03.02.2006. 13:08

Citiraj:

Originally posted by Virus7
Bolje da neznaš!!!!:rolleyes: :beer:
Opčenito kada čitaš po forumima i stranicama klanova ljudi jedva čekaju da izađe punkbuster da to mogu jednostavnije rješiti. Koliko sam vidio svi ozbiljniji siteovi aktivno prate što se događa i banaju ljude za koje utvrde da cheataju. Ak te zanima kak to rade poguglaj malo na temu - imaš i cijele filmiče iz spectator moda :smoke: Osobno mi se "najviše svidio" frajer sa aimbotom kak puca a i ne vidi protivnike - sa ljeve stranice ekrana odbrojava njegove kilove točno koliko metaka troši a koristio je MP44:rambo: Za čas posla imao je 100 kilova. :rolleyes: Ili frajer u no clip modu tuče po škvadri od ispod u Egiptu.: hitthewa :rolleyes:

CatKiller 03.02.2006. 13:35

@MisterM

Daj neke linkove

E.T. 03.02.2006. 14:55

I ja sam gledao onaj u Egiptu...katastrofa... covjek je ispod svih i vidi cijelu mapu(gleda kroz pod,teren i zidove koji su prozirni) i samo dere po protivnicima, ne micuci se s mjesta...Meci prolaze kroz pod, zid sve,a killovi rastu...jadno!

Bemti, cat...nisam znao da si tako dobar... jucer si me na ovoj mapi koknuo 20 puta (od ukupno 29):
http://img530.imageshack.us/img530/7...00772rh.th.jpg

A ni ovdje nije bilo drugcije-tek se spojim killed by CatKiller i tako prvih 6-7 puta:
http://img516.imageshack.us/img516/8...00760dy.th.jpg

A ovu nas je Sputnik unistio sa svojom 1000 metaka u sekundu puskicom :p
http://img516.imageshack.us/img516/9...00786xo.th.jpg

RAK 03.02.2006. 15:43

Citiraj:

Originally posted by CatKiller
@MisterM

Daj neke linkove

http://theforgotten-soldiers.com/Dow...es/Therman.zip

27 Mb.

CatKiller 03.02.2006. 15:43

ET bilo je zadovoljstvo igrati s tobom. ;)

Ne volim se natjeravati sa PPShovcima, mi stvari rjesavamo na daljinu, ko prava gospoda :cool:

Black Dragon 03.02.2006. 15:45

ja, [D.WiFi] Sputnik, varam :)

ja sam čiter :)
Skinuo sam zakrpu 1.01 sa neta i ukucao u konzolu:

r_smp_backend 1

atha 03.02.2006. 15:51

zake je ta komanda uopce?

RAK 03.02.2006. 15:53

Citiraj:

Originally posted by Black Dragon
ja, [D.WiFi] Sputnik, varam :)

ja sam čiter :)

Znamo

Black Dragon 03.02.2006. 15:54

r_smp_backend 1 nakon skidanja patcha 1.01 (možete i dalje igrat na 1.00 serverima) donosi jedinu promjenu da omogućuje upotrebau drugog pravog procesora ili "virtualnog", dakle za Pentiume 4 sa HT, DualCore, multiprocessor mašine :) Ono što je nekad stari Quake imao sada će i imat nove igrice :)

atha 03.02.2006. 15:55

ma on i cat, previshe oni killova imaju da bi bili PRAVI. doci cu ja navecher da ispitam kako to oni chitaju. ili da ih okinem par puta. :smoke: ili kundakom. :gringo:

;)

nino 03.02.2006. 15:56

Citiraj:

Originally posted by atha
ma on i cat, previshe oni killova imaju da bi bili PRAVI. doci cu ja navecher da ispitam kako to oni chitaju. ili da ih okinem par puta. :smoke: ili kundakom. :gringo:

;)

I ja cu dat svoj skromni doprinos, makar me svi prashe gdje stignu:D ucim se...

Black Dragon 03.02.2006. 16:01

uzmite si laptope, kamp prikolice i doselite u domašaj D.WiFi wirelessa :) i ako preživite 15 dana sa nama na našim serverima ima skill + 100 :) Kako ? Pa imate dve opcije ili ćete se trufditi i igrati ili nećete imat vremena se igrat jel ćim se pojavite leći ćete ... mi smo dobri ... hm nemojte da vam Marka dovedemo :))))) Od njega bi i izgubio onaj švabo što vidi kroz zidove i puca kroz zidove i imam besmrtnost :) Ni to nije dosta protiv njega ...

CatKiller 03.02.2006. 16:05

... ili Tomija koji spava uz svoj Carbine :D

BD i moja malenkost smo tek prosjek... be afraid, be very affraid.

PS.

Nikako da se sjetim onog zaboravljenog igraca koji se jednom tako sakrio u cosak, da smo morali resetirati server da ga izvucemo :rolleyes:

Black Dragon 03.02.2006. 16:08

Citiraj:

Originally posted by CatKiller
PS.

Nikako da se sjetim onog zaboravljenog igraca koji se jednom tako sakrio u cosak, da smo morali resetirati server da ga izvucemo :rolleyes:

:) kako se ono kaže muž drži jedan kut kuće a žena 3 kuta kuće, e ovaj zaboravlkjeni junak nosi sve kuteve svih mapa ... ja mislim da bi se sve zgrade Carantana porušile da on ne igra :) Aj javi se junačino :)

E.T. 03.02.2006. 16:13

Imam par pitanja:
1.Zasto na NOB-u stalno iskacu one poruke?
2. Tko je nepoznati junak? :P

mitzek 03.02.2006. 17:27

ja sam stvarno počaščen!!!

nazove me Rak usred mape, i veli:Mitzek,khhmmmmmm.......jel igraš? igraš Čisto,jeeldaaa???mislim,ono ,kao da si laganu košuljicu oblekel od kevlara i to...

daklem..:rolleyes: :D ,stvarno sam se dobro utreniral s vama kad me optužuju da sam čiter....:rolleyes: ..a ja bi prvi svakome ko vara zabranil druženje po PCExpert liniji i još ga dobro natambural...

veli on..neee, pa možda JR je nekaj napravil a da ti neznaš...:rolleyes: aha, moš si mislit! skopam mu oko i otrgnem ruku da mi proba tak nekaj izvest..

e sad, to kaj je mali dobar ko i ti,to je tvoj problem,velim mu ja....

a uostalom ,vidi mi se i po screenshotsima kak sam #dobar#:rolleyes: :(

Newbie Pro 03.02.2006. 18:35

Mitzek kaj se uzrujavaš ;D
Rak je danas mlatio naveliko na staljingradu sa mp44icom, al što me fascinira je činjenica da jedna djevojka, tzv. M@rtin@ opako igra COD, prilažem screenshot. Potvrdila mi je da je nježnijeg spola, iako sam sumnjao na početku. Sve u svemu, dobar meč.

http://img317.imageshack.us/img317/8...rd017nu.th.jpg

atha 03.02.2006. 18:40

Citiraj:

Originally posted by RAK
http://theforgotten-soldiers.com/Dow...es/Therman.zip

27 Mb.

ovo je ludo, 100 naprema 3. :eek:
jesi ti vidio kakve on mahnite poteze ima. :eek:

ćiber_manija 03.02.2006. 19:14

Evo danas na Railyardu i to samo s sniperom!

sniper maniak
(ovo pise 85, slika je slabije kvalitete pa se ne vidi!)

Renesis 03.02.2006. 23:14

E moj ćiber, trebao sam doći ja, pa ne bi ti samo tako sa snipeom :D

Kad se nas dva nađemo, imamo privatan snipe party :D

ćiber_manija 04.02.2006. 09:18

Yep!
Nego morao si vidjeti e nisam mogao tako brzo reloadati koliko su dolazili!
I to točnim redosljedom!
LOL
Ko neka arkada iz onih automata!

atha 04.02.2006. 10:00

Citiraj:

Originally posted by ćiber_manija
...
Ko neka arkada iz onih automata!

shto ste vi to igrali? :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:19.