![]() |
arsenal-stoke 3:1 fino ;)
|
Kakav vikend, kakve utakmice :care:
Evo Lecce-Milan sažetaka: I sažeci United-City, također snimani digitronom :D |
Chelsea ima dva igrača manje i gubi 1:0. :( Taman su mogli na drugo mjesto. :)
|
Šta im bi?
|
Sest zutih kartona i dva crvena.
|
Retardinjo i Dijamant razvalili MU:D
|
Loš vikend za M.U :( a situacija malo popravila za Chelsea :). Osjećam bolje.
|
Je jako se popravila. :) Ne znam koji faul nije više za crveni karton. Sudac je stvarno divan. :)
http://www.soccer-blogger.com/2011/1...gba-red-cards/ |
Ja bi odvalio Drogbi i bar 3 tekme neigranja:D
|
Kako mi je drago za city :DD
Ako ima boga bit ce prvi ove godine! |
Citiraj:
|
Ma gle, onda mozes pocet s realom od prije 10 godina....
Ne podupirem politiku, vec podupirem i dobar nogomet, oni trenutno igraju odlican nogomet, jer se nisu nakupavali zvijezda, vec stvarno kvalitetnih igraca. Nije lako s novcima napravit team, real ti je pokazatelj :) |
Jel i real spada u tu skupinu?
|
levante!!! :D
|
normalno da spada, kao i barca, inter, milan, chelsea....
|
Koliko znam od svih nabrojanih jedino je barca najsiromašnija ekipa... Nit ima bogate vlasnike i jedva skupi za nekog "skupljeg" igrača, primjer: Fabregas.
Real- bogati vlasnici, vidi se iz priloženog po kupovinama Inter- Moratti Milan- mafijozo Berluskoni :D Čelzi- abramovič |
mislim ono u zadnje 3 godine je potrosio 200 mil funti na pojacanja, tako da je i postao jedan od jacih klubova po troskovima :p
|
|
Jebiga, barca ima puno prihoda, ali i puno rashoda, od kojij je medu najvecima la masija. Oni su pokupovali jednog "velikog igraca" samo u sezonama kad su osvajali, dovoljno govori da su morali unicef maknuti.s prsa jer im treba love, posto su oni jedini klub u koji netko nije usao s lovom.
Ali to nije bitno, nogomet je biznis, pa normalno da se i lova vrti, ali ocu samo rec da i s novcima treba znat slozit ekipu, od lovasa je jedino chelsea uspio na jednu sezonu, i sad city. Ostali su utukli lovu na nista. City zasad ide putem da uspiju ko druga ekipa u tome |
Citiraj:
No, puno je više failova nego takvih primjera. Moguće je da će MAnC ove sezone uspjeti, no još je dosta do kraja... |
Danas carling cup. :)
Stoke city - liverpool 1 Wolves - M.City 2 Blackburn - Newcastle 2 Everton - Chelsea 1 Vjerujem da bu bilo ovako. Stokeu bi ok došao neki trofejčić, liverpool se mora vratiti u vrh lige, city je u uzletu, newcastle u solidnoj formi, chelsea mora odmarati igrače za arsenal, a i nije im važan carling kup. :) Sudac je kriv. :D http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile..._3031891_n.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se Citya tiće, svi su ih pljuvali i govorili kako se ne može preko noći složiti dobra ekipa i parama "kupiti" uspjeh, a sad se to polako isplaćuje.. Posrali su im se u usta. Sad dolazi doba Citya, PSGa, Malage, Anzhia :D |
Citiraj:
|
Ja se kladim da će biti gusto i da će na kraju united biti prvi. :) Naravno navijam da chelsea bude prvi ali...sumnjam. :)
|
ManU je mnogo puta dokazao da se prvenstvo dobiva na proljeće. Ako MAnC do Božića ne otpraši na 10-12 bodova razlike bit će vrlo gusto.
|
Meni osobno nema veze da li ce biti prvi ili ne, vec mi se opako svida njihov trenutni stil igranja.
Silva igra fascinantno, stvarno mu se divim s kakvom lakocom igra momak. Napokon se rijesili teveza, taj je demoralizer za ekipu :D |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Aplauz :D :chears: my new signature :) |
ma jos je rano, "mogu" se cak i arsenal i liverpool vratit u trku :p
|
Liverpool pogotovo! :D
|
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet...-clanak-340619
Nek dođe u dinamo! :D Prodaju krstanovića i rukavino i dodaju još kojih 30ak milja evra i eto olića. :D |
Levante i dalje prvi :goood:
|
Citiraj:
|
Danas na rasporedu dvije poslastice u Seriji A
Roma-Milan 18:00h te Inter-Juventus 20:45h Zbilja neznam kaj bi tu tipovao, no nadam se dobroj tekmi Juvea :) |
Nadam se pobjedi Milana,al tu svatko svakog moze okrenuti:)
|
Danas
Everton - M.United I derbi kola Chelsea - Arsenal. :) Naravno da se navija za everton i chelsea. :p |
Everton ce biti pregazen,nakon Sixtija mislim da se nikome dobro ne pise:D
Kelso i Arsenal bi mogla biti dobra tekma koju domacin dobiva:) |
Čvrst je everton. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:44. |