![]() |
Citiraj:
Evo ti usporedba barem dva od tri. |
Citiraj:
|
Pa nije lošiji :) Sve ovisi što ti treba tj. netreba. U 440ku neide cd rom :D Imao sam u rukama crno crvenu kombinaciju i ono, super izgleda, baš je eye candy. Meni se baš nesviđa ovaj poklopac za napajanje, al život je lakši s njim.
|
Hvala na linku, ne znam kako mi je promaknula ta usporedba. Subscribe-an sam valjda na sve tech kanale osim hardwarecanucksa, a sada i na njih.
Razlike su finese, čini mi se da cu ići na h440 zbog kombinacija boja, psu pokrova i jednostavno mi malo bolje izgleda :) Makar, at the end of the day, ne možeš fulat ni s jednim... |
Pogledaj uživo i opipaj neko FD i NZXT kućište pa ćeš shvatiti razliku.
|
Danas sam ga baš mislio uzeti, i mogu reći da me baš pikaju ovi tvoji komentari :D
Glupo mi je sad uzimati Define R4 kad je R5 vani, već sam 2 tjedna bez kompa zbog reklamacije grafičke, i sada kada je došla bi još trebao čekat minimalno tjedan dana da dođe R5 u ADM (ne mogu koristiti komp jer je Antec 300 preskromnih dimenzija za novu grafu). Ovaj H440 mi se zaista čini ok, ima dobre reviewe, ali opet više naravno vjerujem našim članovima i njihovim iskustvima... |
Gledaj, lova je tvoja i šta ćeš kupiti je čisto tvoja stvar. Ako ti se sviđa NXZT, uzmi ga! Ja bi radije R5, ali opet ponavljam, to je MOJE osobno mišljenje.
NXZT je nekome lijep, ali je R5 daleko kvaitetniji. A kućište, monitor i napajanje su jedine komponente na kojima se ne isplati šparati. |
Citiraj:
Sad vidjeh da mu je i picajzla Tom Logan dao max ocjene, i mogu ti reći da me to dovoljno uvjerilo da ga i naručim. Uostalom, kad pustim sve te sitnice, kućište mi se sviđa što je najbitnije i to je to :) |
s obzirom koji hardver ide nutra apsolutno ti je svejedno... mislim da imam negdje frontier u šupi.
:D :D :D trolololololo level: syss :D |
Ma puj jebemti :D
FX na 5Ghz pod H100i i R9 290 Vapor-X na 1,2Ghz namažu na kruh tvoje inTELCE :D :p Potrudit ću se prvi puta u životu imati uredno kućište :D |
veliš kad već nije sad baš neki vrh od kućišta, nek je barem posloženo :D
hm nešto si pričao da netko nekoga maže? di si bio prošle godine sunce ti tvoje :D http://www.pohrani.com/t/4/5/1kBAWep...753android.jpg |
Citiraj:
Postat ću ja par slika kad složim to, ima potencijala :) |
ma ova trula xperia p majke mi zabit ću je u zid koliko je pregažena vremenom :D
|
Ako slika nije uredna:D bogme casse je super OK:goood:
Dakako dobro i kvalitetno case riješava mnoge moguće probleme(buka,temperatura,lakše slaganje i dr.) i na dulje vrijeme. |
Pffff prvo ga je žena natirala da pomete/usisa stan, pa je usput krišom počeja čistit kejs.
Sad se pokušava qurčit sa slikanjem, a ne može ni smirit ruku za slikat od panike, da mu slučano žena ne uleti i polomi ga :p TROLOLOLOLOLOLOLOLOLOLLOLOLOLOOLLOLOOOLOLLOLOLOLOLOLOOLO |
Citiraj:
Arc Mini, Define Mini, recimo meni je fora CM Elite 430 kućište. Samo, ako imaš neko od onih starih Chiefetec kućišta, nemoj se razočarat u novo kad vidiš debljinu lima, tj. nepostojanje istog :D Citiraj:
Nije 440 kućište u rangu onih NZXT-a za 300kn. @Sam Uzmi ono koje ti se više sviđa, i jedno i drugo će i više nego dobro ugostit sve tvoje komponente, hlađenje je ok i u jednom i u drugom. Uzmi što ti se više sviđa, da nemoraš svaki dan gledat kućište koje ti se nesviđa. Nije to da sad biraš između nekog za 300kn i za 1300 pa znaš da ćeš imat šrot s jeftinim. Vamo biraš između 2 super kućišta tako da zapravo nemožeš pogriješit. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim, ok, trebalo je tenk od čifa pokoji put i tegliti, ali zato me bolila ona stvar gdje ću lupnuti ili dali smije sjesti (100+kg) na njega :D A sa ovime, pa obilazim ga u širokom luku da se ne savije od propuha :D (dobro nije baš tako, ali daleko je to od čifa) Stvarno mi je žao što čif nije više u igri. |
Ja bi svakako preporučio Coolermaster Stormtrooper ako nije kasno.:D
|
Citiraj:
link |
Citiraj:
Define Mini - jos mi je sad zao sto sam ga prodao :( |
Ima li nešto što je: bolje, jeftinije a jednako kvalitetno, te naravno lako dostupno umjesto Corsair 330R koji je ADM-u cca 740kn?
Znači ljepo, kvalitetno kučište s panelom na prednjoj strani (odozgora nemam mjesta) a da ga mogu dobit u roku 2 dana bez dostava iz inozemstva i sl... Poanta je što sam već 98% siguran da je to jedino koje zadovoljava kriterije, ali eto, pitam jel možda ima neko iznenađenje. 740kn je stvarno puno pa bi volio proći jeftinije ako se može. Također mora imati mjesta za 4 diska i biti ATX. |
pa i nije puno ako imalo voliš svoje računalo... mislim ti možeš taj kejs imat idućih 10 godina i promijeniti 50 konfiguracija u njemu, ali ako će ti nešto ostat najduže onda je to kejs.
|
Ja sam si kupio Fractal Design Define XL R2, mogu reci da sam prezadovoljan, mjesta u izobilju,kvaliteta izrade odlicna.
Jedina zamjerka je sto nema posebnu ledicu za hdd, vec jedino se moze spojiti ledica da signalizira power ili hdd aktivnost. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedino da ima malo veci cage za hdd-ove no za tu velicinu ne mogu ni ocekivati vise... Iskreno, ciljao sam na Corsair 600T ali posto je preskup, izbor je pa na FD... |
Ma kupio bi ja odavno taj Fractal (vjerojarno R4) al ne paše mi panel na gornjoj strani jer mi je komp na stolu a ispod police i imam cca 50cm prostora da to stane.
Ići ću po ovaj Corsair 330R i bok :) nema mu prave konkurencije a da zadovoljava moje zahtjeve. |
|
Daj bolje slike. Čim si ovo slikao? Multipraktikom? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ostavio sam fotić na poslu, pa sam slikao gayfonom 4s, i još sam htio malo zamračiti da naglasim light show, i onda 'vako smeće ispadne, još i sa mirnom rukom :D Budem stavio bolje slike :) Uglavnom, kratki osvrt na H440. Odlično kućište, bez puno muke sve izgleda eleganci i uredno. Hrpa mjesta za radijatore i svašta nešta :D Mane -> ima 3 pinski splitter za valjda 9 ventova, ali ih ne može regulirati (5V,7V i 12V). I još nešto, veoma je kratak clearence sa desne strane kućišta, pa je dosta zeznuto nabiti stranicu zbog same debljine kablova, pogotovo 24pinskog... |
Citiraj:
|
Trebao bih preporku za nekakvo jeftinije kuciste.
Gledao sam malo recenzije po netu za Raijintek Arcadiu te mi se cini kao nekakav best buy za tih 250 kn + 1x 120mm vent. Dobio sam prijedlog i za Zalman R1 ,ali htio bih cuti jos koje misljenje i preporuku :chears: |
Citiraj:
A ventovi od H100i su apsolutno smeće, rondaju nenormalno. Odmah sam ih izvadio. Nije mi jasno što da radim uopće, da li je to normalno. Neda mi se reklamirat, sve rastavljat pa bit mjesec dana bez coolera. Možda samo da otvorim case na Corsairovim stranicama pa mi pošalju nove, if i'm lucky... |
Ovo ispod bi ti moglo pomoć (od posta #224):
http://forum.pcekspert.com/showthrea...=219268&page=8 Nema na čemu |
Citiraj:
|
koje kućište kupiti?
@Drvoje, hvala, ma sve mi je jasno :/
Btw, R1 mi se cini najbolje sto novac moze kupit u tom rangu. |
Tako se i meni cini,mozda jedina mana sto nema gornji filter prasine...
|
Citiraj:
Ha gle, obicno je gore slozen ispuh, pa ti nije to bitno. |
Citiraj:
Čini mi se OK deal isto |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:01. |