![]() |
Citiraj:
|
Kako kome igram basketa i nogometa cesto al dota je dota :D.
Inace mvp gg svaka cast. |
Citiraj:
On topic, uvjerljiva pobjeda MVPa, inače no name tim iz Koreje, protiv VPa koji nije u nekom naponu snage ali su već dugo na sceni. Jako zabavne partije za pogledati, puno akcije i dobrih teamfightova(istina i puno grešaka s obje strane ali bože moj). |
MVP je sve samo ne noname, to sto europa nije cula za njih to je druga stvar :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Drugo, sve igre od blizzarda sam uvijek kupio i nikad nisam rekao da je to lose potrosen novac, jer mogu ljudi pricat sta hoce blizzard i dalje radi odlicne igre. Ovo je ipak samo virtualna knjiga u koju nije ulozeno gotovo nista, a i ne razumijem blizzard je majka pohelpnosti? Mislim ja ih ne volim, zivio sam od blizzarda godinama, banali su mi wow account koji je imao cuda, ali nisu oni nista vise pohlepni od bilo koje druge firme. |
Pa nitko te ne tjera da kupis knjigu, apsolutno nikak ne utjece na igru. To je svojevrsna donacija za international :)
|
Pa ti nemoj bat-a banat.
|
Jao liquid a jest mi drago sto uzese dk.
|
Najbitnije je da je Alliance ispao, desava se kad se previse igra rat dota. Zao mi je fnatic-a.
Jedino Na'Vi ostao od EU teamova, i mislim da ce i dalje bit u top 3, a toplo se nadam da ce uzet ovaj TI jer su prosli izgubili u tako rat shit zadnjem game-u |
Citiraj:
Koje su prognoze za danas? |
Pa iskreno nemam najmeru ni gledat finale posto nisam fan kineza, gledoa sam jucer EG, zao mi je sto su isplali da su prosli u finale gledao bi ovako me newbie ni vici ne zanimaju.
Ali mislim da ce VG uzet prvo mjesto. |
ez navi
|
gleda tko VP vs C9
|
Igra tko od vas kakve team matcheve i to? Meni lagano dosadilo igrat random gameove sto sa nubarama, sto protiv nubara...
|
ma joinas se u #croatia pa se skupi ekipa, ali za team od 5 je cesto fail jer uleti ti neka uigrana petorka i razbucaju te ko bebu, ali je ipak bolje jer ti nitko u ekipi ne trola cijelu partiju.
|
Ja sam na 10. lvlu tek ali cim dodjem u ranked pridruzit cu vam se :D
|
Odustao od igre. Kad igras randoma, sankcije barem onim krajnje idiotskim igracima koji samo trolaju, vrijedjaju, itd. su prakticki nepostojece. Ne smeta me kad netko lose igra, jer svatko tu i tamo faila. Sve je to ok.
Ali ova igra se pretvorila u gaming verziju index.hr + net.hr komentara. Idiotizam na ntu. Poneka partija unazad par mjeseci sa provjerenim ljudima, ali tesko se okupit. A igra zauzima prostor na 256gb flash disku. Pa sam istu deletao. I ne zalim ni malo. Dosta je bilo. Puno bolja situacija je bila dok se igrala dota preko gamearene. A tamo je takodjer bilo lose, no ni upola kao sada. Uzas sta je ekipa napravila od inace jako dobre igre. |
vrlo je slično bilo na gareni :D kak veliš
|
Citiraj:
|
Prva greška je što je igra besplatna pa svi igraju, da se trebalo dati 30€ jednokratno, puno manje djece bi bilo.
Ja sam imao sad 10 luzova zaredom, neće pa neće :D Dio mojom krivicom al dio bome i krivicom drugih. To je Dota jbg :D |
Nije to ništa, ja sam sa 3.5-3.8k MMR solo pao na 2.2k i sad se vratio na 2.8... uglavnom, dobro da još nisam u Jankomiru ili negdje :D
To je sve ovaj shit ranking, 50-50 su šanse za dobit partiju kako god igrao i kakav god tim imao. Tek iznad 4.5k mi se čini počnu prave partije, a do tamo doći iz ovih 'rovova' nema teoretske šanse. A sigurno neću koristiti smurf accounte i čuda. S druge strane kada se igra non-ranked, tu kako god da je meni bude totalna zafrkancija - znači rješenje ne igrati ranked, ali jbg kad ego proradi haha :) |
|
Non ranked- dajem ruku da su bolje partije. Igram timski ranked a solo non.
|
Gledam malo ovu "kategorizaciju" partija. Uvijek sam u Very High Skill (imaju 2-3 izuzetka, High Skill zbog jednog malca koji povremeno igra sa nama). Uglavnom, protivnici sve neke napacene duse. Kontam da ljudi sanjaju dotu...
|
S obzirom da sam 12. lvl a igram cca 2 tjedna po par partija dnevno
http://www.pohrani.com/?46/hJ/3UtQB21t/dota-2.jpg |
Ma nista to... Pusti te nubarske gameove sa takvim pickom... Vidjet ces kasnije da ne ide bas samo tak to...
|
Citiraj:
|
Ni taj rank nista ne znaci... Nekidan smo dobili medju protivnicima likove sa po 5500 -6000 poena pa smo ih sabili u zemlju. Jeste bilo napeto ali smo ih na kraju silovali. Opet, dodje ekipa sa po 3000-3500 protiv nas i sabiju nas da ne znamo sta nam se desilo.
|
Neznam od kojeg patcha, al recimo Slark nas redovito sabije kakav god lineup imali, il mi sabijemo ak neko naš picka.
|
Citiraj:
Moj build za ez stomp sa Bristleom je treads->vang(ne nužno, može i hood nekad a može se i skroz preskočit)->s&y(core ako se igra kao DPSer)->BKB(ako ima previše stunova i silencea)->assault cuirass->HoT->Abyssal. Obično je gotovo već nakon S&Y. Obavezno stackat anciente i pofarmat ih negdje na 6.-7. levelu već. Ako želiš još lakšu pobjedu a igrate timski CM pošaljite da junglea od početka i maxa auru. Bristle onda s infinite manom stvarno nije lijep prizor :D. |
Citiraj:
|
|
Počelo je :D |
hahahaha umirem, ne znam šta je bolje, nvidia ili ovo. svaka im čast na videima hahahaha:roller:
|
Danas u mom timu Axe 0-13, pogledam profil lik 1900 pobjeda. Reko ok :D
|
to sam valjda ja :)) nakon milju partija poceo igrat heroje koje nikad nisam... feed samo takav hehe, srecom prestao igrati, preotrovan community, a valveu puca ona stvar za debile
|
Citiraj:
Imaš botove, trening pa igraš. Malo mi je to bzvz, treba misliti i na druge malo. :) |
Ja u zadnje vrijeme susrecem " RTZ SF-ove " u gameovima, svi rade euls i blink, sve to 5 ako znas to iskoristiti za killove i opcenito kontrolu fightova ili escape, ali ljudi su tako losi da nemam komentara, vecinom se radi o RMM ( 4000-4500 bracket )
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:56. |