![]() |
|
Citiraj:
Uz nove Scenegate 8000 stavljaju PHILIPS RC2764510 daljinski upravljač. Evo upute: https://www.dropbox.com/s/fv48q6v49f...0RC2764510.doc |
E hvala ti Amdejac, danas sam dobio ovaj STB i odma sam uspio podesiti daljinac da upravlja TVom.
|
Citiraj:
|
Nisam siguran jeli prava tema, pa ako nije molim preselite:
Naime, imam onaj staaari scientific atlanta stb, i zanima me rade li na njemu bijeli i crveni audio out džekovi, tj mogu li na njega spojiti zvučnike koji će onda umjesto tv-a reproducirrati zvuk? |
Ne, to su linijski izlazi i koriste se samo za (linijski) ulaz u neko pojacalo. Dakle trebas ili neko pojacalo za zvucnike, ili "aktivni" zvucnicki sitem koji vec sadrzi potrebno pojacalo.
|
Ako mi netko može pomoći oko razlika kod maxtv-a putem satelita.
Vidim da imaju tri naćina a neznam koji mi je najbolji. Trenutno koristim standardni maxtv ali se mislim prebaciti na satelitski da si rasteretim liniju zbog brzine interneta. U kući imam dvije tel linije. Jedan je slobodna a na drugoj je maxtv i adsl. Pa me zanima dali da uzmem maxtv putem satelita u uz tel priključak ili samostalni maxtv putem satelita? Bilo kakva pomoć, informacija ili prijedlog je dobro došao. |
Samostalni ti je skuplji mislim - bolje ti je uzest na liniju uz telefon/adsl
|
pitanjce, jel radi maxtv na sx763 ili stavljaju neki drugi ruter?
|
Radi već nekih 4 godine :)
No, neki dan je bio monter do mene radi određenih stvari, i nemaju sx763 kod sebe već neki drugi. Nije mi mjenjao modem, već je došao radi provjere brzine, pa smo eto tako malo popričali.. |
Citiraj:
|
fala momci :)
|
Citiraj:
|
Dobio max tv, spojio sve uredno i ne radi. Piše da provjerim kabel, kabel je 100% u redu. Na routeru sx763 lan (3/4) lampica svijetli tu i tamo blinka kad se pokušava spojiti. Jel treba nešto u postavkama routera slagat?
|
Ne, eventualno ga resetirat na pocetne postavke, ako si nesto mijenjao. Vjerojatnije je da ti MaxTV usluga jos nije aktivirana pa zovi sluzbu za korisnike da to naprave.
|
Riješeno bilo, trebalo je ugasit pa ponovo upalit router..
Nekako mi kvaliteta slike i nije baš nešto (stavio sam u postavkama maxtv-a 1080p, isto je i na 720p) rezolucija lcd je 13xx*7xx. Vjerojaton je do lošeg lcd-a? |
Citiraj:
|
Ne, osnovni:kafa:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa valjda po onoj logici, ak stavis 1080p onda to mora biti HD :)
Nebi vjerovao kolko ljudi tako podesi maxtv prijemnik i onda vjeruju da gledaju hd programe :) |
Sat verzija sada ide svima za ovu manju cijenu
Citiraj:
|
Imam na Samsungu S4 onaj MaxTV to go ili kako već, jeli moguće ikako sliku s moba dobit na tv-u ili monitoru?
|
|
Citiraj:
Ulogirat se na http://maxtv.tportal.hr/tv i gledat :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nedavno sam kupio One M8 i u poruci dobio podatke za Max Tv togo i na toj navedenoj stranici se ulogirao i promjenio lozinku po svom :D |
Ako vi mislite da se ja logiram na to na pc-u onda nista od toga jer nemam net ni pc u stanu tako da bi mi iskljucivo trebao nekakav kabel kao sto je kolega gore dao link ili nesto drugo.
|
A šta je to nešto drugo? Pa naravno da ti treba kabel.
|
Da li tcom može podignuti bitrate maxtv kada jednom zaživi vdsl odnosno optika sa ovih 576 linija na barem 720? Da li je to sa tehničke strane izvedivo?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:24. |