![]() |
Mozete mi samo reci, nisam dugo bio u ovim vodama, narucio sam net u stanu u OS, i zanima me koji se router dobije, zicni sam narucio.
|
Huawei MT880 je dolazio prije 3 mjeseca.
|
U Đakovu prije mjesec danaisto Huawei!
|
Citiraj:
|
Thx ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ekipa imate li vi česta pucanja veze na optimi?
Jedan dan mi je sve ok, drugi dan svako malo puca veza i moram resetirati ruter da bi se opet spojila... :fuming: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Aha, a dobro probati ću. Navovem ih i velim "Dajte mi smanjite propusnost parice" ? :lol2: |
:stoopid: Da, bas tako. I sta je tu LoL?
|
ljudi kak se deaktivira optima blast, kad ju jednom aktiviram?
Edit:zanemari post |
automatski nakon isteka vremena, sve ti pise na njihovom sajtu
|
Kakvo je stanje po pitanju kvalitete veze u Zagrebu? tresnjevka pomogucnosti?
|
neznam dal je bilo...al evo :)
http://www.optima.hr/izdvojeni-linko...-surfajte-vise sretno ljudi :) |
Svim Optima korisnicima!
Evo jedno veliko upozorenje, ne znam kako ovo da stavim,jednostavno zadnjih tjedan dana oko večernjih sati ping bude katastrofalno velik,100-250. Nekoliko puta sam zvao službe, da bih dobio odgovore da oni ne mogu tu ništa, da je infrastruktura kriva,ovo ono,dok mi je t-com savršeno radio...
Ima li koji način da se ovo riješi,prijavi, nekim drugim mmadležnim službama, jer mislim raskinut ugovor ako se ovo nastavi. |
Kod mene nema nikakvih problema. Ping je stalno 50-85.
|
kod mene između 58-60.
|
ček ček šta je tebi 85 normalan ping? :D
ja sam poslao mail da mi isključe interleaving,,ako to naprave imat ću ping 30-40 :) jel ima netko da su mu isključili to? |
meni ping ne igra nikakvu ulogu jer ionako ne igram online.
|
da, vidiš to mi je ful smješno kako se netko nervira i neznam šta sve ono oko toga šta mu je ping čitavih 100 ms, mislim ono. bmk koliki mi je ping dok god mi internet radi. dok sam bio na edge vezi imao sam ping 2 sekunde, je bilo je malo sporo ali ništa predrastično.
|
e pa neki se bave ozbiljnim gamingom pa im je bitan ping :)
|
ti si lijepo preseli server u kucu ili jos bolje preselis igrace. :D
|
Citiraj:
ali recimo na hrv serveru mi je 30 ping ali onda stranic neće igrati jer su njima veliki pingovi,,tak da ugl igramo na njemačkom serveru gdje su svima pingovi jednaki ili su strancima manji |
Evo nakon tjedan dana zivkanja, dosađivanja ipak su nešto radili na sustavu :goood:
http://www.speedtest.net/result/430600112.png |
evo jedno pitanje za optimase. Jeli iko isljucio Interleaving?
Navodno da iskljucenjem toga dobijem manji ping... |
jel znate možda da li onaj free web server koji dobijemo od optime podržava PHP i SQL?
|
Nisam jos koristio prostor ali tesko da ista od navedenog podrzava.
|
evo, ja danas poslao zahtjev za 5mbit, flat, optifix, 24mjeseca ugovor i wireless router sa wlan stickom...
a sad sta bude... :chears: |
Citiraj:
kad ja pogledah a ono 30 ping na svim serverima :goood: imam 3/384 mbita a vuče mi 4/600 :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:47. |