![]() |
I da, WALL-E zaslužuje visoku ocjenu, rastopio sam se :)
|
Citiraj:
|
Upravo pogledao Living.Hell[Organizm] ,film je totalno smeče...Gdje samo nalazim takve filmove LOL
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja sam par puta naletio na ocjene tipa 5-6-7 a film crap,a nekada su mi se filmovi od 4 svidjeli.....
procitas opis pa vidis,jedini problem je kaj si tak znas malo spojlat :) |
Ma gledao sam Strangers koji je imao ocjenu 6 ili 7 pa je bio totalno smeče tako da mi ta ocjena tamo ništa ne znači,izgleda da je glasalo 10 000 debila :D
|
Pa onda i dalje gledaj filmove koji imaju ocjenu 5 i nadaj se da su gledali debili pa su dali tako malu ocjenu...
|
Citiraj:
:goodnite: |
Citiraj:
|
....
|
Citiraj:
Word! :) Ja ostao paf, lucky bastard :D Onaj crnac mi je prejak XD, a tek poštar :roller: |
Pogledo The Mist Solidna atmosfera, dobra gluma i odličan kraj daju ocjenu od 4.1/5. Ne mogu dat više jer mi ima nešto (lošeg) trešerskog u sebi...Sve u svemu, preporučljivo :)
|
Pogledao SILENT NIGH , DEADLY NIGHT 1-3 , nasao "paket" na demonoidu , uglavnom , bozicni horrori , ubojica Djed Bozicnjak/Mraz , po osobnoj preferenci :D , al ono trashina do bola , HOHOHO MARRY CHRISTMAS i paf sjekirom :D
|
Citiraj:
|
Svaki, i najbolji film ako ga tako gledaš će ispasti loš.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U film se moraš uživiti,u priču i sve te stvari i kad ga pogledaš do kraja i ne sviđa ti se onda možeš reči da je film sranje a ne zbog ovakvih gluposti. |
kako ste me napali hehe
sta sam ga ipak trebo pogledat? a neznam nije mi bas djelovao dobar na prvi pogled. uglavnom svaki film mogu pogledat, ali eto taj mi se nije cinio dobrim. a mozda mi nije odgovarao u to vrijeme, bio sam ne ispavan (bio ko napusen ;)) taman se probudio, a prije toga nisam spavo 26 sati. napusena legica nije neka krava koja prica o robi. mislim da se kao mala prije uhvatila pistolja nego barbika ;) sto se tice kraja. bas me sokiralo, bas mi je bilo zao lika scene sam gledao da dobim bar neki dojam kakav je film |
The Mist je vrlo dobar film.
|
Po meni je The Mist odlican film, pogotovo ako pratite Stephen King uradke, tj filmove po njegovim knjigama. Dosa jos nisam naisa na los, a mogu rec od 100 da sam ih barem pogleda 95%. ;)
|
Taken (2008) iliti 96 sati.isplati se pogledati.
ako ne u kinu u kucnoj videoteci. ;) |
Kad smo kod filmova koji imaju nerealnu ocjenu na imdb...
http://www.imdb.com/title/tt1007028/ Koji je ovo K od filma? UŽAS! |
Citiraj:
Osim toga, za dojam utječu i mnoge druge stvari, smijao sam se i ja na horrore, ali u drugim stanjima svijesti :D Svi pričate o Takenu, mogo bi ga bocnut ovih dana. Nego, kakvi su vam dojmovi o cidade dos homens (nastavak meni odličnog cidade dos deus-a). Nekako, nisam se bas odusevio. Da ocekivanja su bila velika ali ono...barem klasu, mozda i dvije ispod originala Edit: Kad sam već kod brazilskih filmova preporučio bi i Tropa de elite Bilo je vec price o njemu, ali ne skodi...Jedinu manu bih našo u malo sporom odvijanju radnje. Ostalo je (pogotovo obuka :D)na nivou.. E sad, trebala bi mi preporuka/e za neke ne-engleske filmove. Ne moraju bit novijeg datuma, cak mi ni zanr nije toliko bitan, (od n preporučenih filtirat cu zanimljive) kao ni govorno područje. Zasitio sam se Holywooda...Pa ako ima neki filmofil u moodu...:goood: |
....
|
Citiraj:
|
@fatal ako nisi gledao pogledaj Das Experiment
|
pogledao Babyilon A.D. s Vin Dizelom, mislio bice klasicna, nabijena adrenalinom akcija za ubit sat vremena, a ono ispalo sr**e na kvadrat, neznas tko pije tko placa, imho zaobici u sirokom luku...
http://www.imdb.com/title/tt0364970/ |
Ja sa ekipom išao u subotu u kino pogledat film.Izbor je pao na Karantenu na kraju...pa rekao bi lijep horor sa meni samo jednom zastrašujućom scenom...mater kad je onaj bolesni izletija sa tavana zamalo san umra:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:53. |