PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

BladeRunner 08.12.2008. 00:26

I da, WALL-E zaslužuje visoku ocjenu, rastopio sam se :)

-POP- 08.12.2008. 00:28

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1213404)
I da, WALL-E zaslužuje visoku ocjenu, rastopio sam se :)

Ja od cure dobio za nikolu igračku malu plastičnu VOLIJA! predobro, stajaće na monitoru... :goood:

Veki-os 08.12.2008. 02:00

Upravo pogledao Living.Hell[Organizm] ,film je totalno smeče...Gdje samo nalazim takve filmove LOL

Lihto 08.12.2008. 02:06

Citiraj:

Autor Veki-os (Post 1213463)
Upravo pogledao Living.Hell[Organizm] ,film je totalno smeče...Gdje samo nalazim takve filmove LOL

prije nego šta počneš gledat prvo provjeri na imdb.com ja ne gledam filmove ispod 6 zvjezdica...to je onak minimum,osim ako baš nemam ništ za pogledat...

A.J. 08.12.2008. 02:07

Citiraj:

Autor McG (Post 1213398)
IMHO previše se oslanjate na sve te ocjene, pa onda na temelju dobrih i viskoih ocjena očekujete odličan film, a na kraju ispadne samo prosječan ili gore.

bas tako... potpis

Lihto 08.12.2008. 10:37

Citiraj:

Autor A.J. (Post 1213468)
bas tako... potpis

kao što rekoh sve što je bilo iznad 6 mi je bilo dobro,a barem sam se filmova nagledao ohohoho...Nije me još ni jednom imdb zeznio.Makar vjerujem ima izuzetaka ali ako je 10 000 ljudi glasova da je film 6-7 onda je film sigurno ok...

MAHER 08.12.2008. 10:51

ja sam par puta naletio na ocjene tipa 5-6-7 a film crap,a nekada su mi se filmovi od 4 svidjeli.....
procitas opis pa vidis,jedini problem je kaj si tak znas malo spojlat :)

Veki-os 08.12.2008. 13:36

Ma gledao sam Strangers koji je imao ocjenu 6 ili 7 pa je bio totalno smeče tako da mi ta ocjena tamo ništa ne znači,izgleda da je glasalo 10 000 debila :D

-POP- 08.12.2008. 17:55

Pa onda i dalje gledaj filmove koji imaju ocjenu 5 i nadaj se da su gledali debili pa su dali tako malu ocjenu...

A.J. 08.12.2008. 20:59

Citiraj:

Autor Lihto (Post 1213580)
kao što rekoh sve što je bilo iznad 6 mi je bilo dobro,a barem sam se filmova nagledao ohohoho...Nije me još ni jednom imdb zeznio.Makar vjerujem ima izuzetaka ali ako je 10 000 ljudi glasova da je film 6-7 onda je film sigurno ok...

bez brige nagledali smo se i mi filmova. i bolje mi je bez ocjena sa imdbu. slobodni ti biraj filmove kako god znas. ali ja i dalje necu pratit te ocjene
:goodnite:

Lihto 08.12.2008. 21:09

Citiraj:

Autor A.J. (Post 1214084)
bez brige nagledali smo se i mi filmova. i bolje mi je bez ocjena sa imdbu. slobodni ti biraj filmove kako god znas. ali ja i dalje necu pratit te ocjene
:goodnite:

a jbg svatko ima svoj način,ja kažem ono što je meni provjereno...S obzirom kak je stanje sa "zanimljivim" filmovima ne pada mi na pamet gubit vrijeme i gledat loše filmove,ako me baš zanima pogledat ću ga ako je i ocjena 4 ali onda barem ništ ne očekujem od filma.:chears:

McG 08.12.2008. 21:28

....

hammer_of_thor 08.12.2008. 21:37

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1211238)
Da. meni je isto super.

A tek ''vidiš da su prave'' scena :nuts::nuts::nuts:

Ako tad nisam dobio infarkt neću nikad.

Word! :)

Ja ostao paf, lucky bastard :D

Onaj crnac mi je prejak XD, a tek poštar :roller:

Fatal 09.12.2008. 11:35

Pogledo The Mist Solidna atmosfera, dobra gluma i odličan kraj daju ocjenu od 4.1/5. Ne mogu dat više jer mi ima nešto (lošeg) trešerskog u sebi...Sve u svemu, preporučljivo :)

ivan77 09.12.2008. 12:11

Pogledao SILENT NIGH , DEADLY NIGHT 1-3 , nasao "paket" na demonoidu , uglavnom , bozicni horrori , ubojica Djed Bozicnjak/Mraz , po osobnoj preferenci :D , al ono trashina do bola , HOHOHO MARRY CHRISTMAS i paf sjekirom :D

A.J. 09.12.2008. 15:36

Citiraj:

Autor Fatal (Post 1214593)
Pogledo The Mist Solidna atmosfera, dobra gluma i odličan kraj daju ocjenu od 4.1/5. Ne mogu dat više jer mi ima nešto (lošeg) trešerskog u sebi...Sve u svemu, preporučljivo :)

ja sam jucer mislio gledat The Mist i pricam s kolegicom sta bih mogao gledat. kaze ona da to slobodno obrisem da je zivo sranje. da su ona i jos jedna legica gledale, da su umirale od smijeha i skoro razbile komp zbog filma. pa cim se one smiju hororu, mora da je sranje od horora. zato sam pogledao par scena da vidim kakav je i samo me je sokiralo. kakva dobra gluma, ono sto sam vidio je stvarno lose. tako da IMHO preskocit, definitivno.

LAcy 09.12.2008. 15:38

Svaki, i najbolji film ako ga tako gledaš će ispasti loš.

Lihto 09.12.2008. 15:53

Citiraj:

Autor LAcy (Post 1214814)
Svaki, i najbolji film ako ga tako gledaš će ispasti loš.

upravo tak,ukusi su različiti...ali eto i ja ću potvrdit da mi je Mist bio onak čudan film pogotovo kraj ali neloše :)

Veki-os 09.12.2008. 15:54

Citiraj:

Autor A.J. (Post 1214811)
ja sam jucer mislio gledat The Mist i pricam s kolegicom sta bih mogao gledat. kaze ona da to slobodno obrisem da je zivo sranje. da su ona i jos jedna legica gledale, da su umirale od smijeha i skoro razbile komp zbog filma. pa cim se one smiju hororu, mora da je sranje od horora. zato sam pogledao par scena da vidim kakav je i samo me je sokiralo. kakva dobra gluma, ono sto sam vidio je stvarno lose. tako da IMHO preskocit, definitivno.

OMFG,pa ne možeš ocijeniti film po priči neke napušene legice koja je s još jednom napušenom legicom gledala horror i klebarila se ko krava na nove gače :wtf2: i tvojim gledanjem par scena :nono:
U film se moraš uživiti,u priču i sve te stvari i kad ga pogledaš do kraja i ne sviđa ti se onda možeš reči da je film sranje a ne zbog ovakvih gluposti.

A.J. 09.12.2008. 16:57

kako ste me napali hehe
sta sam ga ipak trebo pogledat? a neznam nije mi bas djelovao dobar na prvi pogled. uglavnom svaki film mogu pogledat, ali eto taj mi se nije cinio dobrim. a mozda mi nije odgovarao u to vrijeme, bio sam ne ispavan (bio ko napusen ;)) taman se probudio, a prije toga nisam spavo 26 sati.

napusena legica nije neka krava koja prica o robi. mislim da se kao mala prije uhvatila pistolja nego barbika ;)

sto se tice kraja. bas me sokiralo, bas mi je bilo zao lika

scene sam gledao da dobim bar neki dojam kakav je film

BladeRunner 09.12.2008. 20:00

The Mist je vrlo dobar film.

Crash 09.12.2008. 21:50

Po meni je The Mist odlican film, pogotovo ako pratite Stephen King uradke, tj filmove po njegovim knjigama. Dosa jos nisam naisa na los, a mogu rec od 100 da sam ih barem pogleda 95%. ;)

TomG 09.12.2008. 22:05

Taken (2008) iliti 96 sati.isplati se pogledati.
ako ne u kinu u kucnoj videoteci. ;)

-POP- 10.12.2008. 16:05

Kad smo kod filmova koji imaju nerealnu ocjenu na imdb...
http://www.imdb.com/title/tt1007028/

Koji je ovo K od filma? UŽAS!

Fatal 10.12.2008. 17:18

Citiraj:

Autor A.J. (Post 1214811)

100 ljudi, 100 ćudi. Ne znam meni je baš "lego". [mala digresija (bez želje za prepucavanjem): malo je neukusno(i nemoguće) "imho preskocit definitivno", ako film nisi ni pogledao, jel'de ;)I ja često poslušam druga mišljenja u vezi filmova, ali to nije onda nije "imho preskočit definitivno", nego "čuo sam", "rekli su mi..itd..No dobro počeo sam cjepidlacit :D]
Osim toga, za dojam utječu i mnoge druge stvari, smijao sam se i ja na horrore, ali u drugim stanjima svijesti :D

Svi pričate o Takenu, mogo bi ga bocnut ovih dana. Nego, kakvi su vam dojmovi o cidade dos homens (nastavak meni odličnog cidade dos deus-a). Nekako, nisam se bas odusevio. Da ocekivanja su bila velika ali ono...barem klasu, mozda i dvije ispod originala

Edit: Kad sam već kod brazilskih filmova preporučio bi i Tropa de elite Bilo je vec price o njemu, ali ne skodi...Jedinu manu bih našo u malo sporom odvijanju radnje. Ostalo je (pogotovo obuka :D)na nivou..

E sad, trebala bi mi preporuka/e za neke ne-engleske filmove. Ne moraju bit novijeg datuma, cak mi ni zanr nije toliko bitan, (od n preporučenih filtirat cu zanimljive) kao ni govorno područje. Zasitio sam se Holywooda...Pa ako ima neki filmofil u moodu...:goood:

McG 10.12.2008. 20:08

....

BladeRunner 10.12.2008. 20:13

Citiraj:

Autor McG (Post 1216171)
Mada je bilo već govora o TSu, ali nije na odmet još koji put skrenuti pažnju na Balea kojem je Dark Knight izgleda bil samo uvertira u ljetne hitove.:)
Još da mu nakon ovih uloga opet ponude utjelovljenje kakvog negativca.

Sa sjekirom, CDom Talking Headsa i osmjehom od uha do uha :D

MAHER 10.12.2008. 21:46

@fatal ako nisi gledao pogledaj Das Experiment

Gemmy 10.12.2008. 22:34

pogledao Babyilon A.D. s Vin Dizelom, mislio bice klasicna, nabijena adrenalinom akcija za ubit sat vremena, a ono ispalo sr**e na kvadrat, neznas tko pije tko placa, imho zaobici u sirokom luku...

http://www.imdb.com/title/tt0364970/

t3chno b0y 10.12.2008. 22:58

Ja sa ekipom išao u subotu u kino pogledat film.Izbor je pao na Karantenu na kraju...pa rekao bi lijep horor sa meni samo jednom zastrašujućom scenom...mater kad je onaj bolesni izletija sa tavana zamalo san umra:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:53.