![]() |
Citiraj:
Komentar: Evolucija na djelu! |
Nokia N95 8GB
|
Sonyericsson T650i jedan od najboljih mobitela koje sam do sada imao !
Kupio iphone 3gs ali sam ga prodao i vratio se natrag na T650i ! |
trenutno tytnII, imao prije njega tytn i wizzard...
jako sam zadovoljan htc-om generalno... |
hTC_Touch HD ......... Blackstone
|
I dalje K800i - imam ga samo radi odličnog aparata. ( 4600 slika trenutno na kartici )
samsung U 900 soul... šrot za drugu karticu.... plan nabave - htc HD2 |
t-mobile pulse
|
trenutno SE K750i,
ali krajem mjeseca na plaću odma Iphone 3gs 8/16 gb koji uhvatim, nije bitna memorija bitne su funkcije, nebi da ču je ikad napunit :P |
Trenutno: SE C702
Ali pikira se: SE J20 Hazel |
Nokia 5800 XM i kao "zamjenski" SE V630i .
A u buducnosti cemo vidjeti,za sada sam zadovoljan sa 5800 :) |
Nokia n97 white :lol2: 32gb
dosta dobar skok sa prijasnjeg SE k610 :D |
danas upiknuo iphone 3gs 16 gb
|
iPhone 3G!
Sutra (24.9.) izlazi u te-mobajlu iPhone 4! :goood: |
5800 još koji dan, a onda HTC Wildfire :)
|
Ponosan vlasnik SE J120i :) Nakon sto mi je ukraden smart phone, ovaj mobitel je pravo olaksanje, uopce me nije briga hocu li ga izgubit, hoce li ga neko ukrast, hoce li se razbit.. :)
|
Iphone 3Gs 16gb
U procesu nabavka: Iphone 4 :D |
HTC HD2
HTC HD2 a.k.a Leo... trenutno sa WM ali ubrzo se mislim prebaciti na Android...
razmišljao samo o nabavci HTC Desire HD-a kad izađe, ali pošto će biti isti kao i HD2, ne vidim smisao... tako da za sad ostajem na HD2 |
Iphone 3GS 16 GB za sada dovoljan, mozda predjem na htc desire :)
|
Iphone 3G 8 GB, (da ga bar mogu nekak overclockat) :D
|
Nokia 5800. U planu - nabava Motorola Milestone 2 :)
|
iphone 3G, u cekanju iphone-a 4
|
SE K800
|
Evo nakokon se mogu pohvaliti :)
Iphone 3g 8gb :) |
Sagem my750x
Sony Ericsson K850i Jedan za paradajz, jedan za telad... i jeftino telefoniram :) ne jebe me smartphone. Ovaj Sagem je strašan telefon za 300kn koliko je koštao novi. |
od prije 3 dana htc touch pro2
|
ponosni sam vlasnim iPhone 3GS 16g
|
samsung i8910
|
Prije jedno mjesec i pol prodao iPhone 3gs 16gb za dobru cijenu i kupio HTC Desire. Mobitel je stroj i preporuka bilo kome tko se dvoumi izmedu iPhona i Desirea.
|
iPhone 3GS 16GB
|
pozdrav svima
nokia e90 koliko sam zadovoljan s njime, hm, prošlog communicatora sam imao skoro 4 godine, i nedavno uzeo ovaj, pošto sam ga jeftino nabavio, usuđujem se reći potpuno novog, pošto je model na zalasku uskladio ga sa imejlovima, meni odličan za služiti što se tiče poruka, mada mi je onaj stari još uvijek bio nekako jednostavniji, sa manje opcija, ali ovaj ima jednostavnije usklađivanje sa imjelom, kojeg podesim da automatski primi čim uhvati poznatu wlan, ali malo mi je spor ... sad dali je to do simbiana ili budem videl :) ali u globalu meni je vrlo dobar, neću reći odličan kad dođe kod nas to email mobil doba , onako u potpunosti onda če da bude neki brži na mailove, blekberi ili nešta sa kverti tipkovnicom, samo ne ekrani na dodir, to mi se nikako ne dopada |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:07. |