PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Upgrade, popravci, debugiranje... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=34120)

SetH 11.06.2008. 14:24

http://pcekspert.com/%9E

što je ovo? slučajno stisno i server propričao :D

Newmie 11.06.2008. 14:27

lol

Razer 11.06.2008. 14:30

Tko drugi nego Marvin :)

Jelc 11.06.2008. 14:31

Ajd po stoti put...
To je naš Marvin, on je tu oduvjek:)

Baja 001 16.06.2008. 10:32

Citiraj:

Evo sada još jedan problem, forum mi kompjalira kod u tagu CODE, znači kada stavim url on ga prekaše kao link, ne kao KOD!
Itko zna why?

I sada, me zanima ovaj XClaim, je l' ga to Vi stavljate (mislim na voditelje PCEa) ili se on sam nametne, jer je postao iritantan sa beskorisnim glupostima ?!?!

svebee 16.06.2008. 10:41

Dinamički Quote?

je li moguće kako uspostaviti/podesiti dinamički quote? znači npr. neki padobranac stavi u svom postu link na neku pirateriju, i sad neko drugi ga quota i nakon toga admin editira njegov post, međutim sadržaj u qouteu ispod je ostao prvotan - nepromijenjen - primjer:

http://www.max-save.org/pix/nznyhqu_thumb.jpg

pa praktički bi trebalo i taj post prijavit ili opet naknadno editirat da se izmijeni. ako bi bilo mogućnosti dinamičkog quotea znači da kada se editira originalni post, da se editiraju i svi quoteovi za njega (primjer gore bi bilo da nakon adminova editiranja posta i quote coconuta promijeni u "***********").

također netko nešto posta, netko ga qouta te se onda ovaj sjeti editiran većinom cijeli post (a da ne stavi napomenu da je editirao iako se vidi dolje "edited by...") i onda kada se ide čitati taj isti originalni post koji je quotan u nekom drugom je kao pao s neba..neznaš od kuda je i kako došao :stoopid:

nije neka ogromna "greška", ali svakako bi pomoglo :) je li tako nešto moguće?

tor 16.06.2008. 11:15

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1058373)
Itko zna why?

I sada, me zanima ovaj XClaim, je l' ga to Vi stavljate (mislim na voditelje PCEa) ili se on sam nametne, jer je postao iritantan sa beskorisnim glupostima ?!?!

Sam prihaja, a za ovo gore moram još vidjeti s Horzom.

Citiraj:

Autor svebee (Post 1058380)
je li moguće kako uspostaviti/podesiti dinamički quote? znači npr. neki padobranac stavi u svom postu link na neku pirateriju, i sad neko drugi ga quota i nakon toga admin editira njegov post, međutim sadržaj u qouteu ispod je ostao prvotan - nepromijenjen - primjer:

http://www.max-save.org/pix/nznyhqu_thumb.jpg

pa praktički bi trebalo i taj post prijavit ili opet naknadno editirat da se izmijeni. ako bi bilo mogućnosti dinamičkog quotea znači da kada se editira originalni post, da se editiraju i svi quoteovi za njega (primjer gore bi bilo da nakon adminova editiranja posta i quote coconuta promijeni u "***********").

također netko nešto posta, netko ga qouta te se onda ovaj sjeti editiran većinom cijeli post (a da ne stavi napomenu da je editirao iako se vidi dolje "edited by...") i onda kada se ide čitati taj isti originalni post koji je quotan u nekom drugom je kao pao s neba..neznaš od kuda je i kako došao :stoopid:

nije neka ogromna "greška", ali svakako bi pomoglo :) je li tako nešto moguće?

Jap, to bi bilo zgodno, možda ima u novoj verziji vb-a, budem bacio oko...

horza 17.06.2008. 09:36

Citiraj:

Autor tor (Post 1058409)
Sam prihaja, a za ovo gore moram još vidjeti s Horzom.

ne znam tko zna, jerbo ne zna ni vBulletinov support koji name se spajao na server i tražio gdje ne valja.
anyhow, ima više workaroundova. u potpunosti isključiti html u postovima (što je i bilo, a nemam pojma zašto više nije). biti će riješeno u nekom trenutku.

Baja 001 17.06.2008. 11:14

Citiraj:

Autor horza (Post 1059382)
ne znam tko zna, jerbo ne zna ni vBulletinov support koji name se spajao na server i tražio gdje ne valja.
anyhow, ima više workaroundova. u potpunosti isključiti html u postovima (što je i bilo, a nemam pojma zašto više nije). biti će riješeno u nekom trenutku.

To onda znači da sada trenutno, bilo da je u code tagu ili obično, on jednostavno kompajlira. :kafa:

Malo bezveze, jer je onda smisao taga CODE djelomično pao u vodu! :fuming:

Baja 001 21.06.2008. 22:57

Evo je li ovo moguće?

http://pce.hostili.com/images/gumbovid5ev.png

domy_os 22.06.2008. 00:18

Meni tu najviše nedostaje opcija za veličinu fonta... :(

Baja 001 22.06.2008. 01:43

Citiraj:

Autor domy_os (Post 1064309)

Ako se ne varam, jedno vrijeme je bilo full sa ovim mojim i mislim fontom!

Volio bi da se ovo postavi i mjenjanje fonta, mislim da nije velik problem za implementriat.

Mr.Ex.President 22.06.2008. 12:47

Citiraj:

Autor domy_os (Post 1064309)

Ako koristiš FF, ima jedan zgodan plugin, BBCodeXtra;)

Vuco 22.06.2008. 13:35

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1064567)
Ako koristiš FF, ima jedan zgodan plugin, BBCodeXtra;)

Hvala Ti puno na plugin-u :)
Odličan, taman što mi treba u ponekim situacijama.

:chears:

Mr.Ex.President 22.06.2008. 16:04

Citiraj:

Autor Vuco (Post 1064633)
Hvala Ti puno na plugin-u :)
Odličan, taman što mi treba u ponekim situacijama.

:chears:

Možda san ja lud, ali jednostavno bez njega ne funkcioniran:D

EDIT: NP;)

Majo 25.06.2008. 10:57

Meni danas izbacilo server is to busy,please try again later i nisam se nekih minutu mogo logirat na forum,se to dogodilo nekom ili je ovo,slucajno????

horza 25.06.2008. 11:05

Citiraj:

Autor Majo (Post 1067255)
Meni danas izbacilo server is to busy,please try again later i nisam se nekih minutu mogo logirat na forum,se to dogodilo nekom ili je ovo,slucajno????

a server nam je danas malo odlučio brisati stare statistike, pa ono... možda je baš u tom trenu load servera malo previše narastao. ne bi se trebalo dešavati nešto često. javite ako bude još ovakvih problema.

Baja 001 25.06.2008. 12:20

Citiraj:

Autor horza (Post 1067262)
a server nam je danas malo odlučio brisati stare statistike, pa ono... možda je baš u tom trenu load servera malo previše narastao. ne bi se trebalo dešavati nešto često. javite ako bude još ovakvih problema.

Baš mi je i Olymp jučer govorio, da je njemu bilo nešto slično. Morao je refreshat par puta i sve je bilo poslje OK!

Joke 25.06.2008. 12:53

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1067338)
Baš mi je i Olymp jučer govorio, da je njemu bilo nešto slično. Morao je refreshat par puta i sve je bilo poslje OK!

Jok "Connection interputed" tako nesto je bilo i onda refresh 2-3 puta malo pricekat i eto ga nazad :)

Razer 25.06.2008. 12:53

Baš pravite od muhe slona...

Problem 28.06.2008. 16:27

zanima me dali bi mogli kad nam obrisete post postati PM ili bilo kakvu obavjest, a ne da onda naprežemo moždane vijuge dali smo opce postali i mislimo da polagano ludimo :D?

Razer 28.06.2008. 16:36

Odgovor na prvi dio:

Citiraj:

Autor Jelc
Svaki user je pri registraciji potvrdio da je upoznat sa pravilima foruma.
Čak mislim da to Tor šalje svakom na mail...

Po tebi user može pročitati pravila a i ne mora, može ih se pridržavati a i ne mora ali mod mora objašnjavati PM-om zakaj je nekaj zatvorio ili pobrisao useru kojeg živo i zdravo boli ćuna za ta ista pravila???

Prije je bila kak ti veliš češća praksa ali sa većim brojem usera više nikom ne pada na pamet koristiti 1/2 svog slobodnog vremena natipkavajući PM-ove škvadri koja je lijena bacit oko na stcky ili koristiti tražilicu

Citiraj:

Autor Tor
Kao što je već gore napisano - kršenje pravila foruma za sobom povlači brisanje posta bez objašnjenja. Ako mu i dalje nije jasno - tu je PM ili mail moderatora ili mene. I da odmah nešto iščistimo - na pm ili mail može samo dobiti razlog zašto je nešto obirsano ili objašnjenje neke druge sankcije, neće biti nikakve rasprave tipa "ali to je dozvoljeno tamo; pravila su preoštra; kaj ti nemaš ilegalan softver; to mi je backup kopija" i ostali biseri uz redovan folklor - jebanje majke, obitelji i svega ostaloga. Takvi se čude kada ostanu bez neta na mjesec ili više dana, no to je rasprava za neku drugu temu.

Odgovor na drugi dio tvoje izjave:

http://www.max-save.org/pix/3zsne2l.jpg

Problem 28.06.2008. 16:39

OK, samo sam pitao. Fala na odgovoru.

Garko 29.06.2008. 11:43

Primio sam PM sa dobrodošlicom, i samo jedna napomena dobrodošli se piše skupa ;)

tor 29.06.2008. 14:53

Ok, a i tebi jedna - bez linkova i reklamiranja stranica u sigu...

Garko 29.06.2008. 23:57

nema problema, sto foruma sto razlicitih pravila :D

Dr. Beast 10.07.2008. 08:38

Svaštara - [IMG] kod i HTML

Zbog čega su u "Svaštari" isključeni [IMG] kod i HTML? Što je to neki manje vrijedan Forum?

Bubba 10.07.2008. 08:40

Citiraj:

Autor Dr. Beast (Post 1082090)
Zbog čega su u "Svaštari" isključeni [IMG] kod i HTML? Što je to neki manje vrijedan Forum?

Da. Jednom su objavili slike Berena u bikiniju na Hvaru, pa je s tim IMG kodom slika odmah iskocila, na sveopce zaprepastenje. Nakon toga su ugasili taj avet da se takvo sto ne bi nikada vise ponovilo...

Dr. Beast 10.07.2008. 08:43

Citiraj:

Autor Bubba (Post 1082091)
Da. Jednom su objavili slike Berena u bikiniju na Hvaru, pa je s tim IMG kodom slika odmah iskocila, na sveopce zaprepastenje. Nakon toga su ugasili taj avet da se takvo sto ne bi nikada vise ponovilo...

Pa u tome i je čar thumbova, da te odmah ukine u glavu. :) Malo mi to nema logike, ali ako je takva politika onih na vrhu piramide, neka im bude.

Neka se paze one: Ko bi gori, sad je doli. :fiju: :roller:

Bubba 10.07.2008. 08:46

Citiraj:

Autor Dr. Beast (Post 1082093)
Pa u tome i je čar thumbova, da te odmah ukine u glavu. :) Malo mi to nema logike, ali ako je takva politika onih na vrhu piramide, neka im bude.

Da si Googlao - bilo je govora o tome vec miljrdu puta - netko od cuvara Svastarskog pecata se uzkokodakao da, ako vrate IMG kod na taj forum, dogodit ce se strasna nevolja i osloboditi veliko zlo, jer nekada davno ljudi nisu stavljali thumbove nego full size slike (ko Bero, jelte...).

Citiraj:

Neka se paze one: Ko bi gori, sad je doli. :fiju: :roller:
Da, tor ce smjeniti Jelca ko Tito Rankovica na sljedecem zasjedanju KPPcEksperta... :rolleyes:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:21.