![]() |
http://pcekspert.com/%9E
što je ovo? slučajno stisno i server propričao :D
|
lol
|
Tko drugi nego Marvin :)
|
Ajd po stoti put...
To je naš Marvin, on je tu oduvjek:) |
Citiraj:
I sada, me zanima ovaj XClaim, je l' ga to Vi stavljate (mislim na voditelje PCEa) ili se on sam nametne, jer je postao iritantan sa beskorisnim glupostima ?!?! |
Dinamički Quote?
je li moguće kako uspostaviti/podesiti dinamički quote? znači npr. neki padobranac stavi u svom postu link na neku pirateriju, i sad neko drugi ga quota i nakon toga admin editira njegov post, međutim sadržaj u qouteu ispod je ostao prvotan - nepromijenjen - primjer:
http://www.max-save.org/pix/nznyhqu_thumb.jpg pa praktički bi trebalo i taj post prijavit ili opet naknadno editirat da se izmijeni. ako bi bilo mogućnosti dinamičkog quotea znači da kada se editira originalni post, da se editiraju i svi quoteovi za njega (primjer gore bi bilo da nakon adminova editiranja posta i quote coconuta promijeni u "***********"). također netko nešto posta, netko ga qouta te se onda ovaj sjeti editiran većinom cijeli post (a da ne stavi napomenu da je editirao iako se vidi dolje "edited by...") i onda kada se ide čitati taj isti originalni post koji je quotan u nekom drugom je kao pao s neba..neznaš od kuda je i kako došao :stoopid: nije neka ogromna "greška", ali svakako bi pomoglo :) je li tako nešto moguće? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
anyhow, ima više workaroundova. u potpunosti isključiti html u postovima (što je i bilo, a nemam pojma zašto više nije). biti će riješeno u nekom trenutku. |
Citiraj:
Malo bezveze, jer je onda smisao taga CODE djelomično pao u vodu! :fuming: |
|
Meni tu najviše nedostaje opcija za veličinu fonta... :(
|
Citiraj:
Volio bi da se ovo postavi i mjenjanje fonta, mislim da nije velik problem za implementriat. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Odličan, taman što mi treba u ponekim situacijama. :chears: |
Citiraj:
EDIT: NP;) |
Meni danas izbacilo server is to busy,please try again later i nisam se nekih minutu mogo logirat na forum,se to dogodilo nekom ili je ovo,slucajno????
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Baš pravite od muhe slona...
|
zanima me dali bi mogli kad nam obrisete post postati PM ili bilo kakvu obavjest, a ne da onda naprežemo moždane vijuge dali smo opce postali i mislimo da polagano ludimo :D?
|
Odgovor na prvi dio:
Citiraj:
Citiraj:
http://www.max-save.org/pix/3zsne2l.jpg |
OK, samo sam pitao. Fala na odgovoru.
|
Primio sam PM sa dobrodošlicom, i samo jedna napomena dobrodošli se piše skupa ;)
|
Ok, a i tebi jedna - bez linkova i reklamiranja stranica u sigu...
|
nema problema, sto foruma sto razlicitih pravila :D
|
Svaštara - [IMG] kod i HTML
Zbog čega su u "Svaštari" isključeni [IMG] kod i HTML? Što je to neki manje vrijedan Forum?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Neka se paze one: Ko bi gori, sad je doli. :fiju: :roller: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:21. |