![]() |
Drive to Survive nije za nas, već za ove koji dosad nisu pratili F1.
|
Istina. Cura čak pogleda sa mnom i bude joj zanimljivo, čak pretrpi i utrku. Više F1 nije samo 2h uzaludne vožnje u krug. Jako puno ljudi je u zadnjih par godina počelo pratiti F1, ili ponovno ili nikad prije nisu.
|
Znači drive to survive nemrem gledat. Vidim po logu da sam "pogledao" čak dve sezone. Jednostavno tolko dosadno da uvijek zaspem gledajući, a nisam inače od ljudi koji zakrme za vrijeme filma, zadnji put sam zaspao prije cca 7 godina uz milozvuke 2001 odiseje u svemiru.
Vjerojatno mi je teško gledat sezonu od godine prije znajući sve pa onda na to još ta lažna drama i nije dobro... |
|
Čista taktička utrka, svi odrađuju i nitko ne preuzima nepotrebne rizike.
Poslano sa mog HD1903 koristeći Tapatalk |
Top vožnja na kraju. Max ovo mora uzeti na kraju sezone 😎
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Kolko god bila dosadna, ovo je bila vožnja za naslov od strane maxa.
Ovo i sochi zadnjih par krugova ce mu donjeti naslov |
Ako nakon ovoga ne bude prvak, ne znam kad ce. Also, Mick MVP :D taman jedan DRS razlike da ga Ham ne stigne.
|
Citiraj:
Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
Citiraj:
Odlična utrka, prvo sam mislio da će biti dosadno, ali onda nakon Alonsovog sukoba sa Masijem i potom osvetničkim pohodom na Alfe se cijela stvar zahuktala :D A kraj je bio meni prilično napet, jedno popuštanje gripa i ode sve, preciznost je bila maksimalna. Na um mi je pala Španjolska, ili je neka druga, kad je Max odlučio ostati duže na starim gumama i na kraju ga je Ham preletio. A šećer na kraju mi je dok Toto i Bono obasipaju Lewisa čestitkama, od njega samo muk :chears: |
Zna Lewis da će ove sezone put do naslova biti jako težak 😊
Šanse su podjednake obojici. Max brži, Lewis iskusniji. Ali zamislite ovo. Lewis osvoji naslov, nagodinu se mijenjaju pravila i posere npr. Ferrari. Max u tom slučaju možda nikad ne osvoji naslov. Netko će reći nemoguće, a ja samo kažem sjetite se Alonsa od 2007. 😉 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Zack Brown ispunio obecanje koje je dao Ricciardu na pocetku sezone ako osvoji podium :)
https://youtu.be/OKPrQd_ujIM |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mene su u ponedeljak noge bolile koliko sam se izmorio zadnja 3 kruga a i opcenito kroz utrku haha.
A ovo sto aski kaze je jako realan scenarij. Ako Lewis osvoji i netko od team-ova ubode prstom u govno sto se bolida tice... uz budget limit i sve ostalo, bit ce tesko za stic ponovo na vrh bez obzira bio ti Merc, RB etc... S jedne strane bi volio da produze ova pravila jer je vrh stvarno nabijen i ima napokon par timova koji uz malo/nimalo srece mogu na podij i naravno, Max/Lewis rivalstvo. Al me s druge strane aero frustrira i cinjenica da se ne mogu pratit i utrkivat branik uz branik, tako da jedva cekam ground effect aute. Sve u svemu, fun times :D |
Ako ste zaboravili, Mexiko samo što nije startao ...
|
Tko prati sigurno nije...zanimljiv start
Poslano sa mog HD1903 koristeći Tapatalk |
Je, zanimljiv start... Verstappen ih je lijepo zaobišao..
|
Bas gledam od pocetka, kasnio sam, fantastican start Maxa! Sad bi moglo bit zanimljivo i za konstruktorski naslov
Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
F1 sezona 2021
Nadao sam se da će Perez stisnuti i preći Hamiltona. Izgleda da ništa od toga nažalost. Još 5 krugova nade.
Šta jadnom Bottasu rade, ovo je nevjerojatno |
Bottasa razapeli. Uvijek ga izjebu.
I bolje da ide. |
kakva li sudbina čeka russella :D
|
Citiraj:
|
a možda neće, ipak je on budućnost, a ne ham
|
Hamilton je produžio ugovor do 2023. tako da Russell ima cijelu sezonu za istrpiti, osim ako ovaj ne odluči ostati i dulje, što me ne bi čudilo.
Sumnjam da će u penziju, a u slabiji tim ne ide zbog ega. |
kak se neki igrači nogometa vrate na sezonu dvije u matični klub, možda ham ode u "neki" britanski tim da malo dovuče sponzore i pomogne im na neki način. nikad ne reci nikad.
|
Citiraj:
Ne bi u prijenosu cijelu utrku čuli ništa osim njegovog team radija :D |
Sad su se i konstruktorske utrke za 1.,3. i 5. mjesto bome zahuktale :D
|
Zanimljivo je bilo vidjeti tko vodi u broju preticanja u dosadašnjem dijelu sezone
Vettel i Alonso 104 ako se ne varam, Stroll 97 |
Vettel preporodjen u aston martinu, vratila mu se želja ne samo za životom vec i za utrkivanjem :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:46. |