![]() |
Citiraj:
|
Jos nije 15:00
|
Ima i GW Phoenix zs 7900 u Futuri, navali narode, Nvidia.de jos nije otvorila sajt
|
Ode palit iz protisa xD
|
hahahaha, nvidia.de - out of stock
|
Caseking.de kihnuo u tocno 15,00 :D
|
out of stock na nvidia uk @ 14:01
|
Pfffff....meni na nvidia.de jos pise isto xD
|
ali ovo vise izgleda da je iz notify me otislo na out of stock nego da je ikad postojalo add to cart
|
Meni ni nije, znači notify me -> 500 x refresh -> out of stock... ni u kom trenutku nisam vidio add to cart... tak da piši kući propalo... :)
EDIT: a čak im ni web nije pao kao recimo caseking.de... pitanje kakav stock su opće imali... |
Dok cekamo da se opet pojave :)
|
|
ma nvidia site je cista prijevara. Nit je pao site, nit se usporio, add to cart nikome nije ni bio dostupan...
Caseking, scan uk, overclockers uk svi crashani... |
1 privitaka
Evo sa overclockersa...
|
klasika :D
Znači 90% ljudi mora čekat 10 mjesec ili drugi batch? EDIT; nigdje EVGA kartica, valjda dolaze kasnije ovaj tjedan |
Citiraj:
Koliko vidim i proshop je out of stock odmah. Citiraj:
|
Ja sam uzeo Zotac Trinity sa CU, doduše u 10om. mj. je isporuka ali nije mi hitno...
|
Ta 3080 je ko korona. Svuda se priča o njoj a nikoga neznamo da je ima.
|
Citiraj:
A svejedno ces dobit prije nego netko tko naruci u 10om mjesecu, pa si ok. Koliko je ispala cijena na kraju? Moze link da model da ju pogledam? Thx |
Citiraj:
|
1 privitaka
stigao buy now button ali evo sta se otvori kad stisnes...
|
Stigle recenzije za AIB modele
Citiraj:
|
Od MSI-a je to za očekivati. Njihovi cooleri su uvijek ili većinom najtiši.
|
Citiraj:
https://www.computeruniverse.net/en/...-graphics-card Ici ce pod vodu kroz skorije vrijeme pa sam gledao da uzmem nekog proizvodjaca sto podržava skidanje hladnjaka... I koliko vidim ima referentni PCB, što mi odgovara |
Ima još koji secure webshop u Švabiji ili Austriji poput casekinga da malo pronjuškam?
|
https://www.amazon.de/-/en/gp/produc...?ie=UTF8&psc=1
Evo izasla ova zotac i na amazonu pa sam i tamo naručio... :D 770€ sa nasim pdvom i poštarinom.... |
Preorder moguć na amazon.de
ZOTAC Gaming GeForce RTX 3080 Trinity €602.59 + PDV + dostava EDIT: Prestigao me Vandal :D |
Naručeno :D
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Naručio i ja s amazona tu Zotac... YOLO... sad idem utopim 1080ti. živili
|
Samo da se usporedimo momci.
I vama piše datum dolaska 21.09? :D Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:10. |