![]() |
Vidite da je čak i Hamilton vesel kaj je Ferkan na PP-u. Čoeku već dosadilo voziti na 50% svojih mogućnosti. Danas konačno bude i sa njega otpala patina :)
|
Citiraj:
A i ovi u Mclarenu slave. :goood: |
Opet ovo smece od F1TV-a ne radi, prestrasno.
Moze neka dobra dusa link prijenosa. |
A bas je nusproizvod od usluge -.-
|
Citiraj:
A ovi što slave u McLarenu, stvarno ne znam što slave :D No kako to da ta moćna Honda ima samo 1 motor u top 10 dok najslabiji Renol ima sva 4... hmmmm... ma sigurno je netko kriv. Masoni? Sent from S7 Presidency Phone |
Volio bi biti optimističan poput tebe ali nemam optimizma ove godine... čak bi danas stavio pare na laganu pobjedu Hamiltona.
Ja mislim da si i ovi u RBlu cupaju kosu zbog Honde. Haahahahah |
Pa eto. Ham ima kvar.
Sent from S7 Presidency Phone |
Ima on kvar u glavi. Sere mi se od njegovih izjava svako malo.
Ovo je prestrašno. Mclaren brži od RBla bez DRSa. Haahahahahha |
Citiraj:
|
Bit ce opet refundiranja, debili... ocito im baku nije bila skola. A meni su radile australija i kina, prvi fijasko mi je bio baku, pa sam odustao od gledanja u live prijenosu i sad se opet narajcao pa sam ga eto dobio u pak. Samo se bezveze nazivciram u nedjelju. Necu vise :D
Ako netko ima kakav public stream, mogao bi baciti oko. Pivu cu svejedno otvoriti |
Evo Plan B u ferrarija. Panika!!
|
Ne razumijem ovu taktiku Ferrarija...
Vettel je isao u boks, Hamilton je isao u boks i onda Leclerca ostave 7 krugova duze bez razloga. 2s zaostatka, a sad 10 iza Hamiltona... Nece im to pomoci da uhvate P2. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Pitanje je uopće da li će Vettel zadržati 1. Mjesto. Hamilton se opasno približava.
|
Ham je pojeo 3 sekunde u 7 krugova na Hard gumama. Biće do kraja party.
E sada panika 30 krugova. Sada moram po pivo.
Vettel više ne radi DRS. :hitthewal: |
Ohohohoho... van pa preko cijele staze :D ovo bi moglo biti +5 sekundi :)
Mercedes ubija na H gumama.
Bit ce gusto 😃 Ferrari jako brz na pravcu. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Citiraj:
Hamilton ne može više. Sada samo ostaje šta će Sudac reći. |
Zbog cega bi to trebalo kazniti Vettela?
Pobjegao mu je zadnji kraj, otklizao je preko trave i najbitnije za kaznu, nije bilo kontakta. EDIT: Gasim. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Koliko god ne volio Pepelka, fuck this.
Ne zbog opasnog manevra nego zbog utrke do kraja jer će se sad Ham voziti ko cuckold u 5 sekundi i neće više napadati :( Sent from S7 Presidency Phone |
Jeb.... +5 sec. Toto je odradio svoj dio. :goood:
|
Znaš kako je kad na Skyu seru po kazni :D
3s razmak, malo pomaknu slider u afterburneru i eto 1.5s nakon 2 kruga :D |
Citiraj:
Ti imaš stvarno bujnu maštu :) Hamilton se ipak nebu zguzio, ide on gung-ho :D Sent from S7 Presidency Phone |
Ma jebo te više formula...
Od 81. pratim a mislim da stvarno više nebum. |
Citiraj:
U ovakvoj teškoj i gustoj sezoni će svaki bod biti važan pa tako i ova pobjeda. Haahahhaha :lol2: |
Gabre ima uvid u Mečkin pitwall i slidere MSI Afterburnera, a ti imaš uvid u komunikacije Tota Wolffa i njegovih ađutanata kako nose debele kuverte po paddocku i vrše pritiske na suce...
Daj i meni pošalji malo te robe :) Sent from S7 Presidency Phone |
Vettel je odvozio strašnu utrku. Nevjerojatno je koliko je dobar kad se nabrije na pobjedu. Nisam mogao vjerovati kada sam ga gledao kako blebeće po 15 sekundi sa timom, a Hamilton mu se nalazi na 0.5 sekundi odostraga. Mercedes je apsolutno dominantan, cijelu utrku su držali tempo i da su bili na prvom mjestu bez problema bi pobjegli Ferrariju, ali ova kazna je jednostavno uništila cijeli doživljaj. Neću komentirati je li zasluženo ili nije, ali uništila je utrku.
|
Vett je sve dobro rekao na radiju, isto kuzim i suce, ali nekad se ne treba drzati pravila kao pijan plota, kazna nije bila u trkackom duhu
Na kraju 3 honde a samo 2 renola u top 10 :fiju: Inace Gaslyu polako pocinje visiti mjesto, udnderperforma bas osjetno, niti u jednoj utrci nine bio ikakav faktor da pomogne maxu/momcadi |
1 privitaka
|
Vettel je pukao kao kokica. Nije došao na intervju. Ja ne bi došao ni na himnu.
Sprdnja od odluke jer je toliko nebitna za Mercedes i sezonu ali ajde neka im je. Mercedes je danas ipak bio brži. Hamilton je stiskao 30 krugova. Svaka čast. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:00. |