![]() |
Onaj ko sudi po rezultatu nek' bolje ide gledati Davora Gobca kak vozi spust po Masarykovoj il' di je već Bandić stazu napravioo,nego nogomet :D
1-2 Fulani penal,dve slijedece 100m+ akvizicije itd....A ovaj navija za Leverkusen,bokte,kad se biralo,kaj nije Hansa Rostock bila slobodna? :D 2-2,praznik fudbala |
Ovaj dragovic iz leverkusena je panjina samo takva.. Odavno nisam vidio da je stoper doslovno kriv za sve golove svoje ekipe! Da im nije ovog malog kempla dva dodavanja leverkusen nebi spoji..
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
3-2 kakv lob Falcaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pa vi gledajte kample i vrsaljke.... :D |
izgleda da je Falkao na starim stazama
Divna lopta na njega i jeben gol |
Odlična tekma City Monaco :D Pep očajan xD kako Monaco odlično igra, jedina greška je onaj gol aguera, Nemogu vjerovati da je suba primio gol kroz ruke...
|
Ako kako Pep pizdi zbog već drugog penala :D :roller:
|
unti, 3:3 :lol2:
|
Fak,sva sreća pa je u gostima :D
|
Ne gledam nijednu jer nemam di gledat. Pratim tekst prenose.
|
Radiš il' kaj? Acestream majka?
|
Citiraj:
Propuštaš puno :D |
Daj me nemoj jebat :roller:
|
Ne znam dal' je Suba ikad poker primio u Monacu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: City :lol2: EDIT2: Evo i Atletika opet |
Kakvo je ovo buđenje u zadnjih pola sata :D
Pep mora dić spomenik igračima, 3 gola u 10 minuta... Atletico fino zatvorio... |
Ajme, mora da ih je Pep naribao na poluvremenu, koji preokret ajme xD
Brko kupi si za 10€ mjesečno 250 kanala, nema prekidanja strema, odlično radi na shieldu :D ma uživancija. Ono pucanje streama pa trazenje užas, no more :D |
ACESTREAM je freee :)
|
Ja imam Sky pa morem na TVu gledat bez štekanja i kašnjenja :D
|
Citiraj:
Jebote 14 golova u 90 min :D |
Ma otkazao i SKY italiu i njemačku i Digital+ i Canal+.....našao par kvalitetnih acestreamova i pići u full HD prek plazme :D
|
Dobro je ... sa razlogom sam išao na gledanje City-Monaco jer oboje igraju ludački nogomet, ali nisam očekivao teniski rezultat :D
Svaka čast na zabavnom nogometu, ali ako žele daleko stići, obje ekipe bi trebale naučiti igrati - obranu :D Btw Subašić se baš i nije iskazao večeras, a pitanje je kakav će rezultat biti u uzvratu sa ovakvom igrom ... ovdje ni jarunski varan ne bi pomogao. |
Defense? The hell with defense :D
Ovo danas je bio Stones kakvog smo navikli gledati.... |
Sad se sjetio Zaza zabit gol xD bit će golova, žešći tempo
|
Za milimetar i 2-2, ali dobro je, napadaju pa imaju sanse okrenut.
|
Ma moraju, još kad Bale udje, bit će još 2-3 gola na utakmici :D
|
Sudac briljira vidim :D
|
Citiraj:
Zaza je mogao ladno dobiti drugi žuti za bacanje carvajala ;) Muniru se vidi da mu je najbolji prijatelj u Barci busquets :D |
A dva penala za valenciju neces komentirat? :D
O crvenima nemoj jer je na obje strane mogao biti... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:16. |