![]() |
IslandSOOOOOOOOOOOOOOON!!!!!!!!!!!!!!!!! :p
|
Bravo Island. Trenutno Euroexit za Engleze.
|
Josko steauau ti nikada zaboraviti necu Jelicic bi mogao biti dobar izbornik. Ima znanje, razumije igru, cini se da ne bi imao problem zvijezde slati na klupu.
Ali komentator pa onda izbornik, hm... imali smo to... :D Ako je izbor novi poltron, a onda Cacke peglaj dalje, bez dvojbe. Bravo Island, gazi kolonijaliste :D Netko ce valjda poslije izvuci onog njihovog komentatora da se smijemo :D |
Ovaj Island je na drogama, sve ti nehebem. :D
|
Meni je Island nova najdraža reprezentacija. Nema predaje, ide se na svaku loptu maksimalno, nema diskusije sa sucem i pogledavanja hoće li ili neće nešto suditi. Samo nogomet.
|
Citiraj:
Btw, maloprije stigao sa puta, jbt prvo što mi je palo na pamet da su budale uistinu zamijenili dresove... Uf, Uf... Malo mi lakše sada, bolje da piše ENG nego CRO (umalo! :D). Dobro da nisam englez sutra... Prvo eurofobija, sada ovo...Jadni ljudi :( :D |
Citiraj:
Vizionar, vođa, filantrop :) |
Kada smo kod vođe... uočavam li samo ja kako su svi islanđani visoki, plavi, atletske građe...
Mislim da znam koji su otok saveznici zaboravili provjeriti. Gen (nogometni) je neupitan :D |
isuse boze, kako su ovi englesi losi, tolko bezidejni da je to cudo, nisu ni islandjani neko stratesko cudo od igre, al bore se za tu loptu do zadnje kapi krvi, kapa do poda ...
|
Citiraj:
Od kak znam za sebe, kad je u pitanju reprezentativni nogomet, glavno pravilo je da su englezi sranje |
Ovaj-son, onaj-son i eto ti četvrtfinala. Pas mater, svaki Islandđanin 18-30 koji nije žensko, nije bolestan, predebeo, niti mora čuvat ovce, igra u repki na euru.
|
Tooooo, #brexit
|
Evo vam ukruta sa otočića :)
#Drekshit :D |
Potpuni #brexit.
ISLANDSONNNNNNN!!! :D |
ova engleska je najprecijenjenija reprezentacija svih vremena
|
U boj u boj za Island svoj :D
|
ISLAND, bravo carevi!
|
Englezi dobili lekciju iz engleskog nogometa :-D
|
Prošli tjedan su na jednoj engleskoj televiziji (Lineker, Ferdinand ...) bili presretni sa Islandom u osmini finala ... Oh, how the mighty have fallen!
Još jedna (po ne znam koji put) potvrda da je engleski nogomet jednake kvalitete kao i onaj u HNL-u, samo imaju više para za kvalitetne strane igrače u toj ligi :D Dobro je Zidane rekao ... ovi englezi su luzeri samo takvi :D |
Meni oni imaju najkul navijanje koje sam cuo u zadnjih ne znam koliko. Lagano se useres kad pocnu hukat.
|
Citiraj:
|
|
Ajd barem u nečem je onaj naš Čajavec bio u pravu, teško će nam biti u kvalifikacijama za SP 2018, Islanđani će biti narajcani ko foke u proljeće.
|
Ha!
Nogomet je igra u kojoj uvijek pobjeđuju... Istina je :D |
Ako će naši igrat kao sada na Euru, pregazimo te kvale :)
|
Jedino mi je zao sto imam neki osjecaj da ce Francuzi nesto skrumpirat protiv Islanda i opet sretno proci dalje. :/
Ali, ne dajte se Vikinzi! Ako Island osvoji Euro, selim na Island. :D |
to njima od viska dnevne svjetlosti raste samopouzdanje, napola drogirana nacija :D
|
|
Citiraj:
|
Roy Hodgson podnio ostavku odmah nakon zavrsetka utakmice.Downfall of UK. :D
http://www.skysports.com/football/ne...eat-to-iceland |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:48. |