![]() |
Ama morao sam. :D
Citiraj:
|
Ne mogu vjerovati da tek sad vidim ovu temu, i ja sam s njima imao "vatreno krštenje" oko naručenog mobitela, koji je u trenutki naručivanja bio na stanju, te sam i mailom provjerio stanje prije naručivanja. Brzina mi je bila bitna jer je to trebao biti poklon, na kraju je ispalo da uređaja nema na stanju te mu je i dignuta cijena u shopu (meni je ipak naplaćena ona po kojoj sam ga naručio).
Na kraju sam uređaj čekao znatno duže, oko 30 dana, uz nekoliko mailova tipa "doći će sutra-prekosutra" koji naravno nisu ispoštovani. Velika zamjerka na neprofesionalnost i očigledno laganje (jer se ponovilo nekoliko puta), izgubili su me kao kupca za uvjek. |
Ostarivanje jamstva u ED.
Ukratko do sad: 1. inzistirali su da im pošaljem na servis u HU, nakon par mailova su se predomislili, da šaljem ipak u CRO; 2. 21.1 poslano i od onda ih nije bilo moguće kontaktirati mailom ni telefonom Nedavno: 3.3 posto sam bil u priličnoj gužvi drugi mjesec, 3.3. sročim službeni dopis i šaljem preporučeno (jer me nisu obavijestili da li su zaprimili robu, da li je identificiran kvar, kakva je procedura dalje: zamjena ili povrat...) 4.3. odgovaraju da su zaprimili robu i proslijedili je u HU 26.1., i da mi ne odobravaju povrat novca (koji sam tražil u dopisu) jer nije prošlo 45 dana 5.3. dolazi roba s garancije, ispravno, servisni list na magjarskom: roba primljena u servis, ustanovljen kvar i popravljeno 12.2. Kolko vam vrijedi zahebancija s njima: čekanje, natezanje, dopisivanje... tolko bi oni trebali biti jeftiniji od ostalih trgovina. |
Citiraj:
|
@partwish znamo!
|
Citiraj:
|
kolko cesto ponavljas, slobodno si mogao otici i pred ducanom dok ga je bilo zasutavljat ljude prije ulaska. jednom si rekao svoje iskustvo i dobro i vise puta, ali svaki put kad netko napise svoje iskustvo? , sta bi ja trebao ponavljat da je meni sve uredno zamjenjeno non stop?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Niti ju je slao ponovno, niti je tražio povrat para, niti se žalio inspektoratu, ništa, a druge savjetuje oko reklamacija. |
Citiraj:
|
Ajme sranja, tek sam sad naletio na ovaj thread... a već uplatio 1750 kn edigitalu za dva 2 TB WD Black diska preko firme... prošla uplata, sad čekam.
Bit će neizvjesno... nadam se da će ipak unatoč svim negativnim utiscima ovdje dobro proći i da će diskovi raditi, jer iskreno ne želim se jebat s Mađarima oko garancije i servisa... Izvještavat ću vas. Uh... |
Ako se ne varam, WD diskovi se mogu reklamirati kod proizvođača.
|
Obzirom da Black ima 3g. gare, možda dotle ED više ni ne bude postojao. :D
|
Aha. Kako se u slučaju takve reklamacije onda sređuje povrat novca?
|
Citiraj:
Kakav povrat novaca, pa dobiješ novi disk od WD-a kada ga pošalješ WD-u.... |
Ne dobiješ, nego dobiješ reparirani sa cca 6 mjeseci garancije kad šalješ WD-u.
|
Kupis disk s 5g gare, i oni ga vrate repariranog s 6mjeseci gare? Strasan support
|
Mislim da nema 5 godina jamstva ako se kupi na firmu.
|
zašto ne?
|
Da, zašto ne bi bilo? :S
|
Ima 5 ako piše u jamstvenim.
Repairing koji se prodaju valjda imaju 6 mj jamstva... |
Na ED stranicama piše 3g. Ja iš'o gledat. Iako mislim da je 5g.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koja je logika iza toga, da mi je znati?
|
Vjerojatno ista ona kao sto i taksist ima vece osiguranje od fizicke osobe i takve stvari
|
Citiraj:
Citiraj:
Ali dijelovi nikako, nisam nikada vidio nigdje da umjesto 60mj imas 2/3god... A ako na njihovom webu pise 3god gara za disk, onda i je tako za privatnu a i za pravnu osobu |
Izvještaj #1: ED je primio uplatu, poslali su mi račun, odabrao sam datum dostave sad u ponedjeljak, 30.3.
So far, so good... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:07. |