![]() |
Hmm, tko li je to pri vrhu :)
iako mi na mojem panelu piše da sam 5., a u statsima sam 15..... |
ma statsi NE rade kak spada jos
|
Citiraj:
|
kako ne... sve je lijepo sortirano :)
vidim da smo svi osim BD-a tu... edit, nećemo se pobit za plijen... samo bi se trebali dogovorit, tko će razviti špijunažu... |
onda ko ce razviti špijunažu???
|
Citiraj:
user_pref("capability.policy.policynames", "localfilelinks"); user_pref("capability.policy.localfilelinks.sites", "http://ogameXXX.de"); user_pref("capability.policy.localfilelinks.checkloaduri.enabled", "allAccess"); Ono http://ogameXXX.de je broj tog UNI 9 ...obićno je to tristo i nešto ... vidi u browseru ... |
Citiraj:
edit bd kastrirat cu te...kasnis...ocemo te u uni 9...pico jedna |
Citiraj:
imas 3 boda kao i pola cijele unije i ti se time hvalis :D |
nece ni to dragon,svejedno hvala.
ma ostat ce epicblue,makar ce mi gutati stalno promet a to nebi htio jel postoji jos neki nacin osim podizanja onog servera? |
evo vidi, preko noći nisam potrošio 4soma resursa, i padnem.... ali neka, sada budem ja....
|
Ja sam od 24:00 kad oso spavat pao sa 5 mjesta na 376
|
tako nekako i ja... jedino ludi penzić ima 6 bodova... :D
ali neka, sada idemo gore... |
Ja cu igrat sam ekkonomiju, nemam bas previse vremena jer radim, a na sljaci bas nemrem kad ocu na komp:( a jos igram i uni3 tak da necu nesto strasno rast s bodovima.
BTW zakaj nemam on\off status kod liste clanova, kaj to tek kasnije dobim ili... |
Tko je ovdje u Uni3? Javite mi na PM koji ste savez i zelite li ga mjenjati(savez).
|
ON/Off status nemaju svi... vidjet ćemo kako će se razvijati situacija, ali po mom iskustvu, uvijek neki otpadnu, neki su spyevi i tako... samo mjere predostrožnosti....
|
@Renesis
Ovo je sramota: :eek: SPECIJALNI RANKOVI:Deda,Old School,Ministar Napada,Ministar Obrane Rank Tek sam dosao traje prva 3 dana i clan koji ima taj rank nemoze slati samo kruzne poruke. Namjerno si mene ispustio i nisi stavio moj rank na listu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel netko igra u UNI 7 i 8.
Znam za dvije dobre farme 2:200 i 1:250. |
Citiraj:
|
mala ptičica mi kaže da će uskoro u UNI 8 biti farma oko 4:450 ;)
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
a dajte se bunite dedama :D ja sam tu da glumim facu :D
to je ili fish ili mačka stavio... |
Citiraj:
Shame on you.. :) |
Idem prema vrhu.
Noćas sam skočio za cca 350 mjesta. Sad sam 748 |
Ja se isto vracam nocas sam skocio preko 100 mjesta ali posto sam se digo pred podne u podne sam pao 18
|
ma to ovi klipani koji ne spavaju po noći su se digli... al evo transporteri su samo par sati udaljeni :snipe:
|
Ajde kempaj kao u CODu... :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:50. |