![]() |
|
|
Mislim se ponovo instalirat XD jel dominiraju rusi jos haha
|
Citiraj:
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...pQWhG_7T84grsL |
Stra me baci gaem da nebi rage-a i odma pobrisa ka zadnji put :S čekam fa buden dobre volje :D
|
Najjače mi je što kad pričaju na voice chatu nešto i razumijem, al kad pišu čirilicu sve bi ih poslo u ***. I onda još skužim da netko pizdi jer nisi napravio što je on htio :D
|
|
bristledrek :)
|
Ajme ova stetočina :D
|
Citiraj:
|
najbolji tank ali dosadan i limitiran
|
ne to, vec svaki novi heroj mi ide na zivce jer ga igra ekipa koja zna, i ona koja nezna, pa par dana nakon patcha izbjegavam igranje :)
sta ce tek biti kad techie dode, morat cu odustat od dote na jedno 2 tjedna :D nije problem u onima koji znaju, vec u onima koji neznaju :D |
baš :D daj mi techiese :zdero2::care: jedva cekam kombinacije s tuskom, tinyem, debelim i sta jos ne
|
evo upravo sam sad igrao s ekipom koja misli da je bristlefag najjaci heroj u igri, kao svi ce me napadat i onda cu biti carry, ode safelane, nafarma vanguard i blademail, i skuzi da ga ekipa ignorea u fightu...
majko mila kakve oni heroje izdaju van, nebitne, umjesto da stave terrobladea koji ce u competitive doti nac mjesto, ne, oni daju medusu, bristlea i takve... |
urn, bracer, boots i farmas do 20min da skupis radiance...ako u to vrijeme ne skupis radi onda slobodno obrises dotu :D
|
Radijacija na svinji? Kill yourself. :D
|
reci ti meni bolji i brzi nacin kako da privuces focus na sebe kad si vec tolko pametan :)
|
Blinkaš se među njih. Garantiram da će te krenit napadat. :D
|
:nono:nije niti svinja više
radiance definitivno ne |
uz dobar support ja s bristlom za 16-18min sastavim radiance...a nakon 22. min se ne isplati sastavljati tog vraga :p
@domina bristlu je vanguard samo bacanje para, 2 bracera ili bracer i urn...i to ti je dosta dok ne dovrsis radiance a ako te bas protivnici prcaju, onda se uzme samo vitality booster i cuvaj ga za heart :p |
Citiraj:
Svinja je heroj kojem napravit radijans ima najviše smisla jer s njim se vode najdulji fajtovi gdje radi napravi masu dmg... a da ne govorim kolko on može posisat dmg-a... Jedino je problem kad ga je pametno napravit.. jer vanguard i pipe su isto ponekad veoma potrebni.. ovisi o neprijateljima.. |
svakom mele je radiance "najvise smisla" -_-
samo po meni njemu idu tank itemi i killer itemi (radiance to nije) a bome i treba mana regen za šmrklje i bodlje, a urna tu faila |
da, urna samo za mana regen sluzi :care:
|
radiance rush ispod 20 min > samo relic farmaš, niti bootse nemaš > upadaš sa radianceom i BoS u prvi teamfight na 25 min > umreš > ideš farmat nešto za helte > eto 30 min, ništa nisi napravio
|
zhecky, ti neznas igrati dotu ako ti treba 20min samo za radi...sorry :)
u 20min se skupi 2 bracera, boots i radiance bez problema, cak i brze ako imas dobar team a rushanje u teamfight? koji ti je vrag? normalno da ne rushaš prvi u fight... btw...jesi cuo za gankanje? |
Baciš 5k golda za auru od 40 damagea po sekundi koja je ionako beskorisna. Nemaš HP-a ni mane... Heart > Radiance.
|
ma pusti ga, igra s ekipom protiv botova... sigurno cu te pustit da mi sve to ufarmas, nisam ti ja kriv sta igras protiv fikusa
|
Pa kakve ovo kretencine igraju na EU West serverima ?!?!!?
Sve neka ćirlica, neki libanonci, egipćani i ostali nesposobni idioti... i onda im pokušaš ukazat koliko su retardirani za ovu igru, završiš u low priority sa još gorima. :care: |
baš to :D
|
Evo recept iz HoN-a za Bristebacka, igrao sam i Dotu2 i buildovi isti kao iz hona uglavnom djeluju dobro.
Znači prvi item je svakako Vanguard, s tim da se pokupi obične čizme i Ring of Basilius da možeš špricat bodlje, normalno ako imaš nekog tko daje mana regen ne treba toliko, al eto dobar item jer daje i armora makar malo. Nakon što skupiš Vanguard i Phase boots, ide se na Assault Curiass ili heart, ovisno o farmu, ako imaju dosta magic dmga normalno ide se prvo na pipe. Kasnije ili Shiva's ili Vladimirs za armor, a može i Desolator ako kontroliraš game, vidim da pišete tu da su mu povećali dmg, tako da će sa Desolatorom cirkus radit |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:51. |