![]() |
Citiraj:
|
Jos bolje, taman se stigne popit cuga i onaj ko hoce moze otic kuc gledat u miru :D
|
1. Momir
2. mislav_os 3. Fre@k 4.dart_tom 5. |
1. Momir
2. mislav_os 3. Fre@k 4.dart_tom 5. -POP- Pitline dvorana Gradski vrt?! |
da, pitline :D
mislave, ocemo mi skupa na tramvaj? |
Momire ako si jos uvijek na istoj adresi mogu vas ja pokupit :D
|
moze, samo nek se mislav izjasni do kad radi i kakvi su njemu planovi :)
|
Radim sutra do 15h, od onda sam slobodan, ja mogu do tebe Momire doci pa pricekati s tobom freak-a. Ajde mi samo na PM javi kad da dodjem kad se vas dvojica dogovorite ;).
|
radim do 15-16h nakon toga picim do emezete pa do momira po vas...oko pola 5 bi trebao najkasnije biti tam ;)
|
Znači 17h pit line. jel treba nekog povesti, idem s juga 2?
|
1. Momir
2. mislav_os 3. Fre@k 4.dart_tom 5. -POP- 6. dejan_bin_laden nagovorio me dart tom p.s. nemam lipe :P |
doce i domy koliko sam cuo :)
a sta je sa miletom, oce nailaziti? alo MILE :D |
Krećem za koji minut.
|
nažalost, ima i onih koji bi voljeli doći, upoznati ekipu, ali nemogu, pa ne bi bilo loše da netko (ili više vas) uključi koji puta i kameru, pa da ovjekovječi taj povijesni čin...
savjetujem da slikate/snimate u početku, jer kasnije možda neće biti "lijepih" slika, hehe.. uglavnom, lijepo se provedite! |
bolje da odemo u staklenik na bosutski tam 6kn pivo a ne tu nekih 11kn
|
Domy i ja dolazimo. Ajde, kada tocno tamo da se pojavimo? Mile, i ti dolazis,opaa, neka ajde. Vanjus, a makar a cugu jednu ajde :)
|
dok vi uživate, netko mora i raditi... upravo čekam kolegu sa foruma da trgujemo!
|
dobro, danas u pitstopu, pa cemo se dogovorit za drugi put di ima jeftino :)
|
Ja samo da se javim da zam živ (i slobodan) i da nisam uspio ući u HR sinoć. :fuming:
|
Haha a mi cekamo i cekamo . :D ljudi se vec poceli brinuti
|
Pa da, ma Mile zaboravio doc pa sad javlja kao da nije uspio :P. Bilo je oke, samo sto su dart tom i dejan prerano osli, ccc. Fre@k, zbog tebe smo izgubili! :P
|
haha da da dok sam ja bio tamo vodili smo. Dodjem doma katastrofa. Jedva sam znao otic s onog parkiralista jebote vozio sam se jedno 5min po onom mraku, nisu svijetla upalili na svaku strijelicu izlaz ja skrenem ali nikad izlaza hahaha, dolazim napokon do "izlaza" i bacam ljevi zmigavac ja konto raskrizje kad ono usrani kruzni (sam sebi sam se smijao koda 1 dan vozim ). Nije alkohol :D
|
Da da, nije alkohol, to je od onog sendvica :D
Jesi ti zagubio upaljac, neki crni? |
nevalja taj upaljac, to je ostavio od pop-a onaj pajdo
|
Ima tko iz Osijeka da ide prema relaciji Zagreb ili Varaždin da bi bio voljan pomoći dostaviti komad hardvera :chears:
|
Dobar Dan pivopije jel ima tu živina da se popije neka pivica po ovim "vrucinama"
Nemoramo bas pit ovaj vikend ali recimo sljedeci :D |
Ovaj vikend nemogu, u subotu sam na krizmi, u nedjelju sam na pricesti (tamo cu popit i oladit se) :)
Sljedeci vikend sam vjerojatno slobodan i zainteresiran za dolazak na sastanak :D |
Ja idući ne mogu, a ovaj pijem tak da...
|
Da znam da ti pijes, nisam ti javio da necu moc doc :(
Popi i za me koju, ja cu se za tebe najest janjetine i prasetine :D |
ajde skontat cemo jedan tjedan kad svi mozemo, samo treba sacekat ove druge genijalce da dodju :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:58. |