![]() |
Šo nema onih starijih serija višeg ranga gdje si mogao birat boju osvjetljenja?
U zadnje vrijeme jako slabo to pratim morao bi se ponovo bacit u to :) |
alpine obično ima 2-3-4 boje i to je to... pioneer ima maltene rgb spektar i možeš podesiti bilo kojem autu.
|
Ma to sam i mislio znam da su dugo furali zeleno, jantar, plavo i kasnije bijelo
|
Kad smo već kod autiju evo jedan besplatan prijedlog za ovaj tjedan:
http://www.hak.hr/vijesti/izdvajamo/...avnosti-vozila Ne košta ništa, a još dobiješ i kantu s 3 litre tekućine za stakla. Prošao bez greške jutros, pa ću valjda i za 2 mjeseca kada mi dođe redovni tehnički pregled. :D |
Koja tekućina za stakla, nadam se samo da nije onaj drek kaj se prodaje u šparu. :D
|
Citiraj:
Ova isparava aceton i alkohol i neznam sta jos,glava pocne boljet,jos ak ventilacija radi...uzas:D |
Onda je to ta Auto Lux. Jebote irud da te policija zaustavi mislili bi da si imao dernek u autu koliko smrdi po alkoholu.
Kupio jednom i doslovce sam je išao ispumpavat van iz spremnika. Smrdi po spoju votke i acetona :D |
To je taj da,proizvodi i puni KG.Kad udje miris u auto navecer,smrdi u jutro...neznam za kog je to napravljeno...sprico sam ga van drugi dan:D
Uzeo sam od Blur-a,Tekucina za pranje vjetrobranskih stakala,-25,u Mercatoru,taj je ok |
ja sam objavio rat smrznutoj šajbi i guram -60 koncentrat sa omv-a sa 2 deci destilirane :)
|
Kakve veze ima smrznuta šajba sa tekućinom za prat prozore?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Dobro posluži i nasilno odstranjena bočna stranice kartonske kutije neke plazme ili LCD-a. A u hitnim slučajevima upaljač i ženin lak za kosu.
|
uđem ujutro u vozilo i ove tanašne premaze leda ubijem sa tekućinom, a nakon "otapanja" leda ne ostane tanki sloj koji se zamrzne pri vožnji.
metlice su tak i onak uqrcu tako da nakon zime idu nove. |
Ima tko upucen, da zna koliko 4 ove alu felge - vrijede? Bile su na laguni, udaljenost je 108mm ako se ne varam. Na prvu ne vidim nikakva oštecenja.
http://www.pohrani.com/f/3E/7p/3JiC1uPE/27112011531.jpg |
Citiraj:
14" - 700kn 15" - 900-1000kn |
16" su. Ne znam marku. Mislim da su orginal renault.
|
gdje kupiti 13" naplatke,ratkape? (astra) ili ako ima tko za prodat,ali nove (pm)
našao na njuškalu za 80kn ali nema više.. |
@gilbert... soma ako dobiješ, dobro si dobio.
računaj da u današnje doba nestašice orginal megane 17" (narva ili tak neke) u vrhunskom stanju NE idu za 1500kn ;) |
Ok, hvala. :) 1000 kn mi dobro zvuci.
|
http://www.youtube.com/watch?v=nw6WnrqMDTw
Unutrašnjost je svršššššššš. Nadam se da bi ću nabavit jednog dana, polovnog naravno.:D |
|
Citiraj:
Ako bi već bira E30, ovako bi nešto bira... |
danas vidi golf s predobrim alu felgama,aj da pogledam koji je motor,kad ono Golf V,ali GOLF GTI TDI ?
|
Ma nisu 2 motora nego je GTI oprema a TDI je oznaka motora. To se unazad par godina fura kod dosta firmi tj. prodaju opremu/paket sa sportskim imenom a motor je bilo koji.
|
Jel nije GT Tdi? Znam da je postojao Golf III Gti Tdi, ali za peticu nisam siguran :stoopid:
|
Ne,uslikati cu ti ako ne vjerujes,GOLF V je sigurno,sa lijeve strane GTI,sa desne strane TDI...
i ovo prvo lici ko da je nalijepljeno Citiraj:
|
Citiraj:
Pogotovo ako pričamo o VW-u. Pročitaj dolje :) Citiraj:
Edit: Blava - ne postoji GTI TDI petica, nalijepljeno je, kao da je problem nabaviti GTI oznaku od petice i nalijepiti uz originalnu TDI oznaku.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Bila je najavljena šestica GTD, ista oprema, isti izgled i isto ks ko i GTI, samo dizel :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:22. |