![]() |
naravno o ukusima se ne raspravlja, ali Frasier kao serija meni osobno je super. i skoro svaka epizoda je smiješna. tek nekoliko epizoda je dosadnih.
iskreno ne bi Frasiera uspoređivao s Modern Family. Modern family po količini humora nije ni blizu Frasiera. Također dobra serija je Bračne vode s Al Bundy :D |
Uz svo dužno poštovanje svim serijama i svim ukusima, i uz duboko razumjevanje da se nekom jednostavno ne sviđa taj štih,
ali M*A*S*H 4077 je i danas u vrhu mnogih ljestvica, s dobrim razlogom. Iako je iz 70-ih, volim pogledati kad god imam priliku... |
Blood of Zeus
Novi anime od Netflix-a ... odličan Dostupan u videotekama https://m.imdb.com/title/tt10009170/ |
Izgleda da je isti studio kao i za Castlevaniu koja je super. Pogledao sam prvu epizodu i lajkam.
|
Nemojte mi protiv Frasiera. Jedan od top 3 sitcoma ikad. MASH je dobar, ali mi nikad nije sjeo i malo mi je previše old school.
|
Citiraj:
Neko voli dummy sitcom ko i Fraser(I ja obožavam Bračne Vode recimo) ali Mash je više od dummy sitcoma. Nisu ista kategorija. |
Ne možeš baš Frasiera nazvati dummy sitcomom. Za shvaćanje tog sarkazma i ironije ipak treba nešto više moždanih vijuga od canned laughter sitcoma tipa Friends.
|
Advanced Cheers....to je negdje domet sarkazma u Fraiseru...zapravo to je Frasier. Buffed up Cheers. To im je bio cilj sa tom serijom,to su i ostvarili.
|
Izašlo je novih 5 epizoda animirane serije Primal genijalnog Genndy Tartakovsky-og (Samurai Jack, Dexter's Laboratory,...)
|
ted lasso
već je bila preporuka pa ne stavljam link. odlična serija. radnja za one koji ne znaju: trener američkog nogometa dobije posao managera premiership kluba u engleskoj. naravno: ne zna apsolutno ništa o nogometu. serija je zakon. |
Citiraj:
Pogledao prve dvije epizode od The Pacific. Osjeti se drukčiji stil u odnosu na BoB, ali i ovo je odlično. |
|
Ako nisam usamljeni ljubitelj trilogije knjiga od Pullmana samo info da je počela druga sezona i da se pojavila u videotekama...
|
Jel to mislis na His Dark Materials?
Gledao prvu sezonu bila mi na rubu, malo mi na momente vuklo da je to za do 6tog razreda osnovne. |
Citiraj:
Ae. Kažem treba voljeti trilogiju knjiga... mislim da je odlično ekranizirano. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Budem odgledao i drugu, mada kazem djetinjasto mi ispadne mada mi je prica zanimljiva pogotovo jer nemam pojma o cemu se radi niti iz te spomenute trilogije niti od cega prije pa niti neznam sto mogu ocekivat dalje da se desava i to me jedino vuce k seriji. Polarni medvjed koji govori mi je kao sto kazem... too much fantasy, lol
|
Helstrom - Marvelova kopija Constantina samo šta u ovom slučaju imamo brata i sestru koji se bore protiv demona. Bezveze serija, a i navodno je cvik jer je snimljena prije Disney preuzimanja. Jedini plus je slatka mala iz Vatikana, ali konstantno je u nekim debelim džemperima i kaputima pa ni to ne pomaže boljoj ocjeni 3/10
|
zaboravih odgovoriti
puno hvala na prijedlozima ! :chears: javim dojmove... jednom :) |
Stolen Away (Perdida) 2020 svakako preporuka za pogledati, mislim da ima 11 epizoda..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
A sto fali plavim sisuljama u superherojskim kostimima?! :D
Dovoljno je da je Disney. Svaka cast na crticima i bajkama, na tome su trebali i ostati. Sve ostalo, iole ozbiljnije, jednostavno (im) ne ide. Valjda zbog interne politike, korektnosti, image... sve usofte da bude na nivou snjeguljice i sedam patuljaka (ne remaka za odrasle :D). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
The undoing
https://m.imdb.com/title/tt8134470/ Pogledao prvu epizodu i najavu 2. ... sad jedva čekam večeras da nastavim Impresivna glumacka ekipa, jedino plastična Nicole s vjecito istom ekspresijom malo ide na jetru. |
Počeli smo gledat Good Girls https://www.imdb.com/title/tt6474378/?ref_=fn_al_tt_1 ,gledaju se 3 epizode dnevno.Onda je valjda zabavno.
|
Pogledao jučer 1. epizodu Umbrella Academy, sasvim solidno se čini.
Nastavljam danas. |
Citiraj:
Po meni 4 od 10 Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk |
:(
Ako neće ići, neće, hvala na upozorenju. ;) |
Citiraj:
To mi je u Top 3 SF serije, zapravo općenito serije, u ovoj a i 2019 g. Toliko mi se svidjela. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:11. |