![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom, problem sam riješio vrlo jednostavno: apply-ao neku drugu temu, i valjda je ona zgazila sve postavke, uključujući i lock screen. Sad mogu editirati lock screen i sve radi. Najveći problem mi je bio pronaći na netu original animirani background kojeg koristim za lock screen, naravno da ga nigdje nisam snimio tada, ali sam uspio i njega naći. |
Citiraj:
Inače za sve nas koji ne vole ovaj novi vertikalni skrol u app draweru... Neki veliki mozak u Samsungu je tu opciju postavio na najmanje logično mjesto koje možete zamisliti :hitthewal: U app draweru, tap na 3 točkice u search baru -> Sort -> Custom order Dobiješ horizontalni skrol, al sve ikone su naravno random razbacane :roller: |
Citiraj:
Kakvi kreteni... Sad mi mob izgleda ko da imam xiaomi launcher...koma |
Citiraj:
Ja sam to riješio na način da sam stavio abecedni red, napravio screenshot pa vratio na custom i poredao sve kako je bilo :fiju: |
Kako vam nije lakše letit kroz drawer vertikalno, nego horizontalno ?
Meni je ovo puno bolje... |
Kopiraju Pixele
|
Citiraj:
Takad app drawer androidi imaju vec godinama...baš zato mi se sviđao samsung jer je imao drukčiju prilagodbu. |
Gofno od updejta .
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Nakon zadnjeg updateea na S22 sam primjetio da kada ubodem USB u mob nemam više ikone u gornjem lijevom kutu pa ne mogu napraviti safely remove.
Nakon čačkanja ustanovio sam da su to premjestili u file manager na način da kada otvoriš USB u njemu u gornjem desnom kutu pod tri točkice ima opcija Odspoji. Totalno bzvz |
Citiraj:
A imam opciju i abecednog poretka u horizontalnom pogledu. Ne razumijem o čemu pričate. Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk |
I meni je ostalo horizontalno samo mi je zamijenio prvu i drugu stranu. Na Home screen-u imam 4x7 ikone, pa su widgeti postali presitni. To sam popravio u Good Lock/Home ponovnim postavljanjem.
Animacije su drugacije, ne nuzno sve i bolje. Ona za otkljuvanje mi se ne svidja, cesto je trzava kao i jos neke. Ima mikro stucanja kao da adaptivni mod negdje zablokira pa nema dovoljno Hz. Kao nedostatak mogu navesti da nema opcije sklanjanja stvari sa panela neko samo premjestanje i pilula baterija sa postotkom koji je teze citljiv (instalisao sam Battery icon). Baterija za prvu noc dosta stabilna uz nesto manju potrosnju u mirovanju. Edit: Nakon update-a dosta apk je imalo blokirane notifikacije (Viber, Whats, email, msg...) |
Evo drugi dan korištenja i ok mi je. Thnx @glpcha za sugestiju da se može narihtat na together. To me zapravo najviše nerviralo. Ostalo je super.
|
Preporuka za pogledati svima koji su napravili update na OneUI 7.
Malo je iritantan indijski naglasak al ima dosta zanimljivih hitova za bolju funkcionalnost i izgled novog UI-a... Detaljan video svih featursa (39 min): |
|
Znači najbolje da još sačekam 2-3 fix updatea pa tek onda updateam na UI7 :D
|
Apdejtaj odmah, nemaš što izgubiti. Baterija samo traje i traje.
|
Momci, koliko bi bila realna cijena za s25 ultra 256gb (neotvaran), a1 2god garancije?
Gledam njusku, ali cijene su jako šarene... Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
950€-1050€.
|
900€, bude ih u oglasima..
|
Jesu na S25 Ultra updateovima popravili imalo kamere otkad je izašao ili su i dalje tek prosječne ? I radi li vam gpay najnormalnije ili ? Razmišljam se prebaciti s jabuke na s25U ali nakon S23u i iskustva s njim pušem na hladno.
|
s25 ultra
dosta razočaravajući telefon.... baterija nemre izdržati od 7 do 00 za takav flagship imho totalni fail. kamera je dobila dva update i nešto je bolja |
Ja imam S25 Ultru, , od 07 do 00 ostaje mi 72-78% baterije i to pogotovo na 5G. Prilično sam iznenađen što nema battery drain nakon 2 tjedna korištenja sa backupom od S24 Ultre.
Kamera je vrlo dobra po danju. |
Tako sam i mislio, precjenjeno govno… A ništa, jabuka do daljnjeg dok nekim čudom ne dobijemo vivo/oppo u EU
|
Hahahahaha precjenjeno govno ali ja ostajem na jabuci uff f. Dobar
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Ja potrošim u prosjeku oko 40-50% za cijeli dan. Manje nego sa 14 Pro kojem bi pojelo bar 60%.
I što god radio zahtjevnije (lightroom, rezanje, exportanje videa/slike) iPhone se kurio od vrućine da sam mislio da će u jednom trenutku ekslodirat u ruci. Nedo bog ikakav multitasking... Dok S25U hladan do jedva mlako topal, svi isti zadaci, ni da ga dirne. iPhone: Poslat neki video prijatelju i dok se šalje stavit u pozadini da bi nešto drugo pogledao ili napravio dok se šalje. Možeš mislit, odmah error kod slanja. Moram za svaki drek dok se šalje buljit u progress bar i pazit da se ne ugasi ekran. Kad pričamo o precijenjenim govnima. I da, poanta priče. Sve je to individualno, ovo zadnje je bilo samo usput kad se već pljuje. :D |
Citiraj:
|
Predstavljen je S25 EDGE ako nekoga zanima.
|
Citiraj:
|
sa 3900 baterijom, iznimno. :D
vratili se u 2014-tu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:19. |