![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Kad pogledaš javi se sa dojmovima, pa da prokomentiramo. :goood: Također preporuka za sljedeće: The Man from Nowhere (2010) New World (2013) |
Pogledao Robocop. Kao netko tko je vidio original kad je izašao, mogu reći da je ova verzija s**nje. Gluma - 0 bodova, karizma glavnog lika - 0 bodova, radnja - 0 bodova, izgled Robocopa - 0 bodova,... Šteta izgubljenog vremena. Uz glavnog glumca, najlošiji mi je bio M. Keaton. Takva nonšalantna i BMK gluma M. Keatona je dobro prolazila u zahebantskim/parodijskim Batmanima Tima Burtona, ali ovdje nikako.
Još jedna potvrda da je većina remakeova debelo lošija od originala. |
hehe, s obzirom na kolicinu pljuvanja spustio sam kriterije pa je robocop ispao ok,, 6/10. Gle ima filmova koji zasluzuju 0. Gluma glavnog je prazna i to je najveci problem
|
dobio je oskara ove godine za strani film.
http://www.imdb.com/title/tt2358891/ jedan potpuno drugačiji film sa odličnim glumcima. Svatko će se zamisliti nad ovim filmom. potiće moždane valove i ostaje dugo u sjećanju. toplo preporučam nešto drugačije od klasičnih holivudskih filmova. |
Doc Brown iz Back to the Future se pojavljuje u A Million Ways to Die in the West :D
|
Pogledala The Sacrament i In the Blood..
danas bi mogla neku komediju... mozda Vacation? :D |
Ja gledam Shallow Hal na HRT-u. :D
|
Dajte preporuku neke dobre akcije/avanture/postapokalipse/apokalipse ili ratnog filma ili sci-fi dobar. bez velike drame :) hvala!
|
Citiraj:
Screamers 1995 (prvi) Event Horizon Sphere (prica dobra, film malo nategnut) Waterworld (isto prica dobra ako ignoriras vezu klinke-costnera) |
RoboCop (2014) - kako su neki popljuvaki film i nije tak loš dao bi mu 6/10. Najviše me iritira Samuel L. Jackson kao neki narator koji objašnjava što se tu događa. Imam osjećaj da su producenti dosta prtljali po filmu da ga prilagode za US tržište i dnevnu politiku.
Moglo se ući dublje u problematiku sa dronovima. |
Ima li tko kakvu komediju za preporučit, novija neka? :D hvala :chears:
|
klik :D:D
|
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt2004420/ http://www.imdb.com/title/tt3038034/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Od filma sam bio očekivao teški trash. Zapravo, nisam imao nikakva očekivnja, pa sam se iznenadio. :) Jedini minus je što je film Pg13. Jbg, ne može Robocop biti PG-13. |
Danas gledam Patrick i Mr. Jones
Hororci :D |
Citiraj:
Kao što rekoh producenti vole prtljat po filmu radi ciljane skupine:nono: |
Upravo odgleda novi X-Men.
Odlično, interesantan zaplet i super povezana priča. Uz prvi dio, meni najbolji X-Men, miljama isprid Avengers sage. |
snowpiercer.........
pojma nemam. rezime cijelog filma - ako ga i fulate, nista posebno. ako ga i ne fulate - nista posebno. |
|
Pogledao: Oculus
http://www.imdb.com/title/tt2388715/?ref_=nv_sr_1 Film onako, nije los. Mada sam ocekivao puno vise po najavama al eto nije los horor za ubit vriime :D Ocijena 3.5/5 |
Air America
klasicna zanimljiva avantura :) |
Citiraj:
Jedina mala zamjerka - u drugoj polovici film malo gubi na napetosti i zanimljivosti, ali svejedno, vrlo dobro :) |
Ceka me dug i dosadan vikend..moze netko preporuciti neku dobru misteriju? Onak napwto do kraja?;)
|
Citiraj:
|
Looool..ne fala :p
|
Napokon netko :lol2:
|
Jack Ryan : Shadow Recruit ovoliko propagande ne vidjeh još od Bulajića ili Sedlara,
ajde, da je snimljen za vrijeme hladnog rata, još bi i prošao, ali ovako..ajme meni. Glavni negativac rus, protagonist Jack Ryan, "spontani regrut CIA e, bivši marinac.." Tom Clancy, sve je jasno. Film kao stvoren za "trailer white trash" populaciju, koja sa 17. pivom u jednoj ruci i cigaretom u drugom, objašnjava svome potomstvu "vidiš sine/kćeri, naša USA inteliđens sve ima pod kontrolom, mi smo ti gospodari galaksije i Božija vojska" ocjena 1/10, radi K. Costnera. Nemojte me krivo shvatit, volim trash i sve one Reganove propagandne filmove, ali problem je kod ovog, da zbilja pokušava dočarat ovo gore napisano. |
Citiraj:
da sam znao prije gledanja da su to napravili nebi se ni trudio. |
Da, lik je hladnoratovski agent, a ne future warfare baja.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:21. |