![]() |
Ako ga netko misli pogledati ili mu je promaklo kod prvog gledanja, neka ne zaboravi na donji film odnosno miniseriju u dvije epizode koji zaokružuje priču Farscapea.
The Peacekeeper Wars - Part 1 i Part 2 |
Gledam na Netflixu The queens gambit, iako me šah ne zanima, sjela mi je nekako serija, počeo sam je gledat ono usputno a sad pratim aktivno.
|
Ajoj budem i ja poceo taj farscape mada mi stvarno to po traileru izgleda komicno. A ovo za the Queens gambit mi izgleda obecavajuce. To cu definitivno pogledat.
|
Citiraj:
Jbga, i originalni Star Trek izgleda komično, pogotovo kad krenu svemirske borbe sa onim zvukovima sonara za vrijeme kojih svi šute kao u njemačkim podmornicama......da ih ne bi netko čuo :D:D:D i još šapuću, lol, no umjesto da se pokidam od smijeha, ja se uživim u to i gledam sa strepnjom i šutnjom i dalje tako da ako ti se svidi setting i storyline zaboravit ćeš na kostime i lošije efekte. |
Ok dodao sam ga na listu, ali ova sahistica me nekako vise vuce pa cu prvo to. Plus imam jos 14 sezona Supernatural, nije mi jasno koga vraga su snimali u toj seriji. Pa svaka sezona ima po 22 epizode i ima ih jos skoro toliko, a vidim i dalje se gura i gura, pa u 15 ili jso vise godina ovi glavni glumci mora da su osjedili, lol
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Di se streama taj farscape sad, google kaze prime video ali ja ga ne nalazim tamo.
|
Citiraj:
To sam upravo izmislio i molim copyright ako netko želi napravit SF seriju. Nemoj zaboravit da je konzumov skener barkoda na čipsu u 60-im bio SF ili instagram. Logika i SF nisu nikad bili baš potpuno kompatibilni. |
Svi mi stalno putujemo u buducnost, neki pri tome i stoje na mjestu :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@mommistake - helix , pogledao 2 epizode pa me dosta zainteresiralo ...
https://www.imdb.com/title/tt2758950/?ref_=fn_al_tt_1 |
uf, sićam se te serije.
To je ostao cliffhanger, u suštini te navuče i onda te ostavi spuštenih gaća. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Frende, ti si maksimalno, ali maksimalno, promašio moju poantu. Živio ti i uživaj. :chears: |
Ja na netlixu samo gledam Foresnic Files, prezanimljivo, epizode po 20tak min.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pomalo gledam Band of Brothers i dobijem pokoji CoD2 flashback. Fenomenalna serija. |
Zar je već prošlo 19 godina od te serije? :O Kao da sam ju jučer gledao, jaoooo.. Odlična serija, zvuk, kamera, sve..
|
Imao sam kakvih 11 godina kad je izišla, pa me tada nije baš interesirala. Došlo vrijeme da se ispravi nepravda. Vjerujem da je i The Pacific na razini, jedva čekam.
|
The Pacific je dobar, no nije kao Band of Brothers.
|
Ako gledas BoB, svakako odradi i Pacific, nema smisla zaobilaziti.
|
Alo, pazit sto se pise da ne bi bilo po prstima ;)
|
There, I fixed it. Ako treba mogu priloziti i clansku iskaznicu iz videoteke :p
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Anyway, nekako uspio odgledati For All Mankind. Dobro je pocelo i onda su se pogubili. Na momente zanimljivo, na momente dosadno. Vecinom dosadno. Neke stvari su ostavili nedorecene, neke nemam pojma ni zasto su bile u seriji. |
Krenuo Mando Sezona2 :).
|
Au, thnx :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:17. |