![]() |
Citiraj:
ali back-up - om možeš pospremiti samo postavke ne cijeli fw, znaći povratka na stari fw nema, jer kod frizeva za svaki fw postoji tool za vraćanje fw a bez njega ne možeš vratiti jer ti za to treba kompletan fw koji jedino ima a1, znaći oni bi mogli kad bi htjeli, ali ne žele, mogućnost brikanja routera je ogromna tako da bolje ne dirati. |
U ovom slučaju ne branim ISP tj. A1 ali normalna stvar da prvo moraju testirati novi fw na x klijenata i kada vide da sve radi kako treba (ovo sve čitaj: osnovne funkcije), onda tek ide "masovnije" puštanje novog fw.
Tako radi svaki veći ISP. |
|
trenutno sam na 200/20 na kabelu, uzeo sam onu turbo brzinu opciju za 20ak kn sta je bila, inace je 100/10. Oce me automatski prebacit na ovaj skuplji giga il ostajem na ovom 200/20? ako ce me prebacit na ovaj skuplji gasim ovu opciju turbo/giga jer mi realno ne treba...
|
Citiraj:
Danas su mi isključili HBO i Cinemax, zvao i kažu da nisam u grupi korisnika kojima je automatizmom produžena mogućnost korištenja usluge bez plaćanja paketa,... što reći :fuming: Inače, teta je rekla da je cijena novog/dodatnog HBO paketa 8€ :roller: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vidim da nude 2Gbps brzine za moju adresu ali nemam optiku, samo coax kabel.
Jel to nesto novo ili greška? Znam da 1Gbps ide bez problema na coaxu. |
Citiraj:
|
Znaci makli su 1Gbps opciju, stavili 2Gbps i povecali cijenu za +10 EURa? Bravo A1
|
Morali su maknut 1Gbit da bi ljudi uzimali ovaj novi preskupi paket od 2 Gbit jer ga inače nitko ne bi uzeo 😐
|
Citiraj:
Mali (povijesni) info: u veljači 2022 nadoplata 200/20 na 1G/100 je bila 4 EUR što mi je bilo ok za faktor 5x DL/UL (+dobiven Fritz 6660). |
Kao i inače, kako to A1 radi, na sva zvona najavljuju povećanje brzine, ali nigdje ni spomena da su ukinuli jedan paket i da su cijenu postojećima puno digli gore.
|
Čuj, nije bilo dovoljno podići račune za 8,5% već je trebalo i ujebati brzine i maknuti HBO :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Znači sve mi ostaje kako je bilo, i sada sam bez ugovora. Šteta što je tolika razlika u cijeni. Čak razmišljam da se spustim na 300, jedino neznam hoće mi ostaviti fritza tada, ili će mi mjenjati ruter. Gigu sam uzeo tak da mogu reći da imam gigu, nije da mi je prijeko potrebna. S druge strane, uveli su nam A1 optiku u zgradu prije mjesec dana, ali mi se ne ide na optiku zbog smeća od rutera kojega daju. |
Citiraj:
Ja sam na tom routeru Huawei HG8145V5 vec 3 godine i nemam nikakvih problema, zasto bi bio smece meni radi odlicno... https://www.speedtest.net/result/15175351278.png |
Citiraj:
|
Imaju popust za nove korisnike 12mj u pola cijene.
Prošli tjedan se to moglo na web-u odabrat i za produženje ako nemaš ugovornu obvezu, a ja nemam. Gledam danas, nemože. Idem nazvat i naravno da je samo za nove korisnike. Strpljen spašen, doće i kod mene Rune... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Trio paket 1Gbps/10: Da li će nas automatski prebaciti na 2Gbps ? Ako nas prebace da li će podignuti i cijenu ? Možemo li zadržati 1Gbps po dosadašnjoj cijeni ? Da li ćemo morati početi plaćati najam prijamnika ? Ukratko, do kraja ugovorne obaveze sve ostaje isto, onda će nas prebaciti na neki novi paket. Naravno, prije toga slijede pregovori o cijeni tog paketa... ;) |
Citiraj:
|
Ja imam samo internet 1 giga opciju znači i mene če automatski staviti na 2 gb kad mi istekne ugovor?
|
Citiraj:
"Prilikom produljenja ugovora radi se automatski i promjena tarife na novu ponudu." Koja će to nova ponuda biti početkom 12/2024 kada mi ističe ugovor ostaje za vidjeti. |
Citiraj:
|
ja sam zvao da me prebace sa 100/10 na 300/30, nije mi neka razlika u cijeni manje nego je bilo prije za bump na 200/20. Uglavnom šalju mi i novi router, jel se zna koji ide? do sad sam ubee imao koji je gov*o žešće al su mi ga u bridge prebacili pa sam ga praktički eliminirao. Nadam se da će i novi moć u bridge. Bili su me i makli sa cgnata, dal mi ostaje to il cu opet morat tlacit tehničku podršku?
|
Citiraj:
|
Ruter je zvijer što se tiče Wifi. Na S23 Ultra spaja se do 2,4 Gb/s na Wifi6, naravno u sobi gdje je i router...
https://i.postimg.cc/svTXNT4M/20230903-171644.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:04. |