![]() |
Citiraj:
|
A ove druge nisi prek gledanja filmica :)
Sam ti dodji do tunela, a za dole cemo lako. Uvijek cekamo ove spore tak da nije problem, nebus se izgubil nigdje |
Citiraj:
Baš dočara brzinu, ne skače tolko da je negledljivo i kadar je jako širok (vidi se puno prirode :)) |
Daj pogledajte sedmodnevnu prognozu, 3 dana snijega (cet,pet,sub), jak sjeverac a u nedjelju -20°C...izgleda da dolazi ledeno doba :D
|
Hahahahah, da bude samo pola od te prognoze već će biti hladno :D
|
Je, mount na volanu je još najnabrijaniji.
Ovaj drugi pad na snimci je bio zajeban, također me kočnica izdala :D (tu sam još na mehanici) I ja gledam jutros prognozu i WTF. Mislio sam da je neka greška :D |
Onda kaj, nedjelja je Sljeme? :D
Vidim da se prek jutuba otkrivaju neka skrivena blaga, Murina skače u stabla, on je još najnapaljeniji :D |
Citiraj:
drzite mi fige, imam dosta izgleda za posel u koncaru, pa mozda uskoro budem opet zaposlen :goood: ako ima netko kakve znjore u koncar d&st slobodno se javi na PM :chears: |
Citiraj:
Taman prije toga je skok koji te ispuca direkt u stablo. Naravno da ja to nisam znao pa sam zavrsio u granama lijevo od staze :D |
Sile ja sam na mladicu skočio :D
Deda, Ralph i po snijegu dere, isprobano. Sretno s poslom ;) |
Došao doma. Mic, srale i ja krećemo 15 do 1 od mene, tak da je tunel oko 15 do 2. Vozit ćemo valjda samo strmopeć ili dve grebena, vidjet ćemo, sve ovisi o Sraletu i volji/želji.
Tempo najslabiji. |
Citiraj:
A onaj prije vidio gdje Destro ima kameru na volanu, to je slo-mo ili sam ja lud? Meni je super kod tih filmića starijeg datuma šta znam kak sad pojedinci voze i baš se vidi napredak u skillu. Ne kod tebe Murina, ti si sve gori, glavom razbijat grane, fuj. |
Look what I found : http://www.gsmarena.com/nokia_6280-1199.php
Burazov stari mob , jebena kamera , snimao sam s njim po snijegu na Grmi , mislim da sam ga na bidon zakeljio sa selotejpom , i dosta dobro je ispalo. Iduči put ga nosim , pa ga na vrhu keljim na neko egzotično mjesto , samo koje ? Može na bidon da snima vilju i podlogu , može iza na chainstay , bilo gdje samo da selotejp može doprijet. Ak imate neki prijedlog za drugi položaj vičite. edit : Uzeo sam ko nove Alberta 2.25 i Smart Sama 2.1 za 120kn :D Sad imam i za snijeg gume. |
Ako ima jos Alberta javi gdje ima jer i mene zanima neka nova prednja guma. Shark bi onda isao iza mada sam s njim zadovoljan naprijed, ali bih stavio nesto malo sire.
|
Ja vozim isto alberta naprijed :D
Silom prilika jer smo vozili po ovom blatu sam zamijenio alberta sa sharkom sprijeda-nazad. Sredina je pomalo istrošena, ali bočni grip je odličan, kao što bi i trebao biti. EDIT: tko treba pinky rotore link |
Citiraj:
|
Da , ja bi stavio svoju Xperiu Mini ali mi je žao da se ne strga , a ovaj ako polomim ili izgubim mi nije žao.
Čuki , gume sam od Plutusa uzeo , tj. danas navečer uzimam , bum ga pitao ak ima još koju. Ima na njuški Noby nic 2.25 snake skin za 300 kn nove 2 komada ak nekog zanima. |
Ja imam neki brutalni case za zastitu ajfona sa dealextrema :D
Pa brijem da nebi trebalo bitni nista mobitelu :) |
Kolike su sanse da mi 35$ ocarine na granici i opale PDV...ajde vi s vise iskustva kupovine preko ebaya?
Jos uvijek kuburim oko onog disk adaptera za Jekylla, sad imam mogucnost da ga uplatim preko stranog racuna, ali vise nema adaptera na lageru - bas sad je rasprodan :D ovo je vec komedija. |
Meni do sad 3 stvari su bile osjetno preko i nisu išle na carinu.
Sve je bilo u koverti, ne kutiji pa je tu možda dio cake. |
Citiraj:
Imam preko 150 narudžbi preko neta i uvijek su samo veće kutije završile na carini Najbolja fora je bila kad sam naručio jedan materijal, ogromna kutija a vrijednost s poštarinom je bila 10-ak dolara pa mi nisu vjerovali :) |
isto kod mene, 50ak paketa stiglo - nikad nijedan ocarinjen. nikad nista vece od kutije za patike recimo, i nikad prek 300kn.
osim kaj sam hellboyu s dba narucivao ciklokomp za oko 400kn, al to je doslo u maloj kutiji pa ni to nisu carinili :D :D |
|
Kad smo kod toga upravo narucih sa CR-a ove goggle.
Kako cu proc sa carinom ostaje za vidjet. Napisao sam im da mi ni slucajno ne salju preko DHL-a posiljku :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
našao bi nešto sigurno !!! :beer: |
Odvozili Srale i ja 2 grebena, a bome i mislim da će mu ostati urezana u pamćenje. Na spustu je probao sve otpeljati, nešto i ponoviti, ali neiskustvo je uzelo danak.
Ali ono, barem nije bitchao na spustu, odradio ih je muški po ovom snijegu ! Sve u svemu, gore je sunce, podloga je većinom snijeg tanki i to je ok. |
Jbg, za ove sam bar siguran da ima zamjenskih dijelova :)
Mogao sam i jeftinije proc i uzet na blef Thor Enemy koje mi puno bolje izgledaju, al jbg. Ovo mi je bilo sigurnije da cu pogodit iz prve. |
Šta se i Srale spizdio? :D
|
Citiraj:
|
Distrač, nemoj da ti nazovem doma mamu i velim joj kakve gluposti pišeš po forumima :D
|
Njanjanja :D
3/6 ispita riješeno. Going on. Naučite se vozit dok se ne vratim. :D:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Odlično ti idu na Strmopeći i oni lakši na 55ici. Samo se kotrljaš :D:D:D |
Citiraj:
One tvoje goggle se nisu opce maglile jucer? :) |
Pređimo na bitno, da li se Srale sabio ili nije? Jer ako je, pikčrs pls :D
|
Ma na usponu je malo krepao, ali se trudio. :). Na spustu i neke one zavoje išao više puta, neke uspio, neke ne. Ima snimka kak iz 3. pokušaja prolazim onaj najteži. I to sa stilom 8)
Ostalo neka Vam on kaže kako mu je bilo :) |
Citiraj:
Samo jedna stvar, kad izdišeš na usta, usmjeri zrak prema dolje, jer će ti se inače odbit drito na naočale pa će se zamaglit |
Kako sam ubo ne vjerujem !
Albert je Snake skin foldable , 610 grama , Smart sam je obična verzija , 560 grama. Tak da možda 300 grama idem gore. Brijem da stavim za 250kn obje prodavat da bi odmah otišle. Dotka u četvrtak ujutro? Može i petak. Možda čak i Sljeme ak bude 9h tunel. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:46. |