![]() |
Deadpool - žali bože, šteta para koje sam ostavio u kinu.
Sveukupno možda pet dobrih fora. |
revenant - njah
6.5/10 |
|
Citiraj:
|
Najbolji film na Tim Rothom kojeg sam gledao - The Legend of 1900. Ako želite rasplakati bolju polovicu, ovo je idealan film za to.
|
Citiraj:
|
Danas počeo pripremati bolju polovicu za bourna novog... Prva dva nastavka progutali bez da smo trepnuli... Meni neko 5-6 gledanje.. Njoj prvo.. :)
|
Upravo pogledao Deadpool. Najbolji Marvelov film ikad! 10/10!
|
I mi pogledali Deadpool u 4DX. Odličan! :D
|
Preporuka The Big Short. Zanimljiv film na temu malverzacija koje su svjetske banke izvodile, što je na kraju dovelo do globalne ekonomske recesije krajem 2007.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Je slično, nisam gledao Margin Call, slična spika, The big short je stvarno dobar film, isplati se tih 2:10h potrošiti. |
Upravo pogledao, odličan film.
Malo me brine ono na samom kraju... :stoopid: |
Citiraj:
|
Znači Deadpool je dobar?!
Vidim da je i dobra ocjena na imdb-u Tko će dočekat kino :/ |
Vjerojatno nitko:D ali bi moglo kino tebe dočekati:D uživaj u filmu.
|
Citiraj:
Film je dakle kinoidan? Ne vrijedi ga čekati na BR-u poput Antmana? |
Citiraj:
Deadpool 10/10! :care: Obavezno ga pogledat, odusevljen sam filmom i idem ga gledat opet. :D |
Za Deadpoola bi se mogli fino organizirat, otic pogledat, pa se poslije posteno narokat u prvoj birtiji. :D
Ionako smo baksuzi dogovorit nekakav meeting. :D |
Citiraj:
|
da se našikamo i pravimo haos :D
|
Pogledao Revenanta i Deadpoola u kinu. Nakon Revenanta mi je došlo da potrgam sve plakate koji su me u stopu pratili sve do izlaska iz kina. Baš me razočarao film. Očito sam očekivao puno više.
Suprotno tome, Deadpool me ugodno iznenadio i nasmijao kao nijedan film dosad. |
Citiraj:
|
Nisu me bas odusevili ti filmovi... Hvala na infi. Moram pogledat dolazi li kakav dobar sf ili mystery film ove god
|
Deadpool , pa koji show od filma, humor na nivou cak i na uvodnoj spici pa do samog kraja, svaka im cast, nisam skoro pogledao tako dobar film u kinu :)
|
Deca, znam da vam je zanimljivo kad nam je žensko na forumu, no od ispraznih uleta na filmskoj temi ne bude ništa. Postoji PM, pa lagano se ohrabrite i pozovite curu van ili gdje već - temu ostavite prohodnom za ono čemu je namijenjena :)
|
Citiraj:
Odgledao Creed....nah. DAleko od smeća al daleko od nekog superfilma kakvim ga opisuju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Deadpool odličan stvarno, da bar bude više R-rated filmova, a ne PG-13 superhero odroni...
Uloga stvorena za Ryana Reynoldsa. |
Ja sam valjda jedini kojem je deadpool bio osrednji.
Puno fora, ali svega par dobrih. Moram priznat da mi ni Reynolds nije drag. |
Citiraj:
|
Također, Badpool :<
Očekivao sam nešto dobro na osnovu tolikog hajpanja. Prvu trećinu filma sam mogao komotno prespavat - sve je predvidivo. Na trenutke djeluje isforsirano, a cringeworthy reakcije pojedinaca u kinu također ne pomažu. Film ostavlja dojam kao da su se trudili zadovoljiti sve i u konačnici je ispalo nešto osrednje. |
Pretpostavio sam da je Deadpool u biti ironičan i sarkastičan film, prepun jeftinog humora.
Otišao u kino i dobio baš to. Totalni braindead, bez kvalitetnog scenarija, s forama na razini srednje škole. I to mi je baš u tom trenutku trebalo. Ironično je to što sam se na Deadpoola nasmijao više nego na bilo koji film unazad godinu dve... Sada čekamo ovo pa da se još malo smijemo jefinom humoru. |
Majko mila, ovo bude smeh :D
|
Deadpool dobiva nastavak (nije ni čudo obzirom da je već sada dobit utrostručena u odnosu na budžet filma)
http://net.hr/hot/film/odlicne-vijes...i-novi-glumac/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Odlična vijest :D |
Danas i jučer odgledalo:
Sicario - 7/10 - OK za ubit popodne. Del Toro odličan ko i uvijek, Brolin isto dobar. Emily Blunt tragedija od glume... kao i njezin tamnoputi frend. Sve loše u filmu su njih 2. Film malo predvidiv, ali OK. Spotlight - 8,5/10 - odličan film. nije za svakoga, pogotovo ne za one koji okreću glave i kažu "to su sve masoni izmislili". Čudi me kako još nije prašinu tu kod nas podigao, vjerojatno ga nije večina gledala. Jedina zamjerka je što 95% vremena filma je "idemo, bude, bude, biće, evo samo što nije..." i onda se odvali zadnjih 5 minuta filma... i film gotov sa onim tekstom kao u svakom filmu po istinitom događaju. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:35. |