![]() |
Oba koja si naveo je blasfemično ganjati, oni su za čisti kruzing, nisu za ni približno voziti ko jedan 330xd
|
Citiraj:
|
Nista cudno...
@problem, imas kakvih slika to dvoje? |
Citiraj:
Što znači TQ? Ma kakvi kineske gume, ovu zimu se mora popeti barem gdje se stari A6 penjao :D samo ne znam koje gume uzeti, kod 15" je bilo lako, ako hoces da kopa onda UG9, ako hoces da koci onda TS850, ne znam kakva je situacija sa najboljim zimskim kod 17 velicine, a pogotovo ljetnih na 19" Šta kaže teorija, hoce se bolje penjati od A6 ili lošije posto treba debelo dupe vuči za sobom, 400kg teže ili ce posto je teži bolje prijanjati :stoopid: :D |
Citiraj:
|
tq = tokić ako se ne varam.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
http://autoklub.jutarnji.hr/tuning--...1473302&foto=1
ovo je dobra vijest jedino za x6 pošto je izgubio titulu najbeskorisnijeg i pretty much najružnijeg vozila na cestama :D unutrašnjost je zahvaćena ozbiljnom krapinom, a ni motor nije pošteđen vidim :D |
@ syss Pa... ako hoćeš konja, da je povišen jer si star i onemoćao i boli te kičma, da je njemačko auto a ne nekakve patvorevine, da ima neki neomafijaški stil, ne treba ti prtljažnik a htio bi da ima puno lima, da je coupe šasija i da nema mlinac motor koji troši 4 litre po gradu.... ne vidim baš previše konkurenata. Eto, ispravite me ako griješim.
|
Citiraj:
Al ima i neke čari da možeš više-manje kadgod stisnut gas do daske i metnut prst u uho. :D Puno znači AWD. Tamo gdje mi 80 konja vrti kotače, sa AWD i 200 konja stavljam svu snagu na podlogu. Jako se lagano naviknut na bolje. :D Naravno, sve to za svakodnevnu vožnju i gutanje km. Inače, prošle godine sam pljuvao po TS850, a sad u drugoj sezoni na 2C i sluzavoj cesti im skidam kapu. Ne znam kaj im se desilo dok su stajale. :D PS3 su proklizavale ko lude na hladnom i kišnom jer se nisu mogle zagrijat, a TS850 drže ko lude. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Agresivna linja? Buahahahahaha, više kao nevina koza. |
X6 bez 21 kotaca i batman opreme sigurno je jedan od top 3 najruznija SUVa ili crossovera svih velicina. "Bazni" modeli izgledaju smijesno..
|
Citiraj:
ps: pazite ovaj prekrasan plavi interijer http://www.1000sel.com/index.php/zen...des-w123-280te :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sta je sva ova luda oprema? Pogotovo ovi paneli sa gumbicima u sjedalima? |
Ma lako za sjedala, nego što je ovo na sredini kokpita, neke avionske kontrole? :)
|
Radi se o stereo liniji :roller:
Face su je uvalile u konzolu i to je to. Inače napredna tehnologija za te godine :D |
Je li ja ovo vidim dva digitrona? :D :D :D
|
bogteneće ludog mozga... jedino su mogli umjesto doge u ovu grabu iza stavit ne znam... tigra i to je to, mogu ić na otvorenje nove pashe :D
|
|
Ahaha izgleda ko moj kanu :D
|
Mislim da je neko spominjao da ima za dijagnostiku za xy auto.
Pa da pitam jel ima netko u Osijeku i okolici za opel, corsa b 98 u pitanju samo da mi očita koja je greška. Ako ne daj peporučite osječani kuda da odem da nekošta previše. |
Citiraj:
|
to je i meni prvo palo na pamet :D
|
Citiraj:
Najjače su mi ove "sitnice". Lik si je koncem svezao branik. I preljepio je vozačeva vrata. Haha, uđetaš se u Adidasov dućan u Areni i pitaš čiji je auto. :D Zeznuli su se - traka ih odaje. xD |
Danas vidio par lančanih, jebote treba više gledat u retrovizor nego naprijed...
|
Ceste su jako masne, treba jedna dobra kiša da ih ispere, magla samo pogoršava stvari.
|
Trebaju i zimske gume, ne ljetni čelavci :-)
|
Ma dobro dosta ljudi nema zimske, al evo recimo jučer je na Magazinskoj kod doma sportova bilo stvarno mašćobe po cesti, da imaš bilo kakve gume osjetio bi to.
|
Ne trebaju zimske, treba mozak.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Here we go again :D. |
Citiraj:
Svi se uvijek pozivate na te gume a to kaj ekipa tipka, prica to nikom nis. Darky i ja stojimo 10m od ceste, na semaforu pol minute crveno i zadnji je porsche koji stoji, i vidis neka skripa guma, okrenemo se i tip u golfu da se ne zaleti u porschea popne na rizol taman do pol porschea. (Taj golf vozi mladji tip i unutra je vazin pipl) Tip se nije brzo vozio jer bi culi da se neko ganja. I di je tu problem? E da rekao sam da cu napisat kakav je nokian drugu sezonu, odlican je, zanimalo me kak ce bit na ovoj slinavoj cesti i sa par jacih kocenja nije bilo proklizavanja. |
Citiraj:
Da mi je vidjeti šta više znači mozak ili gume . Brzina prilagođena, reakcija idealna, uvjeti na cesti koma, dijete izleti na cestu.... dalje je jasno ;) Ili je plan sa ljetnima voziti 15km/h pa gušiti sav promet i opet doprinijeti nesreći iza sebe. Poanta: nismo sami u prometu. Da jesmo mogli bi na čelavim gumama voziti i onda mozak odrađuje svoje :) |
Citiraj:
|
Badava ti gume, ako nemaš mozga:D a pošto nismo sami na cesti nekada ti ni puno mozga:D nepomaže kad budaletine voze aute, a o ispravnosti/održavanju istih netreba trošiti slova jbg.
|
Badava ti mozak ako nemas gume. I tako se mozemo vrtiti u krug. Ajde prekinite s tom temom, svaki put 1232443 stranica o tome i nastane svada. Ako nema tko sto pametno reci, ne mora nista.
|
Citiraj:
15km/h ne vozi nitko, tak da te krajnosti su smiješne. Vidim da nisi shvatio poantu al večina ih tu na forumu ne shvaća ;) Citiraj:
Citiraj:
Nije poanta samo u gumama da je tako nikakavih udesa ne bi bilo više kad padne snijeg ili kiša a svi na zimskima, veći problem je u vozačima što gotovo nitko tu ne želi priznat. Citiraj:
Nisam nikakav pobornik ljetnih guma po zimi samo mi ide na jetra što svi prvo gledaju koje tko gume ima a ne dal je taj koji je napravio sudar upravo čitao vijesti na mobu kak mamić izlazi iz zatvora. Osobno da mogu, uveo bi zakon gdje bi se prilikom nesreće provjeravali pozivi/poruke/sve ostalo što se može kod osoba koje su doživjele sudar, onaj tko je slao poruke/pozive/itd automatski je kriv, isto kao i sa alkoholom. Postoje BT sluške za one koji nemaju BT u autu i koliki postotak ljudi ih koristi? Od poznatih ja znam dvojicu uz sebe :) Primjer koji smo darkydark i ja doživjeli koji sam gore naveo je idealan primjer o ćemu pričam, crveno na semaforu, ispred semafora par auta, zadnji drži kočnicu, kolona stoji pola minute, auto koji dolazi normalnom brzinom (nije išao brzo jer bi čuli buku pošto smo bili od glavne ceste 10 metara) odjednom naglo koči i skreće na nogostup?!?! da izbjegne auto, kaj da je netko išao sa kolicima sa klincom u tom trenu tamo? Jel bitno koje je gume imao ili je bitno da kreten ne vidi debelo ispred sebe kolonu koja stoji na semaforu? Neki dan kad sam išao po pivu čujem škripu i udes, suha cesta, prolazim pored njih ovaj kaj se sudario drugom u dupe ima save s3 (nemreš fulat taj profil nikak :D ) i prikolicu, kočio je dobrih 10ak metara. Gume -> check, mozak -> hmmm. Anyway neću se više upuštat u rasprave vezano za gume, tko shvaća bit drago mi je, tko ne neće, možda nikad. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:56. |