![]() |
Citiraj:
|
Ja sam odustao u nekoj sezoni kada su neku smrt oslobodili. Mislim da je 10. sezona ili tako nešto. Super mi je serija bila, al prošla me volja više nakon toliko sezona.
|
cini se da je expanse se5 na vratima....ima trailer ali ih izbjegavam jer si ne zelim nista spojlati
|
Otišao pogledat trailer iste sekunde nakon što sam pročitao tvoj post. :D
|
Možda je vrijeme da odgledam taj s04... Crva se na disku otkad je izašla
|
ja sam pogledao prve 2 epizode od 4. sezone i odustao, bilo mi dosadnjikavo dosta :D morat ću stisnit zube...
|
Piše 16.12 :(
4 sezona je bila spora, 5 mora biti bolja. :D Znam da ste gledali, ali tko nije - istina o mom bratu Teža serija ali vrijedi pogledati, gluma kakva se rijetko viđa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
The boys - odlično finale loše sezone U trećoj sezoni im stiže Jensen Ackles kao Soldier Boy :D |
The Right Stuff
jel pogledo ko 1. ep? sumnjam nekako da je ni u ludilu moguce nadmasiti film, I'm I right :stoopid:? |
Citiraj:
|
kao npr. “All good things”
|
Kao npr. Carry on my wayward son :D
|
Citiraj:
da ne govorim da sam odustajao od gledanja nakon 5e sezone, pa nakon 8e, pa nakon 12e..i kad tad bi se vratio i samo nastavio gledati hah p.s. Sta kazete na finale Boysa? :D ja jedva cekam iducu sezonu heh |
Finale Boysa, prexebeno :goood: Meni je cijela sezona dobra, mozda malo slabija od prve al' kraj je nadoknadio sve. Odmah sam googlao hoce li biti treca i bit ce, snimanje pocinje cim se rijesimo ovog compound v(irusa).
|
|
https://www.imdb.com/title/tt9151230/
S obzirom na "virus" okolnosti, reko bih da je feelgood serija. Netflix, sve epizode, titlovi, good stuff. |
Citiraj:
Ali da, 10 sezona. Jedna od rijetkih serija sa malo loših epizoda. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kakav je fargo? Bez spojlera molim. Jel u rangu 2 i 3 s?
|
Nije. Dosta lošije od prethodnih sezona i baš mi je žao jer sam jedva čekao novu sezonu.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Yellowstone 3. sezona - po ritmu najlaganija/najopuštenija sezona do sada. Finale je većim dijelom djelovalo kao trailer za 4. sezonu ali zbog nekih stvari mislim da ovo ide dalje u Sicario stilu (autor serije je pisao scenarije oba Sicaria). Hype je na maksimumu 9/10
|
|
Uhh kraljica
RIP Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
pogledao project blue book.
cvik ko sto sam i ocekivao, ali ovo sam htio ipak pogledat. a taman se pocne pred kraj napokon nest "pametno" dogadat. steta. :chears: |
|
Citiraj:
|
Vidim da je bilo neke rasprave o Raised by Wolves i moram reći da je meni serija fantastična. Osobno mi je negdje 9/10, možda i prema 10 više, pogotovo negdje kad krene druga polovica sezone, to mi je jedan od najboljih i najzanimljivijih okreta radnje neke serija, baš su me zagrijali, ne mogu čekati da naprave tu drugu sezonu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:55. |