![]() |
|
Kak se sad (stare) zalihe brzo troše, nevjerojatno. A kad cijena pada, onda imamo skuplje plaćene zalihe po 3 mjeseca :nono:
|
baš jako brzo... nekak ko da nije ni bilo "novih" zaliha :D
|
Meni osobno, nema do atmosferca. Vozim trenutno turbo i sve je to ok ali atmosferac kad ga u crveno tjeraš nema bolje. Apro po toga, čekam da vidim novu Mazdu 3 MPS, navodno će biti atmosferac od cirka 300 KS. Baš me zanima kako će to srediti. Možda se ipak odreknem dizela haha :D
|
To se prica vec dugo za Mazdu pa nis.. Stavili su englezi vec taj motor u jedan od onih njihovih auti iz kucne radinosti u stilu Morgana.. Nes je slabiji od 300ks ak se sjecam al kao da moze.
Turbak od 1.6 pa na vise. Ovo manje je sranje kolko god novinari hvalili. 1.6 atmoferac ubije bilo kojeg ovog 1.2 ili manje na nekom bregu za drugu. Dok ovaj svira iznad 4k, mali mora u prvu jer nije u svojoj confort zoni. Ziva istina bar za Fordov 1.0. To je sam neka spec. situacija al meni je dost bitna. |
Citiraj:
Pa megs2 rs dci (175ks) je dieppe produkt. Eto kolko znaš o svojoj fav marki automobila:D |
jedini dizel koji odlazi u dieppe je možda za grijanje wc-a!!! :D
|
Citiraj:
Nego, bez obzira što im se taj nusprodukt rs familije fino prodavao, mišljenja sam da je to bio sasvim nepotreban iskorak u te vode, RS je RS i točka, kakve faking čađare dovodit u taj kontekst uopće.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedino da ga izvade iz GTR-a. :D Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
bar nešto :D
ali zato bi se igrao sa onim zvukom motora na spikerima valjda stalno :D |
|
To me malo smeta kod Mondea kaj je malo preamerikaniziran al ima gorih. Mazda mi bolje zgleda iako je i ona malo USA.
|
Sad će taman sjest refresh Mazde 6, bit ce bombon.
|
Sinoć vidio Infiniti QX56, diplomatske tablice. Bože ogromnog li vozila.
![]() |
isuse moj bože ako sam išta ružnije vidio od onog dejvu matiza i hjundai atosa :D
|
Jesi. Fiat Multiplu.:D
|
pa ne znam baš, ovaj nosorog je opasna konkurencija bilo čemu ružno viđenom like EVER :D
|
Mislim da je to novi hit medu Ruskim mafijasima i rotirkasima..
|
Ali je zato FX 35 premoćan auto, u osijeku onaj bijeli posrami bilo kojeg merca SUva ( a fan sam merca) ;)
|
Nije taj infiniti nov, na tržištu je već dulje, s ovom godinom mjenjaju samo ime na qx80. Gadan je al mislim da je multipla ipak neprikosnovena, klasa za sebe. :D
|
Citiraj:
Zasto je meni preruzan, skupa s proslim mondeom? Izgleda ko ogromni bilder koji nikad nije radio noge, trebaju mu kotaci od valjda 21" da izgledaju proporcionalno naspram karoserije, hauba mu je visoka kao da ima 10l V8 sa blowerom ispod.. |
Citiraj:
s tim da mi je lip ovaj mondeo, sve osim kotaca :) |
Taj Infiniti je samo Patrol s fensi opremom i ružnom njuškom. Niš posebno. Još nisam vidio Infiniti da liči na nešto. Isto kao i Lexus. Skupa gadna Toyota
|
Ni meni taj mondeo nije nis posebno, kao ni onaj peugeot 508, kraj nemoze bit ruzniji, jos kad vidim da su na svakom drugom ili trecem otpala slova na gepeku pa pise PEU OT , mogu mislit kako su kvalitetni napravljeni,katastrofa.
|
Zanimljivo mi je kolko dugo im je trebalo da ga izbace u prodaju. Taj je model predstvaljen jos 2012. Nije im ta klasa bas jaca strana u Europi..
Meni je 508 ok. Pravi velki Francuz i nebi ocekival nes puno drugacije. Krastarica za gutanje km.. Oni isto nude dosta za tu lovu i imaju dobre dealove na jeftinije modele, 1.6hdi. |
Ako je gutac km kao i 407 onda boze sacuvaj. Kazem ako nisu u stanju na automobilu te klass slova zaljepiti kako treba, kakvo je sve ostalo?
|
Jel tko koristio uređaj za mjerenje debljine laka? Idem malo gledati rabljenje aute pa sam si mislio olakšati posao? Ima svakakvih cijena, od 20 do 200eur.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:51. |