![]() |
On je kriv, ak si ti i dalje zadržavao kružnu putanju, a on je kružnu prekinuo skretanjem
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A kolnik i određeni smjer su nadogradnje. Toliko od mene na tu temu. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jest da je malo ektreman primjer, ali... :D |
Jel netko možda poznaje majstora/prijatelja koji bi se zajebavao sa rasklapanjem ventilacije u golfu 2?
|
Loš primjer :D Imaju fizički razdvojene smjerove...
|
Citiraj:
Valjda bilo previše balkanaca pa nastala frka. :D Ali im je fora super, traka po potrebi. |
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
http://www.vecernji.hr/zanimljivosti...velikog-455145 |
|
Bočna linija mi se sviđa, od naprijed mi je predobar, od iza mi se ne sviđa baš...
Interijer mi se ovak na prvu sviđa, treba pričekat još fotki ;) Edit: http://www.autoblog.com/2015/12/02/2...#slide-3724983 evo još fotki Samo zadnji kraj mi se ne sviđa, ovo ostalo mi je sve lijepo |
Citiraj:
Da si postavio pitanje-koji obavezni smjerovi.Dobio bi drugačiji odgovor.Nadogradnju fundamenta. I to bi bilo to :D |
'Oće netko kupit Mazdu 323F, benz. 150tkm, 2002. detalje na pm.
|
Majko mila što je ružan Volvo S90.
Niš, kupit još jednog novijeg S80 za stash i gotovo. |
Furka na Mazdu i Ford
|
Citiraj:
|
Jedino što mi je ružno (po slikama) je volan, sve ostalo je OK
http://www.netcarshow.com/volvo/2017-s90/ |
danas sam uživo vidio onaj novi espace ili šta već u initiale opremi... ogromno kolo, stvarno ogromno, nutra onak finjak totalni, samo mi je inače debilizam ti ogromni touch displeji i 2-3 fizička gumba bikoz voziš i prtlj-prtlj evo sudara, a samo si htio neku osnovnu funkciju obaviti.
dobro zato imaš radare za blizinu vozila i slične gluparije :D |
Citiraj:
|
Daj mi ovo i karticu za gorivo :care:
Inače bio vlasnik istog,smao E300 v24....automatik i špera....išao je ko gluha svinja! |
Citiraj:
Trasa se planira po smjeru,obavezni smjer dolazi kasnije. Zato sam ti rekao na početku da su prometna traka i smjer neodvojivi pojmovi. Dok ti tvrdiš suprotno i cijelo vrijeme misliš na obavezni smjer i prometne znakove.A i sam vidiš da prometnih znakova i obaveznog smjera nigdje u definiciji prometne trake. Mislim da postajemo dosadni ostalima već odavno.Al dobro,barem se nešto dešava. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
danas ga se dobrog nemoze nac bez :godinustarclio: love |
Citiraj:
Citiraj:
|
Našao sam auto, vj idem po njega u ponedjeljak, kataloska vrijednost je 205000 kuna, dali je moguce to kako smanjiti da platim manji porez, posebno vjestacenje, ili je to skuplja pita od tepsije?
|
Auto je kod nas ili unosiš?
Pa ono, sve se može. Al baš pisat ovako javno kako prevarit državu..:D |
Ako ćemo realno, država vara ljude koji uvoze auto jer ih boli qrac koliko su ljudi platili vozilo. Oni gledaju vrijednost po katalogu, a ta cijena nema veze s realnom prodajnom vrijednosti auta.
Fora je kad si određuješ zakon onak kak ti paše. Citiraj:
Ako bi ipak plaćao sudskoga vještaka - zakon kaže: (4) Porezni obveznik koji se ne slaže s poreznom osnovicom utvrđenom u zapisniku može o vlastitom trošku od stalnog sudskog vještaka ili stalnog sudskog procjenitelja zatražiti procjenu tržišne cijene rabljenog motornog vozila, o čemu je dužan obavijestiti carinski ured prigovorom na zapisnik u roku od 15 dana od njegova primitka. Ako porezni obveznik u tom roku ne prigovori na zapisnik, carinski ured će bez odgode rješenjem odrediti iznos posebnog poreza. |
Ha čuj, do sad koliko znam za nekih par unesenih vozila procjene su išle preko eurotaxa i bile su sasvim ok.
Katalog koji ima porezna je kriminalno loš, to stoji. |
Auto je u hr. 10250kn bi bio porez ccc e sad kolika je cijena poreznog vjestaka i koliko bi on to spustio, hmm
|
Sumnjam da bi ti se ta zajebancija isplatila. Pregrizi go*no i plati. Jebiga. Ustedit ces si vise zivaca.
|
Mislim da je cijena vještaka oko 400 kn, barem koliko se sjećam slične teme iz AutoKluba od prije par mjeseci.
EDIT: Evo našao sam članak. http://autoklub.jutarnji.hr/otkrivam...kuna-/1343406/ |
Citiraj:
|
Pa treba ako ne želiš da ti procjeni auto na istih 200k kn. :D
|
A koji auto je uopće u pitanju? (ak se smije znati?) :D
|
Citiraj:
|
Naravno da se gleda kako zaobić kad su nameti na apsolutno svemu.
A da te pitam, ako imaš dokaz koliko si zbilja platio auto, zbog čega to ne uvažavaju? |
Citiraj:
Robu možeš i dobiti, kupiti s popustom, imati dvije i više računa... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:19. |